Επιλογή όπλου ελατηρίου - gas ram (δύσκολα τα πράγματα...)

Ξεκίνησε από Tuthmosis, Νοεμβρίου 22, 2012, 03:08:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kostasgold

Και που να δεις τι κανει το 80αρι το καλυτερο για μενα
Oποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Christopher

WEIHRAUCH και οτι να ναι 8) 8) 8) 8) :D :D :D

Καλα ειναι και τα αλλα οπλα,αλλα λιγο πιο πισω.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

kostasgold

Ε ενταξει εχει καποια Αγγλικα που ειναι πολυ καλυτερα.

Christopher

Παράθεση από: kostasgold στις Σεπτεμβρίου 24, 2016, 12:27:53 ΜΜ

Ναι υπαρχουν και κατι παλιο prosport-TX ;D ;D ;D
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

kostasgold

Φραγκίσκος

Παράθεση από: Christopher στις Σεπτεμβρίου 24, 2016, 01:33:35 ΜΜ
Παράθεση από: kostasgold στις Σεπτεμβρίου 24, 2016, 12:27:53 ΜΜ

Ναι υπαρχουν και κατι παλιο prosport-TX ;D ;D ;D

Εχουμε και απο αυτά τα δύο (Να δούμε πότε θα δουν το φως του ήλιου )

kostasgold

Mike pr

Θα ηθελα καμια γνωμη για το Magtech N2 Extreme Black 5.5 mm (gas ram)
Ευχαριστω

Mousafiris

Παράθεση από: Mike pr στις Ιανουαρίου 22, 2017, 09:08:00 ΠΜ
Ευχαριστω
Δεν το εχω βαρεσει ουτε το εχω οπλισει αν και θα ηθελα  :D. Το εχω δει απο κοντα στο Καλκατζακο.Ποιοτικα ειναι καλο αλλα  ακριβο κατ εμε για αυτο που ειναι.Στα 350+ eura εχεις πολλες και καλυτερες επιλογες οχι κατ αναγκη το ιδιο δυνατες kαι οχι απαραιτητα gas ram .Παρα πολυ δυνατο τα νουμερα που ανακοινωνουν βεβαια δεν τα πολυπιστευω  και οπλιση εχω ακουσει οτι ειναι παρα πολυ ζορικη ως απο τις πλεον ζορικες .Επισης συνηθως οτι ειναι παρα πολυ δυνατο στη πλειοψηφια των περιπτωσεων δεν ειναι και ευστοχο αλλα αυτο το αφηνω σε καποιον που το εχει  ή ειχε αγορασει ή το εχει βαρεσει .Κατ εμε αν θες κατι δυνατο  μεχρι το ποσο που δινεις στεψου σε καποια αλλη επιλογη πιο φτηνη δοκιμασμενη εδω μεσα και κατα προτιμηση ελατηριου ωστε να εχεις ως επιλογη την εναλλακτικη μικρορυθμιση της δυναμης-λειτουργιας και θα σου μεινουν και για ενα leapers-sniper οπτικο ή αν θες gas-ram βαλε κατι παραπανω και παρε το 90αρι της ΗW + την τρομπα ή ενα diy κιτ πληρωσης που θα σου πουν τα παιδια που το εχουν και το ρυθμιζεις οπου και οσο θες .... ;)
Bam 19 .22
Baikal IΖΗ-61 .177
Crosman 22ΧΧ .22
Hatsan AT-44 Long .22
Gamo Coyote .177
Diana 48 .22
HW 97KT .22

Φραγκίσκος

Παράθεση από: Mousafiris στις Ιανουαρίου 22, 2017, 10:32:47 ΠΜ
Παράθεση από: Mike pr στις Ιανουαρίου 22, 2017, 09:08:00 ΠΜ
Ευχαριστω
Δεν το εχω βαρεσει ουτε το εχω οπλισει αν και θα ηθελα  :D. Το εχω δει απο κοντα στο Καλκατζακο.Ποιοτικα ειναι καλο αλλα  ακριβο κατ εμε για αυτο που ειναι.Στα 350+ eura εχεις πολλες και καλυτερες επιλογες οχι κατ αναγκη το ιδιο δυνατες kαι οχι απαραιτητα gas ram .Παρα πολυ δυνατο τα νουμερα που ανακοινωνουν βεβαια δεν τα πολυπιστευω  και οπλιση εχω ακουσει οτι ειναι παρα πολυ ζορικη ως απο τις πλεον ζορικες .Επισης συνηθως οτι ειναι παρα πολυ δυνατο στη πλειοψηφια των περιπτωσεων δεν ειναι και ευστοχο αλλα αυτο το αφηνω σε καποιον που το εχει  ή ειχε αγορασει ή το εχει βαρεσει .Κατ εμε αν θες κατι δυνατο  μεχρι το ποσο που δινεις στεψου σε καποια αλλη επιλογη πιο φτηνη δοκιμασμενη εδω μεσα και κατα προτιμηση ελατηριου ωστε να εχεις ως επιλογη την εναλλακτικη μικρορυθμιση της δυναμης-λειτουργιας και θα σου μεινουν και για ενα leapers-sniper οπτικο ή αν θες gas-ram βαλε κατι παραπανω και παρε το 90αρι της ΗW + την τρομπα ή ενα diy κιτ πληρωσης που θα σου πουν τα παιδια που το εχουν και το ρυθμιζεις οπου και οσο θες .... ;)

diy kit η die kit ? Τι είναι αυτό που με ενδιαφέρει και δεν το ξέρω ? ''Κάτοχος δύο  90αριών σε 4,5 & 5,5

Michael

Το έχω δεί και έχω ρίξει μια φορά, απο ένα τέτοιο μου μπήκε ξανά το μικρόβιο της αεροβολιτηδας.
Πολύ δυνατό, υπερβολικά δύσκολη οπλιση, από κλωτσιμα δεν το θυμάμαι αλλα με τις ταχύτητες που δίνει αποκλείεται να έχει ίχνος ευθυβολιας.
Προσωπικά θα πηγαινα σε κάτι καλύτερο μιας και σε αυτό το εύρος τιμών υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές.
Βέβαια γούστα είναι αυτά και είναι ωραίο τουφεκι.

Αβαντας

ή αν θες gas-ram βαλε κατι παραπανω και παρε το 90αρι της ΗW + την τρομπα ή ενα diy κιτ πληρωσης που θα σου πουν τα παιδια που το εχουν και το ρυθμιζεις οπου και οσο θες .... Κλείσιμο ματιού

diy kit η die kit ? Τι είναι αυτό που με ενδιαφέρει και δεν το ξέρω ? ''Κάτοχος δύο  90αριών σε 4,5 & 5,5

μαλλον  τρομπα αναρτησης ποδιλατου με μανομετρο και ανταπτορα σε τορνο με το ενα σπειρωμα συμφωνα με την τρομπα και το αλλο με την βιδα εξαερωσης του οπλου
Weihrauch HW90 5,5 - 6,35 Κεραυνός

Mike pr

Πηρα προσφατα ενα ATAC και ρωτησα γιατι με εκανε εντυπωση η δυναμη του, αλλα το δυσκολο οπλισμα ειναι αποτρεπτικος παραγοντας
Σημερα καταφερα στα 40 m συγντρωση 10 βολων σε πυροσβεστηρα μικρο αυτοκινητου με διαμπερεις τρυπες με barracuda match 0.67 gr

gatos

Εγώ θα ''μέτραγα'' το τι θέλω από το αεροβόλο...
Αν θέλω δύναμη να τρυπάει τα πάντα, θα λάμβανα υπόψιν μου ότι το όπλο θα οπλίζει δύσκολα και δεν θα έχει και την ακρίβεια που επιθυμώ...
Αν θέλω ακρίβεια, ξεχνάω την δύναμη και πάω σε ένα πιο ''σκοπευτικό'' όπλο...

Μέση λύση ένα Gas Ram πχ το 90άρι που σε μέτρια προς υψηλή δύναμη έχει δείξει ότι είναι και εύστοχο...

Αλλιώς... πάω σε PCP... δύναμη και ακρίβεια...

.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.