Καλώς ήρθατε στη WFKS!!!Νέα: Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!! Ιούνιος 25, 2019, 08:41:20 πμ
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. *

Νομικα θεματα περι σκοπευτικων ομιλων
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  

  Νομικα θεματα περι σκοπευτικων ομιλων
Αποστολέας Μήνυμα
SHADOW
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 262


SHADOW GUNSTOCKS AND MORE ! !


« στις: Ιούλιος 05, 2011, 09:33:56 μμ »

Ανοιγω αυτο το θεμα για να συνεχιστει απο εδω η συζητηση και να ειναι και εντος θεματος!!
Καταγράφηκε

Aν πεις οτι δεν μπορεις...........δεν μπορεις!!

Αν πιστεψεις πως μπορεις............ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!
mangusta
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 17« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 06, 2011, 12:26:32 μμ »

Συνεχίζοντας εδώ την συζήτηση θα σας παραθέσω κάποια χωρία από τους Αθλητικούς Νόμους σχετικά με τα σωματεία γενικότερα αλλά και ειδικότερα για τους σκοπευτικούς.
Κατόπιν θα μπορέσουμε να διεξάγουμε συζήτηση σχετικά.

Ξεκινώντας,επέλεξα να σας παραθέσω επιλεγμένες παραγράφους από τον Αθλητικό Νόμο 2725/99 που αφορά στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό και συγκεκριμένα στην ίδρυση αθλητικών Ομοσπονδιών.
Πρίν όμως να σας υποδείξω κάτι.Όπως είχα αναφέρει και σε άλλο μήνυμά μου πρέπει να είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μας το τι είναι άθλημα και τι αγώνισμα.
Θα σας παραθέσω ένα παράδειγμα για να γίνει κατανοητό.Θα χρησιμοποιήσω για παράδειγμα το σκί.
Το σκί(δηλαδή η ολίσθηση διά ειδικών πεδίλων πάνω στην επιφάνεια του χιονιού είτε σε φυσικό περιβάλλον είτε σε τεχνητό)είναι άθλημα το οποίο περιλαμβάνει πολλά αγωνίσματα.
Αγώνισμα είναι μία συγκεκριμένη δοκιμασία που οι αθλητές καλούνται να ολοκληρώσουν είτε με την μεγαλύτερη βαθμολογία,είτε στον μικρότερο χρόνο ή και συνδυασμό των δύο.
Αγωνίσματα του σκί είναι το  slalom,το spint,το άλμα από βατήρα,ο μαραθώνιος κ.α.
Τοιουτοτρόπως η σκοποβολή είναι άθλημα και απαρτίζεται από διάφορα αγωνίσματα,όπως για παράδειγμα το δεκάμετρο αεροβόλο τουφέκι,τα 25m πυροβόλου πιστολιού,το skeet κ.τ.λ.
Ως εκ τούτου όλα τα αγωνίσματα που αφορούν όπλα υπάγονται υπό την σκέπη του αθλήματος της σκοποβολής το οποίο και είναι ένα και μοναδικό εμπεριέχοντας πολλά αγωνίσματα.
Σημαντική αναφορά έτσι ώστε να καταλάβει ο αναγνώστης το παρακάτω χωρίο του Αθλητικού Νόμου.
Ενδιάμεσα της παραμπομπής και εντός παρένθεσεων και με κόκκινα γράμματα θα υποβάλλω κάποια δικά μου σχόλια.

Κεφάλαιο Γ’: Αθλητική Ομοσπονδία

Άρθρο 19
Έννοια – Σκοπός

    Αθλητική ομοσπονδία είναι η ανώτατη οργάνωση αθλητικών σωματείων ή αθλητικών ενώσεων (νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου) που καλλιεργούν το ίδιο άθλημα ή κλάδο άθλησης, έχει σκοπό την καλλιέργεια και την ανάπτυξή του σε όλη τη χώρα και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 και επόμενα του Αστικού Κώδικα.
    Για κάθε άθλημα ή κλάδο άθλησης επιτρέπεται η σύσταση μίας (1) μόνο ομοσπονδίας για όλη τη χώρα(όπως καταλαβαίνετε αυτή είναι η ΣΚΟΕ). Η ομοσπονδία εκπροσωπεί το άθλημα διεθνώς, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της οικείας διεθνούς αθλητικής ομοσπονδίας και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (Δ.Ο.Ε.) και η έδρα της ορίζεται από το καταστατικό της. Επιτρέπεται σε ειδικές περιπτώσεις μία ομοσπονδία να περιλαμβάνει και άλλα αθλήματα ή Κλάδους άθλησης, εκτός από το βασικό άθλημα ή κλάδο άθλησης, εφόσον τα αθλήματα και οι κλάδοι δεν είναι δυνατόν να υπαχθούν σε ξεχωριστή ομοσπονδία(συνέβαινε μέχρι σχετικά πρόσφατα με την τοξοβολία και τα υποβρύχια σκοπευτικά αγωνίσματα,αλλά όχι πιά μιάς και τόσο η Τοξοβολία,όσο και τα Υποβρύχια αγωνίσματα έχουν δική τους Ομοσπονδία πιά).

