Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Μοιραστείτε τα γκρουπάκια σας!!!

Ξεκίνησε από Piperman, Ιουλίου 30, 2022, 01:59:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

GEORGE DAMASKOS

Παράθεση από: Νικολαος στις Απριλίου 12, 2025, 07:57:11 ΜΜ
Κάτω σειρά crosman 7,9
τα υπόλοιπα spor 8,18
Και πάνω αριστερά μαλακιουλες με καψουλι.
30αρι στα 9,5m, τρεις βολές σε κάθε στοχο
...

aira

Παράθεση από: gatos στις Απριλίου 10, 2025, 09:44:43 ΜΜΝικόλα, πέρασαν πριν χρόνια, τέσσερα 30άρια από τα χέρια μου... και ευχαριστήθηκα τα 2 από τα 4, πάρα πολύ (δεν είναι της ώρας να πω γιατί)... αλλά μετά, μου ήταν "λίγο"... 🙂

Με τα 95άρια, 97άρια, πέρασα στην φάση των μεγαλύτερων... και μετά στην φάση των PCP για ακόμα "μεγαλύτερα", με διάφορους συνδιασμούς... 🙂

Τελευταία, ξεκίνησα μια νέα πορεία... προς τα πίσω,στα παλιά... 🙂

Βλέποντας το δικό σου 30άρι... και την χαρά που σου δίνει... θυμήθηκα τα παλιά... και αποφάσισα να μην πάω σε 80άρι που θα μου έκοβε την "προς τα πίσω" πορεία μου, αλλά σε ένα πιο μικρό... 😉
ΥΓ. 30άρι, δεν θα έπαιρνα πια με τίποτα... 😇

ΥΓ 2.  Γιώργο, μη μου γουρλώνεις τις ματάρες σου και ματιάζομαι εύκολα... 😁

Μάνο αυτή η "προς τα πίσω" πορεία όπως την αποκαλείς είναι μάλλον η  εκ νέου ανακάλυψη από μέρους σου του τι σημαίνει αεροβόλο ελατηρίου και ψυχαγωγία 🙂

GEORGE DAMASKOS

Παράθεση από: aira στις Απριλίου 14, 2025, 05:44:20 ΜΜ
Παράθεση από: gatos στις Απριλίου 10, 2025, 09:44:43 ΜΜΝικόλα, πέρασαν πριν χρόνια, τέσσερα 30άρια από τα χέρια μου... και ευχαριστήθηκα τα 2 από τα 4, πάρα πολύ (δεν είναι της ώρας να πω γιατί)... αλλά μετά, μου ήταν "λίγο"... 🙂

Με τα 95άρια, 97άρια, πέρασα στην φάση των μεγαλύτερων... και μετά στην φάση των PCP για ακόμα "μεγαλύτερα", με διάφορους συνδιασμούς... 🙂

Τελευταία, ξεκίνησα μια νέα πορεία... προς τα πίσω,στα παλιά... 🙂

Βλέποντας το δικό σου 30άρι... και την χαρά που σου δίνει... θυμήθηκα τα παλιά... και αποφάσισα να μην πάω σε 80άρι που θα μου έκοβε την "προς τα πίσω" πορεία μου, αλλά σε ένα πιο μικρό... 😉
ΥΓ. 30άρι, δεν θα έπαιρνα πια με τίποτα... 😇

ΥΓ 2.  Γιώργο, μη μου γουρλώνεις τις ματάρες σου και ματιάζομαι εύκολα... 😁

Μάνο αυτή η "προς τα πίσω" πορεία όπως την αποκαλείς είναι μάλλον η  εκ νέου ανακάλυψη από μέρους σου του τι σημαίνει αεροβόλο ελατηρίου και ψυχαγωγία 🙂

...Τααασσσοοοοο
        ... μην το παει ομως πολυ πισω
        ...και θεωρηθει ανηλικος
        ...και του παρουν το αεροβολο😁

aira

Γιώργο τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα του 😁😁

GEORGE DAMASKOS

Παράθεση από: aira στις Απριλίου 14, 2025, 08:08:40 ΜΜΓιώργο τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα του 😁😁
..😄😃😀🙂🙃
        ..και με τον σουμιε του😄😃

GEORGE DAMASKOS

Παράθεση από: aira στις Απριλίου 14, 2025, 08:25:25 ΜΜ
...Τααασσσσοοοοοοο
        ... και το καπελακι
        ...της εταιρειας ειναι🙃🙂😀😃😄

aira

GEORGE DAMASKOS

Παράθεση από: aira στις Απριλίου 14, 2025, 08:45:38 ΜΜΕννοείται Γιώργο

..βρε Τασσοοοοο
        ..τι γραφουν οι Κινεζοι..?🤔🤫

gatos

Παράθεση από: aira στις Απριλίου 14, 2025, 05:44:20 ΜΜΜάνο αυτή η "προς τα πίσω" πορεία όπως την αποκαλείς είναι μάλλον η  εκ νέου ανακάλυψη από μέρους σου του τι σημαίνει αεροβόλο ελατηρίου και ψυχαγωγία 🙂

Τάσο, την έχω ζήσει αυτή την κατάσταση και στο παρελθόν, και ξέρω τι σημαίνει... 🙂

Το PCP δεν μου έδινε πια... κίνητρο... δεν βρίσκω καλύτερη λέξη... γι' αυτό και το άφησα... 🙂

Άσε που τώρα παίρνω τη θήκη και τους σάκους και πάω για βολές... ούτε φιάλες, ούτε γεμίσματα, ούτε υδροστατικούς, ούτε τίποτα... 🙂

Δεν ξέρω πως θα είμαι γερνώντας κι άλλο, και αν αντέχω να οπλίζω το ελατηρίου... αλλά όπως είμαι τώρα, δεν σκέφτομαι πια το PCP... 🙂

Το κακό με μένα είναι ότι είμαι Δίδυμοι στο ζώδιο... κι εμείς οι Δίδυμοι, στα δευτερεύοντα πράγματα θέλουμε αλλαγές, γιατί κουραζόμαστε εύκολα με τα ίδια και τα ίδια... ενώ στα βασικά και ουσιώδη θέλουμε σταθερότητα... 😁
HW95 .22 (Lion)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

GEORGE DAMASKOS

...Τααασσσσοοοοο....που εισαι ρε Τασοοοοο
...φοβουμαιιιι..για αυτα που θα ερθουν..

GEORGE DAMASKOS

Thanos.L

Παράθεση από: gatos στις Απριλίου 14, 2025, 10:19:58 ΜΜΤο κακό με μένα είναι ότι είμαι Δίδυμοι στο ζώδιο... κι εμείς οι Δίδυμοι, στα ασήμαντα πράγματα θέλουμε αλλαγές, γιατί κουραζόμαστε εύκολα με τα ίδια και τα ίδια... ενώ στα βασικά και σημαντικά θέλουμε σταθερότητα... 😁

Tα λενε αυτα ρε φιλε!...
Και ελεγα τις πταιει και οτι πιανω το κανω π*#@%$να...  Ειναι που ειμαι σκορπιος και ειμαστε κατα πως λενε σεξουλιαρικα πλασματα... 
Βουτια στη βαρια και βαθια φιλοσοφια λεγεται αυτο και να φανταστεις οτι ουτε ζεστες πιασανε ακομα,ουτε επεσε βαρια η προβατινα και τα τσιπουρα... Μην το αφησουμε ετσι,να εντρυφησουμε και αντι για ταχυτητες και σπειρες,να ψαχνουμε και τον αναδρομο απο εδω και μπρος!..

''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα... (ψεματα,εχω 1.1/2...)

GEORGE DAMASKOS

...Θαανννοοοο παληκαρι μου
...τοσο ασχημα τα πραγματα..?