Επιλογή όπλου ελατηρίου - gas ram (δύσκολα τα πράγματα...)

Ξεκίνησε από Tuthmosis, Νοεμβρίου 22, 2012, 03:08:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

zafka

Δημήτρη σε αυτό δε θα διαφωνήσω.  :D :D. Ο άνθρωπος είναι επιστήμονας και αν πας μέχρι το second stage tuning πληρώνεις άλλο ένα 97  :D :D :D

Piperman

Παράθεση από: Christopher στις Μάρτιος 18, 2015, 04:25:09 ΜΜ
Θα ξανα πω μια φορα τον πονο μου και τελος.Μιλαω για το ΤΧ200 5.5και όχι HW5.5.Toυ εβαλα κιτ v-mach fac,το οπλο ηταν στα 12.7 γλυκο ωραιο κλπ,απο γκρουπ Στα 25 ΓΤΠ :P :P :P :P :P και ειχα δοκιμασει όλα τα σφαιρακια του πλανητη.Ημουν ετοιμος να το κάψω γιατί το hatsan 99 .22 που είχα έριχνε καλύτερα.
Τελικά πούλησα το hatsan.

Τωρα ΤΙΠΟΤΑ 8) 8) 8) 8)
(και δεν παίρνω άλλο 5.5 για να μην έχω μέτρο σύγκρισης)

Είναι μια άποψη και αυτή  ::)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Christopher

Παράθεση από: ikuzusfanis στις Μάρτιος 18, 2015, 04:14:28 ΜΜ
αν το 4,5 κεντάει μην το πειράξεις πέρα από συντήρηση άστο με το κιτ ως εχει  :-X

Ναι δεν υπαρχει λογος,το οπλο θα εναι μαξ 12.5 και είναι πολύ καλο :) :)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Christopher

Παράθεση από: PIPERMAN στις Μάρτιος 18, 2015, 04:29:44 ΜΜ
Θα ξανα πω μια φορα τον πονο μου και τελος.Μιλαω για το ΤΧ200 5.5και όχι HW5.5.Toυ εβαλα κιτ v-mach fac,το οπλο ηταν στα 12.7 γλυκο ωραιο κλπ,απο γκρουπ Στα 25 ΓΤΠ :P :P :P :P :P και ειχα δοκιμασει όλα τα σφαιρακια του πλανητη.Ημουν ετοιμος να το κάψω γιατί το hatsan 99 .22 που είχα έριχνε καλύτερα.
Τελικά πούλησα το hatsan.

Τωρα ΤΙΠΟΤΑ 8) 8) 8) 8)
(και δεν παίρνω άλλο 5.5 για να μην έχω μέτρο σύγκρισης)

Είναι μια άποψη και αυτή  ::)

Κωστα,με εφαγαν οι Κασαντρες :'( :'( :'( :'( :'( :'( :P :P :P :P :P :P :P :-X :-X :-X :-X :-X :-X
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Piperman

Παράθεση από: Karizma στις Μάρτιος 18, 2015, 04:24:41 ΜΜ
https://www.youtube.com/watch?v=J3IIsxUUsNY

Κοιτα ... Κακο δεν το λες παντως ... Αλλα πως θα το κανουμε εμεις να δουλευει ετσι ειναι το θεμα ... Ενα απλο V-Mach δεν νομιζω να αρκει παντως,ισως ουτε και V-Glide ...  :(

5.10 με 5.45 3 βολές περίπου 18 χιλιοστά (τρία 5.5άρια σφαιράκια που ακουμπάνε).
Και μιλάμε για διαφημιστικό βίντεο που ενδεχομένως ρίχνανε όλη μέρα για να διαλέξουνε γκρουπάκια.
Στην Αγγλία με όριο τα 12 δεν έχει νόημα να μιλάνε για 14 - 15.
Τώρα ένα όπλο με διαδρομή - θάλαμο για άνετα 17 πδλβρα σε .22 σαν το 97 το να το παίξεις 12λιβρο
γνώμη μου δε θα δουλέψει ποτέ καλά,εκτός και κάνεις restroke μειώνοντας τη διαδρομή.
Ένα όπλο με κοντή διαδρομή όμως σαν το 50άρι θα δουλέψει καλά και σαν .22

Piperman

Παράθεση από: Karizma στις Μάρτιος 18, 2015, 04:24:41 ΜΜ
https://www.youtube.com/watch?v=J3IIsxUUsNY

Κοιτα ... Κακο δεν το λες παντως ... Αλλα πως θα το κανουμε εμεις να δουλευει ετσι ειναι το θεμα ... Ενα απλο V-Mach δεν νομιζω να αρκει παντως,ισως ουτε και V-Glide ...  :(

12.27

έχουμε δει όλοι νομίζω καλύτερα γκρουπάκια από hw,gamo,AA,hatsan κτλ.
Ο τρόπος βέβαια που στήνεται και κρατάει το όπλο κατά τη γνώμη μου δεν είναι και ο καλύτερος.
Δεν με εντυπωσίασε δηλαδή το όπλο αλλά θα συμφωνήσω,κακο δεν το λες.

Piperman

Θα ξανα πω μια φορα τον πονο μου και τελος.Μιλαω για το ΤΧ200 5.5και όχι HW5.5.Toυ εβαλα κιτ v-mach fac,το οπλο ηταν στα 12.7 γλυκο ωραιο κλπ,απο γκρουπ Στα 25 ΓΤΠ :P :P :P :P :P και ειχα δοκιμασει όλα τα σφαιρακια του πλανητη.Ημουν ετοιμος για αλλαγη καννης σε 4.5.....

Τα γκρουπάκια σου τότε,αυτά που λές ΓΤΠ,ήταν καλύτερα από αυτά του βίντεο με τον Εγγλέζο  ::)

drakos

Παράθεση από: Christopher στις Μάρτιος 18, 2015, 03:43:29 ΜΜ
Παράθεση από: drakos στις Μάρτιος 18, 2015, 03:04:27 ΜΜ
Ειναι αδυνατον ενα οπλο που δε γκρουπαρει στα 25μ , να εχει επιτυχιες και κατω απο τετοιες συνθηκες σκοπευσης , στα 100μ +.

Το χαρτι φιλε Κουλη λεει παντα την αληθεια.Τα 100+ για μενα ναι είναι κατι... αλλα όχι για να παρω ένα οπλο.

Nαι ρε φιλε δε διαφωνω , αλλα εαν ηταν ν΄αγορασω ενα ελατηριου και το δοκιμαζα με οπτικο στα 100μ και ξυριζε , σαφως και δε θα εμπαινα στο κοπο να δω στα 25μ.

Όταν εδωσα τα οπλα μου,το 97 και τον λυκο σε καποιον που το εχει το θεμα (αποδεδειγμένα με το αεροβολο)και ειδα τι κανει το 97 στα 30 μετρα,και ο λυκος στα 50 μετρα,απο τοτε λεω νε σε ολα 8) 8) 8) 8) αλλα μεσα μου ξερω τι και πως 8) 8) 8) 8)

Οκ με το λυκο .  .  . Αναλυσε ο Ζαφειρης  ;) Εχω ριξει με του Νικητα το λυκο και ξερω τι κανει , απλα μιλησα καθαρα και αντικειμενικα με βαση τα γκρουπ που ειδα .

Ένα οπλο που δεν γκρουπαρει στα 25 μετρα,δεν μπορω να καταλαβω πως από εκει και πανω είναι τελειο ??? ??? ??? ??? ???

Αυτο εγραψα κι εγω ρε φιλε , με τη μονη διαφορα οτι το εθεσα αντιστροφα . Δηλ. την ευθυβολια πια την βλεπω μονο μακρια και οχι κοντα .

Κοντα ,  ακομη  και φθηνα οπλα εαν τα ηρεμησεις θα ειναι μια χαρα  ;) Το μακρια ομως εχει να κανει με πολλα .  .  . βημα -μηκος - κοπη κανης .  .  .
κλπ
L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας

Christopher

Παντα για οπλο ελατηριου η κουβεντα.Αν το οπλο δεν γραφει στα 25-30 μετρα, δεν μπορω να πιστεψω οτι σε παραπανω μετρα θα παει καλα.

Την Κυριακη εριξαν οπλα που κανουν μια τρυπα στα 25 μετρα, αλλα στα 90 ζοριστηκαν να βρουν το Α4 χαρτι, αυτο ειναι και το σωστο ανεβαινουν τα μετρα ανεβαινει και η δυσκολια 8)

Τωρα αν εχετε καταφερει το αναποδο, τι να πω ??? ???

YΓ,Κουλη οπλο ελατηριου που να ξυριζει στα 100 μετρα,δεν εχω την τυχη να το δω,

Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Karizma

Παράθεση από: Christopher στις Μάρτιος 18, 2015, 10:55:29 ΜΜ
Παντα για οπλο ελατηριου η κουβεντα.Αν το οπλο δεν γραφει στα 25-30 μετρα, δεν μπορω να πιστεψω οτι σε παραπανω μετρα θα παει καλα.

