Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Η αβάσταχτη ελαφρότητα...

Ξεκίνησε από paran, Δεκεμβρίου 13, 2019, 10:11:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

paran

Καλημέρα σας,

Έβαψα το μικρό μου artemis προχτές με δυο βιαστικά χέρια ματ διάφανο βερνίκι και το άφησα στην άκρη να στεγνώσει...

Μόλις το βερνίκι σκλήρυνε εντελώς, που με τις χαμηλές θερμοκρασίες τώρα το χειμώνα θέλει πολύ πάνω από 24 ώρες, μοντάρισα το καρβουνοκοντάκι μου στο τουφεκάκι... Να θυμάστε ότι οποιοδήποτε μέταλλο βρίσκεται σε επαφή με ανθρακόνημα, με παρουσία κάποιου ηλεκτρολύτη (ο ιδρώτας μας είναι υπερ-αρκετός...) οξειδώνεται ταχύτατα... Αυτό ισχύει σαφώς και για όλων των τύπων τα ανοξείδωτα (ακόμα και το 316L οξειδώνεται σε καφέ σκουριά, όταν βρεθεί σε επαφή με ανθρακόνημα σε θαλασσινό περιβάλλον...) Για να αποφύγω λοιπόν την οποιαδήποτε επαφή του τουφεκιού μου με το ανθρακονημάτινο κοντάκι, αφού το βερνίκωσα πολύ προσεκτικά εκεί που "πατάει" το τουφέκι, τοποθέτησα λωρίδες πολύ λεπτής μαύρης υφασματοταινίας σε κάποια σημεία στην θέση που πατάει η κεντρική σωλήνα του όπλου μου στο κοντάκι... Το ελάχιστο πάχος της υφασματοταινίας το είχα προβλέψει στην κατασκευή του καλουπιού, οπότε οι ανοχές των μεταλλικών μερών με το κοντάκι παραμένουν απλά εξαιρετικές...

Παίδες, το τουφεκάκι μου, πέραν από πανάλαφρο, είναι και ωραιότατο. Πιστέψτε με...

Το ανθρακόνημα, ειδικά σε συνδυασμό με μαύρα ματ και με ανοξείδωτα μέρη είναι καύλα...

χωρίς την γεμιστήρα, αλλά με τον μονόσφαιρο υποδοχέα, έμεινε κάτω από 1900, οπότε (και) το φετινό μου προτζεκτάκι θεωρείται απολύτως επιτυχές...

Είχα αποφασίσει να σκαλίσω κάπου τα καλυκάκια, κάτι που κάνω εμφανέστατα μάλιστα, σε όλα τα αεροβόλα μου, οπότε με συνοπτικές διαδικασίες σχεδίασα και σκάλισα με το dremelάκι το λογότυπο της παρέας μας, που το γέμισα με ρινισματάκια τιτανίου κολλημένα με ελάχιστη εποξική ρητίνη...

Σε όποιους τα καλυκάκια δείχνουν too much πάνω στο τουφεκάκι, έχω να πω μόνο ότι την όποια ενασχόλησή μου με τα στεριανά αερικά την οφείλω στην wfks. Και μπορεί να μην έχω ιδέα πως θα εξελιχθεί η παρέα, εγώ όμως θα έχω τα καλυκάκια κάθε μέρα μπροστά μου...

κύριοι, αυτό είναι το φετινό μου χειμωνιάτικο αεροβολοproject... Αυτό είναι το δικό μου artemis PR900W...

to the deepest limits...

gatos

Τέλειο...!!!       Υποκλίνομαι...  :)   8) 8) 8)
.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

Christopher

Ωραια δουλεια Παναγιωτη , και γρηγορη ;)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Thanos.L

γι αλλη μια φορα ΜΠΡΑΒΟ Παναγιωτη για την δουλεια σου και κυριως για την ωραια και λεπτομερη παρουσιαση. νομιζω οτι ολοι μας ανεξαρτητα απο το αισθητικο μας κριτηριο και του κατα ποσο μας αρεσει το τελικο αποτελεσμα η' αν θα θελαμε να ειναι δικο μας το τουφεκακι σου,ευχαριστηθηκαμε την διαδρομη και κατι αποκομησαμε απο την εργασια σου!!    :)
μακαρι περισσοτερα μελη,να ειχαν τις ικανοτητες,αλλα κυριως τον χρονο και την διαθεση να κανουν αναλογες παρουσιασεις στο φορουμ συχνοτερα.
προσωπικα μενω στο ''χειμωνιατικο'' του επιλογου σου και ελπιζω να κατεβασεις συντομα καμια ιδεα για ''ανοιξιατικο'' η ''καλοκαιρινο'' project να παρουσιασεις. μεχρι τοτε να το χαιρεσαι το καρβουνακι σου !  :) :)

(δεν μπορω να μην αναρωτηθω τι διαφορα θα ειχε στο βαρος, τι αισθηση θα ειχε στο κρατημα και τι οψη αν ειχε γινει bullpup... )
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα... (ψεματα,εχω 1.1/2...)

diana350magnum

Πραγματικά δεν έχω λόγια!!!!

Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο ολοκληρωμένη δουλειά και παρουσίαση!

Χαίρομαι που σε "απολαμβάνουμε" ρε φίλε.

Vardeos®

Ότι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης απο κατασκευη εδω μέσα.
Μπράβο σου.... WFKS
Κόβω των σκυλιών κλαρί

Τι να το κάμεις τι πιτσιπι άμα έχεις καλο αλατήριο.

Καντιλοσβήστης σε κακόβουλα διαχειριστικά εργαλεία της φύσης.

Γιάννης Κιο.

Παναγιώτη μου να είσαι πάντα γερός και δυνατος να κάνεις τα πρότζεκτ που αγαπάς.Να το χαίρεσαι το αεροβόλο σου και εύχομαι να σου δίνει πάντα άπλετη χαρά
HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux

ikuzusfanis

ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ
παίζει να χουμε και τα καλύτερα μαστόρια μαζεμένα στο φόρουμ πανελαδικα. ;)
ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Piperman

Μπράβο Παναγή  :)

Το θέμα θα μεταφερθεί στο ανοιχτό,
να έχουν πρόσβαση όλοι,
ακόμα και όσοι δε θέλουν να εγγραφούν
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

THR S500

Tον Παναγή δεν τον ξέρω προσωπικά,αλλά νομίζω ότι του αξίζει ο όρος ΜΑΣΤΟΡΑΣ.
Και αυτό φαίνεται από την δουλειά του,την γνώση του πάνω στα υλικά,και το αποτέλεσμα
του στοιχίματος κάτω από δύο κιλά.
Μπράβο Παναγή.!!!!

paran

Καλησπέρα  παίδες,

Θενκς για τα σχόλια,  με χαροποίησαν ιδιαιτέρως...

Πολύ μου αρέσει και μένα το καρβουνάκι μου. Πανάλαφρο, εύστοχο, εύκολα ρυθμίσιμο σε μεγάλο μάλιστα εύρος ισχύος,  οικονομικό σε αέρα στα 12 fpe και ωραίο φατσικά...

Το μόνο  "κακό" ήταν ότι η κατασκευή του κράτησε λίγο...

ΥΓ. Πισιπιά έχω πλέον σε 4.5, 5.5 και 6.35...    7.62 δεν έχω ακόμα. Προλαβαίνω λέτε ένα ;;;;;;;;     ;D ;D ;D ;D ;D

to the deepest limits...

Mike pr

Παράθεση από: paran στις Ιανουαρίου 24, 2020, 07:24:08 ΜΜ
Καλησπέρα  παίδες,

Θενκς για τα σχόλια,  με χαροποίησαν ιδιαιτέρως...

Πολύ μου αρέσει και μένα το καρβουνάκι μου. Πανάλαφρο, εύστοχο, εύκολα ρυθμίσιμο σε μεγάλο μάλιστα εύρος ισχύος,  οικονομικό σε αέρα στα 12 fpe και ωραίο φατσικά...

Το μόνο  "κακό" ήταν ότι η κατασκευή του κράτησε λίγο...

ΥΓ. Πισιπιά έχω πλέον σε 4.5, 5.5 και 6.35...    7.62 δεν έχω ακόμα. Προλαβαίνω λέτε ένα ;;;;;;;;     ;D ;D ;D ;D ;D

Λοιπον μια και το φοβερο σου project τελειωσε και σε ολους μας αρεσε τοσο πολυ, λεω να σου στειλω ενα Ρ15, για να κανεις και το πιο ελαφρυ bullpup
Tι λες ?

paran

Μιχάλη είναι 7.62 το P15 ;;;    ;D ;D ;D ;D
to the deepest limits...

Mike pr

Παράθεση από: paran στις Ιανουαρίου 24, 2020, 07:44:57 ΜΜ
Μιχάλη είναι 7.62 το P15 ;;;    ;D ;D ;D ;D
Βρε και 9.00 mm στο κανω εαν θες !

drakos

Χωρίς τελειομανία και γνωσεις , δε φτάνεις σε τέτοιο αποτέλεσμα , αν σκεφτούμε κι όλας οτι
δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρονος . Παρ'ολα αυτά , έγινε σπουδαία δουλεια και παρουσίαση .

Συγχαρητήρια φιλέ μου . Παντα να δημιουργεις !  !  !
L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας