Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Μοιραστείτε τα γκρουπάκια σας!!!

Ξεκίνησε από Piperman, Ιουλίου 30, 2022, 12:59:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

aira

Σαν τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού ένα πράμα  ;D ;D ;D

gatos

.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

aira

Plinking  απόψε μ' ένα από τα αγαπημένα μου αεροβόλα  Diana 52 σε .22 ταχύτητες περί τα 830 ft/sec και περίπου 22,5 ft/lbs. Έστω υπόψιν ότι το όπλο "φοράει". V Mach kit FAC  .
Και μερικά από τα γκρουπακια σε χαρτί αν και περισσότερο έριξα σε σπινερακια και ότι άλλο έβλεπα  ;D ;D

gatos

Όπλο και σκοπευτής... εξαιρετικά...  :)
.
.
.

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

.
.
.

aira

Το όπλο μια χαρά εξαιρετικό είναι όντως Μάνο ,  ο σκοπευτής είναι που χρειάζεται fine tuning  ;D ;D

gatos

.
.
.

.
.
.

Thanos.L

Εγω τον Τασο τον χαιρομαι και τον ζηλευω που εχει δικο του χωρο (ενταξει περιορισμενο λιγο,αλλα απο το ολοτελα...μια χαρα ειναι) ,απαλλαγμενο  απο αγχη του τυπου που να παω,πως θα παω,ποσο χρονο θα μου παρει,θα με αφησουν,ποσο θα κοστισει...κτλ,κτλ, ανεπηρεαστο απο κακες καιρικες συνθηκες και κακα συναπαντηματα... και μπορει και κανει τις βολες του και ξελαμπικαρει.  Οπως επισης ζηλευω και το περιεχομενο του οπλοβαστου του που του ευχομαι να συνεχισει να αυξανεται κατα πως το επιθυμει και ονειρευεται  8) ;) .
Με θλιβει μονο το γεγονος οτι αποφοιτησε κι αυτος απο την ιδια σχολη φωτογραφιας με τον γατο (με καλυτερο βαθμο μαλιστα...  ::)  ;D )  και δυστυχως βλεπουμε παντα την ιδια γωνια του τραπεζιου πινγκ-πονγκ,τον οπλαβαστο κουτσουρεμενο και φυσικα την εκαστοτε κουκλαρα απο το χαρεμι του επανω στην βαση να κοιταει μια προς την δυση και μια στην ανατολη (καλα μπορει να ειναι βορρας-νοτος,δεν ξερω,λεω στην τυχη...) ά! και τα γκρουπακια εννοειται   :-\ ::)
Ουτε της πολεοδομιας ειμαι,ουτε εφοριακος να θελω να δω τις διαστασεις του υπογειου,ουτε κουτσομπολης για να με ενδιαφερει το περιεχομενο του ,αλλα οφειλω να ομολογησω οτι μου εχει εξαψει την περιεργεια και αναρωτιεμαι πως ειναι το σημειο που καταληγουν οι βολιδες.
Τασο αν υπαρχει διαθεση-θεληση και χρονος,την επομενη φορα θελω φωτο απο το τι χρησιμοποιεις για backstop  των βολιδων σου. Σακους με αμμο? περιοδικα,μεταλλο,απλα το ντουβαρι?  Αν το εχεις δειξει η' αναφερει στο παρελθον,γραψε ακυρο. Ευχαριστω  :)
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα...

Jcrdeeper

Εξαιρετικός ο Μάνος μπράβο,σε λίγο θα πας να βαρεσεις στα 25 μέτρα και δεν θα μπορείς από πενήντα και πάνω .... 8) 8)

Jcrdeeper

Τάσο είμαστε και οι δύο σκοπευτές του υπογείου...χαχαχα
εσύ είσαι κλάσεις ανώτερος όμως, ωραία γκρουπ μπράβο

aira

Θάνο μάλλον έχεις δίκιο, δεν νομίζω να έχω βγάλει φωτογραφία  ( όχι πως είμαι κανένας σπουδαίος φωτογράφος) το back stop  που χρησιμοποιώ, . Το τραπέζι του πινγκ πονγκ το δανείζομαι από τη θυγατέρα  ;D ;D και δεν είναι εκεί όπου στηρίζομαι για τις βολές
Αυτή είναι η θέση βολών μου και η αυτοσχέδια βάση στήριξης μου μιας και ο σάκος στήριξης δεν βολεύει λόγω υψομετρικής διαφοράς πάγκου - στόχου

Το back stop είναι αυτό:

Μια κούτα παραγεμισμένη με παλιά ρούχα και καλά κλεισμένη με αυτοκόλλητη ταινία. Έτσι δεν έχω τον φόβο εποστρακισμου των βολίδων, ούτε τον ενοχλητικό οξύ θόρυβο βολίδας σε μέταλλο, και πίστεψε με μπορεί να κρατήσει βολές από πολύ δυνατά όπλα. Να ευχαριστήσω εδώ τον φίλο Νίκο ( ΚΟΝΙ) μιας και σ' αυτόν ανήκει η ευρεσιτεχνία του back stop .
Τέλος μια άποψη από την θέση βολής μου προς τον στόχο σε απόσταση περίπου 16 μέτρων

aira

Παράθεση από: Jcrdeeper στις Οκτωβρίου 17, 2023, 10:16:13 ΜΜ

Μάλλον μας αρέσουν τα σκιερά μέρη συνονόματε  :D :D
Καθόλου ανώτερος δεν είμαι απλά προσπαθώ να ρίχνω συχνά. Όσο ρίχνω τόσο μαθαίνω και στο τέλος καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν ξέρω τίποτα  ;)

Jcrdeeper

Έριξα και εγώ λίγο το Σάββατο στα κλεφτά...στο υπόγειο πάλι ξεκίνησα με spitzkugel τρεις πεντάδες

Συνέχισα με diana exact στα 15,89gr άλλες δύο πεντάδες

Και τελείωσα με μια πεντάδα ft 5.53

Jcrdeeper

Παράθεση από: aira στις Οκτωβρίου 17, 2023, 10:24:32 ΜΜ
Παράθεση από: Jcrdeeper στις Οκτωβρίου 17, 2023, 10:16:13 ΜΜ

Μάλλον μας αρέσουν τα σκιερά μέρη συνονόματε  :D :D
Καθόλου ανώτερος δεν είμαι απλά προσπαθώ να ρίχνω συχνά. Όσο ρίχνω τόσο μαθαίνω και στο τέλος καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν ξέρω τίποτα  ;)
Καλά τώρα που είδα και την υπογειαρα σου είμαι σίγουρος για αυτό που έγραψα πριν...μάλλον πρέπει να ξανασκεφτώ τις βολές στο υπόγειο χαχαχα

aira

Μια χαρά είναι τα γκρουπακια σου. Γνώμη μου είναι όταν αλλάζεις βολίδες ρίχνε καμιά δεκαριά βολές πριν για να μολυβδωση η κάννη και μετά ξεκίνα τα γκρουπακια

Jcrdeeper

Θα το δοκιμάσω,ήθελα να δω περισσότερο τις εναλλαγές στις βολές στον  στόχο ανάλογα τις βολίδες καθώς δεν πείραξα καμία ρύθμιση στην διόπτρα,αλλά μάλλον χρειάζεται μεγαλύτερη απόσταση  για να δω την διαφορά στο σημείο πρόσκρουσης