Αντιλαμβανόμεθα ότι μίας και το Benchrest και το Field Target είναι αγωνίσματα της σκοποβολής,αυτά θα ενταχθούν στην οικία Ομοσπονδία του αθλήματος όπου και είναι η ΣΚΟΕ.Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί άλλη μίας και δεν επιτρέπεται δεύτερη Ομοσπονδία όπως είδαμε παραπάνω.

Τώρα θα εξετάσουμε το πως συστήνεται μία Ομοσπονδία Αθλήματος.


Άρθρο 20
Σύσταση – Μέλη

    Για τη σύσταση ομοσπονδίας απαιτούνται αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων ή των γενικών συνελεύσεων είκοσι (20) τουλάχιστον αθλητικών σωματείων ή πέντε (5) τουλάχιστον αθλητικών ενώσεων που καλλιεργούν το ίδιο άθλημα ή τον ίδιο κλάδο άθλησης, επιδεικνύοντας αγωνιστική δραστηριότητα(άρα πρέπει να υπάρξουν 20 σωματεία τύπου ΑΟΦΑ,ΕΣΟΑΑΠ ή άλλο.Με τουλάχιστον 25 άτομα για κάθε σωματείο χρειάζονται 500 το λιγότερο άτομα για μία τέτοια κίνηση.Στην περίπτωση των αθλητικών ενώσεων τα πράγματα είναι ακόμα πιό δύσκολα καθώς κάθε ένωση πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον 5 σωματεία,ήτοι 25 σωματεία αναγκαία με συνολικά  625 άτομα).
    Η εγγραφή μέλους σε αθλητική ομοσπονδία γίνεται με απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου και η διαγραφή με απόφαση της γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας. Δεν επιτρέπονται διακρίσεις σε τακτικό, δόκιμα ή πάρεδρα μέλη ή άλλες παρόμοιες. Η δυνατότητα και οι προϋποθέσεις άσκησης του δικαιώματος ψήφου των σωματείων ή των ενώσεων, που εγγράφονται στη δύναμη της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας και πριν αυτό αποκτήσουν την ειδική αθλητική αναγνώριση, καθορίζονται από το καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Πάμε σε κάτι σημαντικό τώρα που αφορά το παράδειγμα των Τοξοτών που δημιούργησαν δική τους Ομοσπονδία.Πολύ διδακτικό το συγκεκριμένο άρθρο:


Άρθρο 28
Ειδική αθλητική αναγνώριση

    «Με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού μπορεί να παρέχεται σε αθλητική ομοσπονδία, ύστερα από αίτηση του Δ.Σ. αυτής, ειδική αθλητική αναγνώριση, ιδίως εάν για το άθλημα ή τον κλάδο άθλησης που καλλιεργεί υπάρχει αντίστοιχη παγκόσμια ομοσπονδία αναγνωρισμένη από τη Δ.Ο.Ε.»
    *** Η παρ.1 αντικαταστάθηκε ως άνω με την παρ.4 άρθρ.74 Ν.3057/2002,φεκ α 239/10.10.2002.
    Η απόφαση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης ανακαλείται με αιτιολογημένη απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού.
    Για να αναγνωρισθεί αυτοτελής ομοσπονδία αθλήματος ή κλάδου άθλησης που αποχωρίζεται από την ομοσπονδία στην οποία αρχικά είχε υπαχθεί, απαιτείται (που σημαίνει αυτόματα ότι ακόμα και αν θελήσουν κάποιοι σύλλογοι να ιδρύσουν δική τους Ομοσπονδία θα πρέπει πρωτίστως να καλλιεργούν το αγώνισμά τους στην οικία Ομοσπονδία του αγωνίσματος αυτού) :
    α) Το άθλημα ή ο κλάδος άθλησης που αναπτύσσει η νέα ομοσπονδία να περιλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων(δυστυχώς ούτε το Benchrets,ούτε το Field Target είναι στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.Η τοξοβολία ήταν).
    β) Να υπάρχει αντίστοιχη αυτοτελής παγκόσμια ομοσπονδία, αναγνωρισμένη από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.), στην οποία και να υπάγεται διεθνώς το άθλημα ή ο κλάδος άθλησης. Αν το άθλημα ή ο κλάδος άθλησης, που καλλιεργεί η υπό αναγνώριση ομοσπονδία, περιλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, απαιτείται επιπλέον να πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής εκπροσώπου της στη σύνθεση της ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με ανάλογη εφαρμογή των κανόνων του καταστατικού χάρτη της Δ.Ο.Ε.(για να μην πλατειάζω πολύ,αυτό δεν ισχύει για τα εν λόγω αγωνίσματα).
    γ) Να υπάρχουν σχετικές αποφάσεις των Δ Σ. ή των γενικών συνελεύσεων άνω του πενήντα τοις εκατό (50%) των σωματείων που επιδεικνύουν την κατά το καταστατικό της οικείας ομοσπονδίας αθλητική δραστηριότητα στο οικείο άθλημα ή κλάδο άθλησης, τα σωματεία αυτά να έχουν λάβει την κατά τις διατάξεις του άρθρου 8 του παρόντος νόμου ειδική αθλητική αναγνώριση και ο συνολικός αριθμός τους να είναι τουλάχιστον είκοσι (20). Τα υπόλοιπα σωματεία του ίδιου αθλήματος ή του ίδιου κλάδου άθλησης, που δεν έλαβαν αποφάσεις για αποχώρηση από την ομοσπονδία αυτοδικαίως, διαγράφονται από αυτή και εντάσσονται στη νέα ομοσπονδία από τη σύστασή της, εκτός αν λάβουν αποφάσεις για τη μη ένταξή τους στη νέα ομοσπονδία, οπότε διαγράφονται από την αρχική ομοσπονδία ταυτόχρονα με τη σύσταση της νέας ομοσπονδίας.
    «Αν ο αριθμός των αθλητικών σωματείων ομοσπονδίας που καλλιεργεί το ίδιο άθλημα ή τον ίδιο κλάδο άθλησης και έχουν λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση περιορισθεί σε δεκαπέντε (15) και κάτω και εφόσον στην ομοσπονδία δεν υπάγεται άλλο άθλημα, το άθλημα ή ο κλάδος άθλησης που καλλιεργούν υπάγεται, με απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού, σε άλλη ομοσπονδία που νόμιμα λειτουργεί Ειδικά για τις αθλητικές ομοσπονδίες του γκολφ και του κρίκετ η διάταξη του προηγούμενου εδαφίου εφαρμόζεται, εφόσον ο αριθμός των σωματείων μελών περιορισθεί σε πέντε (5)(όπως καταλαβαίνεται στο τέλος αντί για benchrest θα ασκούμαστε στο golf και στο cricket)
    *** Οι παρ. 4 και 5 ενοποιήθηκαν ως άνω με την παρ.5 άρθρ.73 Ν.3057/2002,φεκ α 239/10.10.2002.
    Ο αρμόδιος για τον αθλητισμό Υπουργός μπορεί με απόφασή του να υπαγάγει, σε ειδικά αναγνωρισμένη αθλητική ομοσπονδία, άθλημα ή κλάδο άθλησης για τον οποίο δεν υφίσταται ειδικά αναγνωρισμένη αθλητική ομοσπονδία, καθώς και άθλημα ή κλάδο άθλησης για την υπαγωγή του οποίου υφίσταται αμφισβήτηση.
    *** Η παρ.6 αναριθμήθηκε σε 5 με την παρ.6 άρθρ.73 Ν.3057/2002, ΦΕΚ Α 239/10.10.2002.

Πιστεύω να λύθηκαν κάποιες απορίες σχετικά με τα νομικά θέματα περί Ομοσπονδιών κ.τ.λ.Όπως είχα προαναφέρει σε προηγούμενα μηνύματά μου,η έρευνα που έχω διεξάγει είναι λεπτομερέστατη,αμερόλυπτη,και είς βάθος.
Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές αναφορές εν ευθαίτω χρόνω,σχετικά με τα σωματεία,ιδρύσεις,δικαιώματα,υποχρεώσεις κ.τ.λ.
 

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 06, 2011, 12:31:33 μμ από mangusta » Καταγράφηκε
Gunner
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας
Μηνύματα: 111« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 06, 2011, 01:30:28 μμ »

Μαλιστα...Μας κατατοπισατε πληρως...
Καταγράφηκε

Fire your guns wisely..
mangusta
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 17« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 06, 2011, 01:56:55 μμ »

Ευχαριστώ,πλήρως πάντως δεν σας κατατόπισα μιάς και υπάρχουν πολλά θέματα ακόμη πρός εξέταση.
Καταγράφηκε
AMEΡΙΚΑΝΟΣ
WFKS®
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 43« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 06, 2011, 04:11:59 μμ »

Για αεροβολα εχει να πει τιποτα κανεις?Ολο για ομιλους και συλλογους μιλατε λες και απο θεμα αεροβολου εισαστε κομπλε και μονο ο συλλογος σας λειπει......
Καταγράφηκε
mangusta
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 17« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 06, 2011, 04:53:23 μμ »

Κύριε Αμερικάνε,δυστυχώς η ηλικία μου δεν μου επιτρέπει πιά να ασχολούμαι εντατικά και σε προπονητικούς ρυθμούς με το αεροβόλο.Πρίν από αρκετα χρόνια ασχολούμουν αρκετά, και κάποια απο αυτά τα χρόνια αγωνιστικά.
Για μένα έχει περάσει η εποχή που ήμουν δραστήριος με το αεροβόλο.Τώρα πιά όμως αυτό που μου μένει για να ασχοληθώ ενεργά,είναι διάφορα διοικητικά θέματα,κανόνες,νόμοι αλλά και θεωρητικά ζητήματα.
Ο καθένας μας προσφέρει όπως μπορεί στο θέμα αεροβόλο.Άλλος με τεχνικές γνώσεις,άλλος με προπονητικές συμβουλές κ.α.
Εγώ δυστυχώς τώρα πιά μόνο αυτό δύναμαι να προσφέρω.Υπάρχουν αρκετά μέλη στο παρόν φόρουμ τα οποία μπορούν να προσφέρουν τα υπόλοιπα.Το φόρουμ είναι νέο και πρέπει να δείξουμε υπομονή και σύνεση χωρίς βιαστικές κινήσεις και ανυπομονησία.
Θα έρθουν και αυτά τα θέματα τα οποία(ευλόγως κατανοητό)επιζητάτε.Είμαι σίγουρος.
Εξ'άλλου,ένα φόρουμ που θεωρεί εαυτόν πλήρες,δεν πρέπει να πραγματεύεται και αυτά τα ζητήματα?
Με εκτίμηση.
Καταγράφηκε
MASTORAS
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 28


« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 06, 2011, 05:03:51 μμ »

Επικρίνω την εμβαθυμένη έρευνα και χαίρομαι γιά τον χρόνο που διαθέτετε γι'αυτή. Χάριν της συζήτησης όμως θα πρέπει να ολοκληρώσουμε κάποια ερωτήματα τα οποία ευλόγως θα ειπωθούν απο κάποιον αδαή (όπως εγώ). Ξεκινώ με το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό μετά απο την ανάγνωση του κειμένου σας.
Διαθέτουν κάποια άδεια οι σύλλογοι paintball και airsoft καθώς βάσει των νόμων που αναγράψατε πιο πάνω, υπόκεινται και αυτά τα <<αγωνίσματα>>σε αυτούς?
θα ήθελα μια απλή απάντηση παρακαλώ και όχι μια μακροσκελή ανάλυση.
Καταγράφηκε
mangusta
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 17« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 06, 2011, 05:10:44 μμ »

Ουσιαστικά και τυπικά όχι και γι'αυτό έχουν εκδιωχθεί στο πρόσφατο παρελθόν.
Αν θέλετε πάντως κάποια στιγμή και αναλυτικά(μιάς και έτσι απλά αυτά τα ζητήματα δεν απαντώνται) να σας απαντήσω,μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο χωρίο για το συγκεκριμένο θέμα.
Καταγράφηκε
MASTORAS
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 28


« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 06, 2011, 05:20:51 μμ »

Ουσιαστικά και τυπικά όχι και γι'αυτό έχουν εκδιωχθεί στο πρόσφατο παρελθόν.
Αν θέλετε πάντως κάποια στιγμή και αναλυτικά(μιάς και έτσι απλά αυτά τα ζητήματα δεν απαντώνται) να σας απαντήσω,μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο χωρίο για το συγκεκριμένο θέμα.

