Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Επιλογή νέου αεροβόλου (έρευνα)

Ξεκίνησε από L4z4r0s, Νοεμβρίου 25, 2021, 09:56:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

L4z4r0s

Δεν αντιλέγω... Παντως για field target κλπ... Χλωμό το βλέπω... ;D ;D
-
-

"Μες στους γύρους των κύκλων τα πάντα
                      φεύγουν, έρχοντ', αλλάζουν, είν' ίδια..."

Umarex/Browning X-blade .177
ΒΑΜ 19-18 .22

Tank! · Seatbelts · Yoko Kanno https://www.youtube.com/watch?v=UFFa0QoHWvE

GEORGE DAMASKOS

.... προσεξε και κατι βασικο...αναμεσα στα 2 οπλα
.... το 77αρι κατασκευαστηκε αρχικα απο την παρεα σε 25 mm διαμετρο....εκει ηταν ετη φωτος σε ακριβεια απο τους αλλους... :o :o :o
.... μονο κατι παλιο οπλα σαν τα FEINWERKBAU καπως το πλησιαζαν.. :o :o :o
..... βεβαια για καποιο λογο το εκαναν και αυτο 26 mm... ::) ::) ::)...προσωπικα ηταν μια αστοχη κινηση της εταιρειας.. :o :o :o
..... αφου ειχε το 97αρι απο μανα 26mm

gatos

Παράθεση από: GEORGE DAMASKOS στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 08:19:55 ΜΜ
.... το 77αρι κατασκευαστηκε αρχικα απο την παρεα σε 25 mm διαμετρο....εκει ηταν ετη φωτος σε ακριβεια απο τους αλλους... :o :o :o
..... βεβαια για καποιο λογο το εκαναν και αυτο 26 mm... ::) ::) ::)...προσωπικα ηταν μια αστοχη κινηση της εταιρειας.. :o :o :o

Έκαναν και το 77 με 26άρι για να μειώσουν τα είδη που παράγουν...  ;)
.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

Christopher

Τωρα αν σου πω οτι εχω ριξει 77 με 25 mm  διαμετρο .Μονο το κοντακι του  ηταν μοντε καρλο .
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Thanos.L

Παράθεση από: gatos στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 07:55:41 ΜΜ
Παράθεση από: L4z4r0s στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 06:27:05 ΜΜ
... μην το ψειρίζεις τόσο, δεν αγοράζεις οικόπεδο...

μα τους χιλιους ζουμερους κεφτεδες !!!  :o :o :o      το διαβασα στ'αληθεια αυτο ,η' κανουν τα ματια μου ψειρακια...εεεε...πουλακια ?!?!    :-\ ???   ο γατος το'γραψε?   ??? :o :o ::) ::)
ποσο να αντεξω ακομα ο αμοιρος...   :-\ :( ::)  
;D
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα...

aira

Πάντως από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα... Και το tx200 σαρώνει στο field target...  ;D ;D ;D ;D
καλησπερα φίλε Κώστα θα σου πω την γνώμη μου (καθόλου αντικειμενική βέβαια  ;D)  για το WEIHRAUCH 95 που έχω σε .22. βελτιωμένο. Με FTT 5,55mm 14,66 grains αποδίδει περίπου  20,4 ft/lb και πιστεύω πως αποτελεί την επιτομή στα αεροβόλα ελατηρίου σπαστής κάνης. Είναι η χρυσή τομή όσον αφορά τις διαστάσεις του βάρος, μήκος, κοντάκι κι επομένως προσφέρεται για βολές από οποιαδήποτε θέση - βλέπε plinking-  έχει καταπληκτικά ανοιχτά σκοπευτικά ( μην τα υποτιμάς καθόλου, η χαρά που παίρνεις όταν πετυχαίνεις με αυτά ένα καπάκι μπουκαλιού στα 40 ή 50 μέτρα είναι απερίγραπτη), εύκολη όπλιση και μια σκανδάλη record η οποία όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αγγλοσάξονες  it's the standard by which all the others are being judged. Α και με αρκετή δύναμη για μακρινές βολές τις οποίες αποζητάς. Εν ολίγοις το αεροβόλο πρώτα και πάνω απ' όλα είναι ψυχαγωγία, ευκαιρία να βρεθείς με φίλους, να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και ατέλειωτα πειράγματα με κάθε βολή . Υ.Γ. Και η McLaren F1 ήταν ένα supercar το οποίο σάρωνε στους αγώνες της φόρμουλα 1 αλλά θα δυσκολευόμουν πολύ να με φανταστώ με μια F1 στις καθημερινές μου μετακινήσεις. Φιλικά Τάσος

