ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΕΥΣ

Ξεκίνησε από Piperman, Οκτωβρίου 30, 2012, 08:53:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Christopher

Μπραβο σε ολα τα παιδια. :) :)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου ο έβδομος από τους 15 αγώνες που διοργανώνει ο "ΖΕΥΣ" για το διάστημα Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 21 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 11 συλλόγους.

Δείτε τις λεπτομέρειες και τα αποτελέσματα στο www.zeys.eu

Piperman

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ποιός είναι αυτός ο φοβερός τύπος με τη μαύρη μπλούζα;;;

Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Thorin

Αυτος ο στρουμπουλος κυριουλης ειμαι εγω :)
Παροτι ολοι καταφεραν να ριξουν απο κατω απο τις δυνατοτητες τους εως αθλια,
εμεις καναμε διπλη προσπαθεια να ριξουμε ασχημα και καταφεραμε να παρουμε τη 2η θεση στο ομαδικο...
Αστα ειμαστε με τις πλερεζες ακομα...

Piperman

Πάντα υπάρχει η επόμενη φορά...  :)

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου ο όγδοος από τους 15 αγώνες που διοργανώνει ο "ΖΕΥΣ" για το διάστημα Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 26 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 9 συλλόγους.

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 6 Νοεμβρίου ο ένατος από τους 15 αγώνες που διοργανώνει ο "ΖΕΥΣ" για το διάστημα Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 19 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 7 συλλόγους.

Piperman

Πάλι τα πιστόλια μπροστά από τα τουφέκια  :o
Γιώργη δεν έπαιξες;

Thorin

Σημερα ξεκινησα να παιξω πυροβολο μιας και εχουμε και διπλο αγωνα και σαββατο και κυριακη, αλλα το χερι μου πηγε να πονεσει στις δοκιμαστικες βολες και το αφησα..
Εχω ενα επιμονο τραυματισμο στον ομο, εχω κανει και λιγη φυσικοθεραπεια, θελει ακομα... με εχει αφησει πεινασμενο για σκοποβολη το προβλημα αυτο...

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Νοεμβρίου ο δέκατος από τους 15 αγώνες που διοργανώνει ο "ΖΕΥΣ" για το διάστημα Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 20 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 7 συλλόγους.

Thorin

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Νοεμβρίου οι αγώνες του Δ' Κύπελλου στα Αεροβόλα Όπλα που διοργάνωσε η ΣΚ.Ο.Ε. στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Οι αγώνες ήταν διπλοί με τις βραβεύσεις για το σύνολο των επιδόσεων των δύο ημερών.
Έλαβαν μέρος 80 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 25 συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Piperman

Γιώργη δεν ήταν η μέρα σου αν και από σκόρ πήγες πολύ καλά  :)

Thorin

Ανεπαρκες σκορ, και βγηκε και με χιλια ζορια... τι να πεις εχω δρομο ακομα ο ωμος μου ποναει ακομα και δεν εχω κανει και επαρκεις προπονησεις...
Αλλα δεν το βαζω κατω!

giorgos

Γιωργη περιμενε να φτιαξει ο ωμος και σιγα σιγα θα ανεβουν και τα σκορ.

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Νοεμβρίου ο ενδέκατος από τους 15 αγώνες που διοργανώνει ο "ΖΕΥΣ" για το διάστημα Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2013 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 23 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 7 συλλόγους.