...εντάξει παιδιά, το διαπιστώσαμε όλοι, καλά περάσαμε δόξα το Θεό

...όμως θα το εκφράσω, συναίσθημα είναι που ξεχειλίζει και σε εμένα, όμως υπήρχαν ελλείψεις
...έλειπε η ψυχή, το μπρίο, το παραπάνω κέφι και η τρέλλα, τα χοντροπειράγματα που αναμέναμε όλοι... 
...θα μου πείτε, οι συμμετοχές ;
η ασφάλεια, η ροή, το σφιχτό πλαίσιο ενός πραγματικού αγώνα ;
η άψογη τήρηση του προγράμματος, οι σφιχτοί κανονισμοί ;
η ψαγμένη βαθμολόγηση, οι ενστάσεις ίσως ;
...στην χαλαρή και κόσμια φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, φίλοι και γνωστοί όλοι, αφήσαμε την καθημερινότητα πίσω μας και διασκεδάσαμε χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχή !
Κάποια στιγμή μου βγήκε ένταση και την εξέφρασα ως παράπονο, γιατί κάποιοι έριχναν και οι υπόλοιποι δεν παρακολουθούσαν την προσπάθεια τους, ως όφειλαν...
Στο σπίτι με ηρεμία το ξανασκέφθηκα και κατάλαβα πως δεν είναι κάτι που μπορείς να τους το επιβάλλεις, ημερίδα χαλαρωτική ήταν, γιατί αντέδρασα έτσι...;
...βαθιά συναισθηματικός είμαι κι εγώ, το κρύβω όσο μπορώ, όμως τελικά είχα κάποιες ενοχές.
...που παραμέρισα και παρασυρμένος από το γενικότερο κλίμα βούτηξα στο γέλιο και τα αμοιβαία πειράγματα, πικάντικα σχόλια, γλαφυρές σεξουαλικού περιχομένου δηλώσεις και ερωτικές παροτρύνσεις αλλήλων προς αλλήλους.
...και ένοιωσα μιά μικρή ενοχή όταν διασκεδάζοντας αναλογίστηκα πως
έλειπε ένα μεγάλο κομμάτι από εμάς όλους, ένα μεγάλο χαμόγελο, ένα μεγάλο παιδί, ένας πολύ συναισθηματικός χαρακτήρας και φίλος που δεν ήταν μαζί μας, κοντά μας, γιατί όφειλε εκείνη την ίδια ίσως στιγμή να αποχαιρετά κάτι πολύ προσφιλές και αγαπητό που έφυγε απ΄αυτήν την ζωή...

...
Κωστή λίγο μιλήσαμε στο τηλέφωνο, αλλά σε ένοιωσα στενοχωρεμένο και πικραμένο...
και πήρα την γεύση από τον πικρό καφέ που ήπιες, παρόλη την προσποίηση που έριξες...
και μου βγήκε λίγη ενοχή...και τα άκουσαν οι άλλοι...

...μάλλον πρέπει να πιούμε έναν καφέ, να τα πούμε από κοντά !

Θερμά ευχαριστήρια στον lionheart, agior, asrael για τις φιλότιμες προσπάθειες και την υποστήριξη, το κουβάλημα και το στήσιμο της ημερίδας

...
...δεν κρατάω κακία για τις ιαχές "Hatsan-Hatsan..." όταν έριχνα

...δεν κλαίω ούτε τα "μποξεράκια" που μας πήρε ο Φίλιππος και ο cynix στο τέλος όλα, ακόμη και το δικό του

...δεν κλαίω ούτε τον Χριστόφορο που τον ξελόγιασε η Ναυσικά...

...δεν κλαίω ούτε για το μοναδικό "καμπανάκι" που άκουσα στις 5 βολές με το HW 30...
...ουφφφφ, έφυγε λίγη ενοχή τώρα χωρίς όμως να
κάψω κάποιον....