Οχι ευχαριστώ, αλλού θέλω να εστιάσω. Συνεχίζω λοιπόν στό επόμενο ερώτημα μου.
Βλέπω πάμπολλες διαφημίσεις για τέτοιους αγώνες στό δρόμο, στα περιοδικά, στην τηλεόραση (δεν θυμάμαι πότε ακριβώς), ακούω στο ραδιόφωνο, έχουν χορηγούς επίσημα, διαφημίσεις και οργάνωση τέτοια που μοιάζει πολλές φορές με F1. Οι χώροι δε που λαμβάνουν χώρα οι αγώνες είναι απο Δημοτική περιουσία εως και επίσημα σκοπευτήρια αστυνομίας και ίσως και Στρατού, και σε πολλές των περιπτώσεων ιδιωτικοί που δημιουργήθηκαν (παίρνοντας κάποιες άδειες υποθέτω) για αυτόν τον σκοπό.
Μια τέτοια τεράστια παρανομία πως επιβιώνει?
Θα σας ξαναπαρακαλέσω για μια απλή απάντηση, ώστε να είμαστε κατανοητοί σε όλους.
Καταγράφηκε
mangusta
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 17« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 06, 2011, 05:42:39 μμ »

Δυστυχώς σε λίγες γραμμές δεν γίνεται να απαντηθεί αυτό το θέμα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι παράνομες αυτές οι δραστηριότητες.Όχι από άποψη εξοπλισμού(δηλαδή τα όπλα και τα υπόλοιπα παρελκόμενα)αλλά όσον αφορά άλλα πλαίσια.
Τα όπλα airsoft,πωλούνται κανονικά χωρίς να χρειάζεται κάποιος άδεια(ότι ισχύει και για τα αεροβόλα,δηλ. πάνω από 18 ετών κ.τ.λ.).Τα παρελκόμενα τα οποία προορίζονται για το airsοft τις περισσότερες φορές είναι ρέπλικες.
Για παράδειγμα οι διόπτρες οι οποίες προορίζονται για το airsoft δεν θα άντεχαν σε κανονική χρήση είτε από πυροβόλο,είτε από αεροβόλο.
Άρα συνοψίζοντας,το να αγοράσει κάποιος εξοπλισμό airsoft είναι νόμιμο,αρκεί να πληρεί τις ίδιες προυποθέσεις για να αγοράσει κάποιο αεροβόλο.
Από εκεί και έπειτα,η παρανομία έγκειται στο σε ποιόν χώρο χρησιμοποιούνται αυτά τα όπλα,πως και από ποιούς.
Σαφέστατα και είναι παράνομοι με αυτήν την έννοια αυτοί οι τρόπο τεινά αγώνες.Η ανοχή που δείχνει η Πολιτεία οφείλεται στο ότι αυτά τα όπλα δεν είναι τόσο ισχυρά όσο ένα μέσο αεροβόλο και δεν μπορεί να προκαλέσει κάποια ζημιά σε άνθρωπο,ζώο ή περιουσία.
Αυτό βέβαια είναι αναληθές,αλλά παρ'όλα αυτά "έχει περάσει" να πιστεύται έτσι.
Για να χρησιμοποιηθεί κάποιος χώρος για τέτοιου είδους ¨παιχνίδια" πρέπει να δοθούν άδειες από πολλούς φορείς(να μην αναλύσω από ποιούς και τι άδειες).
Καταγράφηκε
MASTORAS
Μέλος

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Μηνύματα: 28


« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 06, 2011, 06:13:22 μμ »

Ναι έχετε απόλυτο δίκιο. Παρ'ολα αυτά όμως υπάρχουν και μάλιστα σε μεγάλη έκταση. Τα δε όπλα τους αν είναι ρέπλικες και υπόκεινται κανονικά στόν νόμο. Για τα παρελκόμενα δέν πιστεύω οτι σε κάποιον έλεγχο θα ξέρει ο ελέγχοντας να ξεχωρίσει την αντοχή τους σε χρήση πυροβόλων ή μη οπότε...................πάει κι'αυτό.
Πάμε παρακάτω στίς απορίες μου.
Το αεροβόλο μας λοιπόν επίκειται στήν ίδια κατηγορία με αυτά τα όπλα, οπότε βλέπω και κρίνω οτι όλα είναι πιθανά να γίνουν άσχετα με το <<γράμμα>> του νόμου, το οποίο διαφαίνεται ευλόγως στα προηγούμενα γραπτά.
Εσείς κρίνετε οτι με κατάλληλο χειρισμό θα είναι απαξιωτική μια απόφαση υπέρ του αεροβόλου ή εν'πασει περιπτώσει για κάποιον σύλλογο που ασχολείται με αυτό, μιάς και η συζήτηση είναι συνέχεια της προηγούμενης για συλλόγους?

Κύριε ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ λίγη υπομονή σας παρακαλώ για να βγεί κάποιο νόημα απο την συζήτηση.
Καταγράφηκε

Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  
 

Μεταπήδηση σε: