φίλε μαγκαιβερ φαίνεσαι πολύ μορφωμένος σαν μαθηματικός και πραγματικά τα σέβη μου
Ελπίζω αν διδάσκεις σε σχολείο να μην βγαίνεις εκτός εαυτού αν σε ειρωνευτεί η σε αμφισβητήσει η εν τέλει δεν σε αντιλαμβανετε, λόγω άγνοιας ,ή μεταδοτικότητας , ή εγωισμού, κάποιος μαθητής σου
οφείλεις να τον κάνεις να καταλάβει κόσμια όσο κι αν εκνευρίζεσαι και να μην απειλείς μια συμπεριφορά που δεν ταιριάζει εδώ αλλά μόνο στο αβαταρ που έχεις
Αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου είναι ότι στην πραγματικότητα ο άνθρωπος δεν αλλάζει.Ποτέ.
Κ επειδή αυτά που λες τα σκεφτόμουν για πολύ καιρό όταν έπρεπε ναποφασισω με τι θασχοληθώ,αποφάσισα να μη διδάξω σε παιδιά για να μην έχω προβλήματα μιας κ ποτέ δεν κατάφερα να προσποιηθώ κάτι που δεν είμαι .
Στο στρατό το λέγαν φυλακή ή κρατηση,στα φόρουμ το λένε μπαν...η ουσία είναι ότι τίποτα από αυτά δε σε αλλάζει κατελαχιστο όσο και να χοροπηδάνε οι λοχαγοί κ οι ταξίαρχοι.
Απλά,σε δομές που προσπαθούν να τυποποιήσουν τους ανθρώπους για να μπορούν να υπάρχουν κ να λειτουργούν οι δομές χωρίς μεγάλα προβλήματα,κάποιοι άνθρωποι δεν ταιριάζουν.
Γιαυτο όπως βλέπεις κ στη φωτο έγινα αγρότης για ναμαι μόνος μου κ να μην ακούω τις μλκ..ς του καθενός και καλά ανώτερου και παντογνώστη,που όταν τους ακούω να μιλάν με πάει η πίεση 22.
Για τη δικιά μου υγεία κ των άλλων,εγινα αγροτης και ασχολούμαι με τα φυτά και το χωράφι μου...κάνοντας ακριβώς αυτό που είπες.
Κ πίστεψε με όταν έχεις να κάνεις με ζωντανούς οργανισμούς ότι λάθος κάνεις ή από άγνοια η από αμέλεια η από εγωισμό θεωρώντας τον εαυτό σου παντογνώστη,το πληρώνεις πολύ άσχημα και γιαυτό το καλύτερο για σένα είναι να μάθεις απ τα λάθη σου μα κυρίως απ τα λάθη των άλλων μιας κ η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν έχεις περιθώριο να κανεις λάθη επ αόριστο γιατί απλά στο τέλος κ κατάσταση δε θα μαζεύεται.