Την Κυριακη εριξαν οπλα που κανουν μια τρυπα στα 25 μετρα, αλλα στα 90 ζοριστηκαν να βρουν το Α4 χαρτι, αυτο ειναι και το σωστο ανεβαινουν τα μετρα ανεβαινει και η δυσκολια 8)

Τα οπλα της WFKS ειναι πρωτοπαγκοσμια και πρωτοποριακα!!!  :D :D :D ;D ;D ;D :P :P :P
Anschütz LG 380 Match
AA TX200 MK3 4,5mm
Weihrauch HW35E 4,5mm
Weihrauch HW97KT 4,5mm
Weihrauch HW97K Laminate 5,5mm

Christopher

Παράθεση από: Karizma στις Μάρτιος 18, 2015, 11:22:16 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Μάρτιος 18, 2015, 10:55:29 ΜΜ

Τα οπλα της WFKS ειναι πρωτοπαγκοσμια και πρωτοποριακα!!!  :D :D :D ;D ;D ;D :P :P :P

;D ;D ;D ;D
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Piperman

Λοιπόν πέρα από πλάκες το ΤΧ του Φίλ στα 90 μέτρα ξυρίζει,και είναι και μαμά  8)

Σχεδόν μαμά και σχεδόν ξυρίζει  ::)

gatos

Καιρό τώρα σκέφτομαι το 90άρι... Αλλά ποιό 90άρι...; Σε τι αξίζει να το πάρει κάποιος...;  :-\    

Σε 5,5 το είχα και το ξέρω αρκετά καλά... Εύστοχο, πολύ εύστοχο (και σε χαρτί), δυνατό, χωρίς ιδιαίτερα αισθητή ανάκρουση στον χρήστη, αλλά θέλει δύναμη... Δεν νομίζω ότι αξίζει να το έχεις προφορτίσει κάτω από 15 bar, δηλ. να το έχεις κάτω από 17 ποδόλιβρα... Σ' αυτή όμως τη δύναμη, είναι πολύ κουραστικό στην όπλιση, τουλάχιστον για μένα... :)

Σε 4,5 δεν το ξέρω, μόνο από φίλους που το έχουν, το έχω δει... Ήταν όμως αρκετά ψηλά και πάλι και νομίζω ότι έχανε από αυτό, παρά κέρδιζε, σε ευστοχία μιλάω... :)  Χαμηλά προφορτισμένο, δηλ. στα 12-13 bar, θα οπλίζει πάρα πολύ εύκολα και θα βγάζει αρκετή δύναμη για 4,5 περίπου στα 14 ποδόλιβρα... Από ανάκρουση, δεν θα έχει πολύ διαφορετική από αυτή του 5,5 στα 15 bar, λόγω βαριού πιστονιού, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι μεγάλη...  Μήπως όμως το χαραμίζεις τέτοιο όπλο τόσο χαμηλά...;   ???

Τώρα έρχεται η νέα σκέψη... Καλό το 5,5 στα δυνατά του, αλλά δύσκολο στην όπλιση... ψιλοχαραμίζεις το 4,5 να το έχεις χαμηλά...  :-\
Μήπως λοιπόν η λύση είναι το 5,0 που θα είναι ανάμεσα και θα έχει τα πλεονεκτήματα και τον δύο, και να είναι στημένο έτσι ώστε να μην έχει τα μειονεκτήματα τους...;   ;)
Προφορτισμένο γύρω στα 14 bar, που εξακολουθεί να έχει εύκολη όπλιση (ανάμεσα σε ένα 95 και ένα 97), θα βγάζει γύρω στα 15-16 ποδόλιβρα και θα μαμεί και θα δέρνει...   ;D

ΥΓ.  Και για να μην είναι γκουμούτσα, παίρνεις το κοντό, που είναι και πιο όμορφο και πιο βολικό στον χειρισμό... με μικρή επιβάρυνση βέβαια στην όπλιση... μικρή όμως... ;)

Βάζει και ένα χάμστερ από κάτω, όλο και κάποιος φίλος θα βοηθήσει σε αυτό και να λοιπόν άλλο ένα όπλο για FT...  8)
.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

Lionheart

Μανο καλη σκεψη εκανες για το .20 ;) δεν ειναι τυχαιο μπροστα στης προτιμησεις των Αμερικανων.
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

gatos

Παράθεση από: Lionheart στις Αυγούστου 27, 2015, 09:11:41 ΠΜ
Μανο καλη σκεψη εκανες για το .20 ;) δεν ειναι τυχαιο μπροστα στης προτιμησεις των Αμερικανων.

;)

Ένα μικρό πρόβλημα υπάρχει... δεν έχω λεφτά...  ;D    αλλά θα την βρω τη λύση...   ;)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.