gatos

Παράθεση από: Thanos.L στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 09:21:18 ΜΜ
Παράθεση από: gatos στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 07:55:41 ΜΜ
... μην το ψειρίζεις τόσο, δεν αγοράζεις οικόπεδο...

μα τους χιλιους ζουμερους κεφτεδες !!!  :o :o :o      το διαβασα στ'αληθεια αυτο ,η' κανουν τα ματια μου ψειρακια...εεεε...πουλακια ?!?!    :-\ ???   ο γατος το'γραψε?   ??? :o :o ::) ::)
ποσο να αντεξω ακομα ο αμοιρος...   :-\ :( ::)  
;D

:P
.
.
.

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

.
.
.

GEORGE DAMASKOS

Παράθεση από: gatos στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 08:46:14 ΜΜ

..... φιλε Μανο
            ..... προσεξε λογικη ....26 απο 25 το πιο πετυχημενο τους....και παραγουν το 97 απο μανα σε 26... :o :o :o
            ..... ενω γνωριζουν οτι το 25 δεν εχει ανταγωνιστη.. :o :o :o :o...τυχαιο...??...λεμε... 8) 8) 8) 8)
            ..... βγαζουν το 97αρι πανω -κατω ιδια εποχη με το τχ....και το βγαζουν γυμνο...ενω οι αλλοι του κρεμανε και φουντες
            ..... τυχαιο...??...λεμε... ::) ::) ::) ::)
            ..... και αντε και το χωνευεις και αυτο... :o :o :o... το 77αρι special edition μια χρωματιστη λεπιδα και ενα Laminate ... ::) ::) ::)
             ..... και βλεπεις το παραξενο... ιδιος στην Αγγλια να εχουν στην κατοχη τους τχ-200
             ..... και να τα αλλαζουν με τα HW-97... :o :o :o :o

GEORGE DAMASKOS

Παράθεση από: Christopher στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 09:20:16 ΜΜ
Τωρα αν σου πω οτι εχω ριξει 77 με 25 mm  διαμετρο .Μονο το κοντακι του  ηταν μοντε καρλο .
.... τυχερεεεεεε... :o :o :o :o :o :o

L4z4r0s

Παράθεση από: GEORGE DAMASKOS στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 09:54:34 ΜΜ
Παράθεση από: gatos στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 08:46:14 ΜΜ

..... φιλε Μανο
            ..... προσεξε λογικη ....26 απο 25 το πιο πετυχημενο τους....και παραγουν το 97 απο μανα σε 26... :o :o :o
            ..... ενω γνωριζουν οτι το 25 δεν εχει ανταγωνιστη.. :o :o :o :o...τυχαιο...??...λεμε... 8) 8) 8) 8)
            ..... βγαζουν το 97αρι πανω -κατω ιδια εποχη με το τχ....και το βγαζουν γυμνο...ενω οι αλλοι του κρεμανε και φουντες
            ..... τυχαιο...??...λεμε... ::) ::) ::) ::)
            ..... και αντε και το χωνευεις και αυτο... :o :o :o... το 77αρι special edition μια χρωματιστη λεπιδα και ενα Laminate ... ::) ::) ::)
             ..... και βλεπεις το παραξενο... ιδιος στην Αγγλια να εχουν στην κατοχη τους τχ-200
             ..... και να τα αλλαζουν με τα HW-97... :o :o :o :o

Δηλαδή... οι Άγγλοι... ενώ έχουν τα tx... προτιμούν τα 97αρια ;;; Αν ισχύει αυτό τότε λέει αρκετά πράγματα για τα δύο όπλα... ;D ;D ;D

Αυτό που με είχε προβληματίσει σχετικά με το 97αρι ήταν σε ένα παλιό νήμα εδώ στο φόρουμ κάτι σχετικά με την κάννη...  πιό συγκεκριμένα "Οι κάνες απ' τα 97άρια κρατιούνται, από κάτω μόνο, σε 2 σημεία μέσα στο μπλοκ και ''παίζουν'' Για να τις σταθεροποιήσεις πρέπει να κάνεις μια τρύπα με σπείρωμα από πάνω και να βάλεις μια σκουλικόβιδα για να στανιάρουν"

Δεν έχω δει όμως πουθενά αλλού να αναφέρεται πρόβλημα με την κάννη στα 97άρια ή στα 77αρια... μόνο σε κάτι πολύ παλιά παραβασανισμένα... που ποιός ξέρεις πώς τους συμπεριφέρονταν οι χρήστες τους... ;D ;D ;D
-
-

"Μες στους γύρους των κύκλων τα πάντα
                      φεύγουν, έρχοντ', αλλάζουν, είν' ίδια..."

Umarex/Browning X-blade .177
ΒΑΜ 19-18 .22

Tank! · Seatbelts · Yoko Kanno https://www.youtube.com/watch?v=UFFa0QoHWvE

gatos

Δεν μπορώ να σου το εγγυηθώ, αλλά είμαι σίγουρος ότι με την κάνη δεν θα έχεις πρόβλημα... Μάλλον έτσι ήταν πάντα και κανένας δεν είχε διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα...  ;)
.
.
.

.
.
.

Christopher

Παράθεση από: GEORGE DAMASKOS στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 09:55:42 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 09:20:16 ΜΜ
.... τυχερεεεεεε... :o :o :o :o :o :o

Δεν ηταν δικο μου , κατοχος ηταν ο Μαγειρας Νικολαος.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

GEORGE DAMASKOS

Παράθεση από: gatos στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 10:20:45 ΜΜ
Δεν μπορώ να σου το εγγυηθώ, αλλά είμαι σίγουρος ότι με την κάνη δεν θα έχεις πρόβλημα... Μάλλον έτσι ήταν πάντα και κανένας δεν είχε διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα...  ;)
.... +1 πολλα.... παρα πολλα σαν κανη

gatos

Παράθεση από: gatos στις Δεκεμβρίου 10, 2021, 10:20:45 ΜΜ

Και για να μην μένουν εκκρεμότητες... αυτό για την στήριξη σε δύο σημεία της κάνης του 97, το είχε πει ο Γκουτής στον ΚΟΝΙ...  :)

Δεν θυμάμαι όμως αν είχε πει ότι υπάρχει σε όλα ή αν είναι κάτι που έχουν μόνο τα καινούργια... ίσως αν το δει, να μας το διευκρινίσει ο Νίκος...  :)
.
.
.

.
.
.

GEORGE DAMASKOS

.... Παληκαρι μου μην εχεις ανασφαλειες με αυτα που βλεπεις και διαβαζεις... 8) 8) 8)
.... τα αεροβολα αντικειμενα ευρειας παραγωγης ειναι.. 8) 8)....ιδιος αυτα που αγοραζουμε οι περισσοτεροι.. ::) ::)
..... Μην μπαινεις στο τρυπακι οτι με την αγορα ενος αεροβολου θα καλυψεις ολες της αναγκες σου για αυτο  το χομπυ..η αθλημα.. ::) ::) ::)
..... η με την αγορα ενος αεροβολου θα παρεις οτι το καλυτερο κυκλοφορει στο χωρο του αεροβολου... ::) ::) ::)
...... Πρακτικα αδυνατον... :o :o :o....με μαγια και βουντου..??..δεν το γνωριζω.... ;D ;D ;D
...... Το βλεπεις και μονος σου ποσα οπλα μπορει να εχει καποιος στην κατοχη του...η ποσα οπλα εχουν περασει απο τα χερια του
..... το βλεπεις εδω στης σελιδες του φορουμ.. 8) 8) 8)
.... Παιδευεσαι τσαμπα...και ο χρονος περναει...και ο χειμωνας ειναι καλη περιοδο για να στρωσει ενα ελατηριο.. 8) 8)