Επιλογή όπλου ελατηρίου - gas ram (δύσκολα τα πράγματα...)

Ξεκίνησε από Tuthmosis, Νοεμβρίου 22, 2012, 03:08:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Christopher

kαλοριζικο και καλοριχτο,δεν ξερω αν βγαζει κοντακι για αριστεροχειρες,αν υπαρχει δεν θα ειναι ακριβο.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

ARTEMIS

Piperman

Παράθεση από: ARTEMIS στις Φεβρουαρίου 28, 2014, 12:17:20 ΠΜ
Γεια σας παιδια δεν εχω την ευχερεια γραπτου λογου.Λιγες ωρες στο pc.Ερχομαι από το χωρο της καραμπίνας Δεν εχω πρόβλημα θορυβου και ανάκρουσης κ.λ.π.Επιπολαια πριν λιγο καιρο πηρα ένα hatsan th 125 από αγγελια.Λεγωντας ότι θα το βαρεθω και θα το δωσω στον ανηψιο μου επαθα πλακα .ψαχνω να βρω κοντακι για αριστεροχειρα.Δεν βρηκα και ρωτησα για καινουργιο και τη γνωμη σας .

Καλορίζικο και καλόριχτο να είναι το όπλο σου  :)
Aν είναι το παλιό μοντέλο έχω να σου δώσω (έχει δύο βίδες μπροστά).
Αλλιώς πας για καινούργιο (27€ εδώ http://www.pushka.eu/product/Spare-parts-air-rifles_synthetic-stock-Hatsan-125)
Βάλε μια αγγελία,κάποιος θα θέλει ανταλλαγή sporter με ΤΗ.
Καλώς ήρθες και στο φόρουμ  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

ARTEMIS

Piperman ευχαριστω εχει μια βιδα.Τωρα ειδα το site και βλεπω ότι και αυτό δεν εχει μαγουλο δεξια.

viston

ουτε αριστερα εχει :D αυτο στο λινκ ειναι αμφιδεξιο θα σου ταιριαξει παντως δες και μηπως μπορεις να το ανταλαξεις με κανεναν ποιος ξερει καποιος θα βρεθει.

ARTEMIS

viston πιο 125 εχεις. Και αν μενεις Αθηνα και πηγαίνεις σχιστο όχι για αλλαγη.Το πηρα αγγελια στο κουτι και μου αρεσει η ευθυβολια του.Διαβασα εδώ ότι είναι λαχειο τα hatsan. Είναι 5.5 χιλ.Απλως για να δω το κοντακι

viston

το 5,5 εχω κι εγω το απλο οχι με την τρυπα για τον αντιχειρα αλλα ειμαι απο θεσσαλονικη,
βασικα λαχειο πιστευω ειναι το gas ram, το ελατηριο δεν εχει και πολλα που μπορουν να πανε στραβα και οι βιδες του ολες εχουν ασφαλεια εκτος απο τη βιδα του σκοπευτικου οποτε δεν ξελασκαρει τιποτα, τουλαχιστον οσες φορες τις δοκιμασα ηταν καργα.

ARTEMIS

Ευχαριστω για την φωτο μου εδωσες ιδεα για καλυμμα .

viston

κατω απο το καλυμα εχω διπλωσει ενα ναηλον και το τηλιξα με κραφτ σαν μαξιλαρακι για να σηκωθει λιγο και να βολευει με το οπτικο εγινε πρωτης ταξης μαγουλο βεβαια σ αυτη τη φωτο ακομα δεν το εχω αλλα ειναι καλη ιδεα, ειναι λιγο χαμηλο το μαγουλο του 125 για να βολεψει

Christopher

Ελα Γατε.....τωρα που πουλησες πες μας και τι οπλο θα παρεις, η τι θελεις να παρεις.Σου δινω 4 σελιδες χωρο ;D ;D ;D
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Piperman

Δεν ξέρω αν θα γράψει εδώ ή στο Ελατήριο vs GasRam  ::)
Παίζει να ανοίξει και καινούργιο τόπικ όμως,με κάτι που δεν υπάρχει σα θέμα στο φόρουμ  :-X

Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

kostas100

Παράθεση από: Christopher στις Μάρτιος 12, 2014, 09:23:27 ΜΜ
Ελα Γατε.....τωρα που πουλησες πεσμας και τι οπλο θα παρεις, η τι θελεις να παρεις.Σου δινω 4 σελιδες χωρο ;D ;D ;D
Eιναι ταγμενος να παρει ???????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Οταν παραλαβει το χρημα μπορω να υποθεσω που θα το τοποθετησει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αλλα Παλιογατος ειναι ,Μπορει να κανει και καμια τρελα και να γραφτουν 14 σελιδες βρισιδια......
Αν και δεν νομιζω ειναι ΤΑΓΜΕΝΟΣ........
Ανοιξτε νεο θεμα ,με θεμα "Τι θα αγορασει το Γατακι" και να ψηφισουμε....

asrael

Παράθεση από: Christopher στις Μάρτιος 12, 2014, 09:23:27 ΜΜ
Ελα Γατε.....τωρα που πουλησες πες μας και τι οπλο θα παρεις, η τι θελεις να παρεις.Σου δινω 4 σελιδες χωρο ;D ;D ;D

Μονο;  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

kf66

καψοποστης
     Ν2

Christopher

Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5