Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Μοιραστείτε τα γκρουπάκια σας!!!

Ξεκίνησε από Piperman, Ιουλίου 30, 2022, 01:59:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Νικολαος

35μετρα JSB 8,44 4,52

38 μέτρα, αριστερά FTT8,64 4,52
Δεξιά JSB8,44 4,52

35 μέτρα Crosman premier 7,9

30 μέτρα πάνω CROMAN PREMIER 10,5
Κάτω αριστερά FTT 8,64 4,42
Τα σχόλια δικα σας.

Thanos.L

Τα δικα μας σχολια ειναι οτι εισαι τυχερος ανθρωπος που εχεις εναν ομορφο χωρο να ριχνεις χωρις να εχεις μεσοτοιχια καθως φαινεται με κανα μυστηριο,ηχο-ευαισθητο τυπο και μπορεις εκτος απο τις βολες αυτες καθαυτες, να απολαμβανεις και το ''ταακ'' απο την προσκρουση των βολιδων στο ξυλινο backstop!
Kατα τα τ'αλλα νομιζω οτι οι  h&n ftt8.64 ''σπερνουν''!! Απολυτο το γκρουπ στα 30m , στα 38 με τα ιδια πρεπει η' να φυσηξε,η' αλλαξες θεση στο δακτυλο πανω στην σκανδαλη. Μια χαρα...πολεμος!

Τα cp 10,5 κανε τα βαριδια για ψαρεμα....χαχαχα (οχι στο 77αρι παντως...)
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα... (ψεματα,εχω 1.1/2...)

gatos

Το τελευταίο, με τα 8,64... τέλειο... και τα άλλα, αξιοπρεπή... 🙂
HW95 .22 (Lion)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

GEORGE DAMASKOS

Νικολαος

Στα 14 είναι το έχει μέτρηση ένα φίλος, δεν γνωρίζω τον τρόπο.
upload file image
46 μέτρα JSB 8,44 4,52 με μισό ντοτ πανω.

Νικολαος

Παράθεση από: Thanos.L στις Απριλίου 21, 2025, 03:45:45 ΜΜΤα δικα μας σχολια ειναι οτι εισαι τυχερος ανθρωπος που εχεις εναν ομορφο χωρο να ριχνεις χωρις να εχεις μεσοτοιχια καθως φαινεται με κανα μυστηριο,ηχο-ευαισθητο τυπο και μπορεις εκτος απο τις βολες αυτες καθαυτες, να απολαμβανεις και το ''ταακ'' απο την προσκρουση των βολιδων στο ξυλινο backstop!
Kατα τα τ'αλλα νομιζω οτι οι  h&n ftt8.64 ''σπερνουν''!! Απολυτο το γκρουπ στα 30m , στα 38 με τα ιδια πρεπει η' να φυσηξε,η' αλλαξες θεση στο δακτυλο πανω στην σκανδαλη. Μια χαρα...πολεμος!

Μάλλον το δεύτερο γιατί την κάνω την βλακεία αυτη

GEORGE DAMASKOS

...παληκαρι μου θα σου προτεινα
...ενα καλο καθαρισμα κανης
...και δουλεψε μονο  FT 8.64

Νικολαος

Παράθεση από: Νικολαος στις Απριλίου 21, 2025, 05:29:22 ΜΜ
Παράθεση από: Thanos.L στις Απριλίου 21, 2025, 03:45:45 ΜΜΤα δικα μας σχολια ειναι οτι εισαι τυχερος ανθρωπος που εχεις εναν ομορφο χωρο να ριχνεις χωρις να εχεις μεσοτοιχια καθως φαινεται με κανα μυστηριο,ηχο-ευαισθητο τυπο και μπορεις εκτος απο τις βολες αυτες καθαυτες, να απολαμβανεις και το ''ταακ'' απο την προσκρουση των βολιδων στο ξυλινο backstop!
Kατα τα τ'αλλα νομιζω οτι οι  h&n ftt8.64 ''σπερνουν''!! Απολυτο το γκρουπ στα 30m , στα 38 με τα ιδια πρεπει η' να φυσηξε,η' αλλαξες θεση στο δακτυλο πανω στην σκανδαλη. Μια χαρα...

πολύ άχρηστα βλήματα αυτά τα cp 10,5
Για το δάκτυλο έχεις δίκιο, την κάνω την βλακεία αυτή.

Νικολαος

Παράθεση από: GEORGE DAMASKOS στις Απριλίου 21, 2025, 05:34:07 ΜΜ...παληκαρι μου θα σου προτεινα
...ενα καλο καθαρισμα κανης
...και δουλεψε μονο  FT 8.64
[/
Ερώτηση,
Έως τώρα δεν του έχω καθαριση την κάνη
Έχει ρίξει περίπου 5,500 πάντα πλυμένα βλήματα και περασμένα με σπρέι σιλικόνης.
Πιστεύεται ότι θέλει καθάρισμα ή κάννη;
Έχω τα κατάλληλα εργαλεία αλλά θα ήθελα να μου πρωτινεται τον δικό σας τρόπο καθαρισμού της κάννης.
Να σημειώσουμε αν ισχύουν αυτά που λέγονται η κάννες της HW είναι μαλακές στο μεταλο τους και θέλει μια προσοχή παραπάνω στο τι θα βάλεις μέσα για να καθαρίσεις την κάννη.

gatos

Μη ξαναβάλεις σιλικόνη στα σφαιράκια...

Ξαναπλύνε καλά τα σφαιράκια με καθαρή βενζίνη, να φύγει η σιλικόνη (κι αν φύγει γιατί θέλει τρίψιμο)... και καθάρισε την κάνη με πετονιά και πανάκι βουτηγμένο σε καθαρή βενζίνη...

Κάνε μια θηλιά στη μέση μιας γερής πετονιάς και βάλε ένα κομματάκι πανάκι που δεν αφήνει χνούδι...

Βούτα το πανάκι στην βενζίνη και στίψτο λίγο...

Πέρασε την πετονιά μέσα από την κάνη και ξεκίνα να τραβάς... Όταν φτάσει το πανάκι στην κάνη, αν είναι πολύ σφικτό κάνε πίσω και μίκρυνε το λίγο... πρέπει να μπει σφικτά, αλλά όχι να σου μείνει και μέσα και να μην μπορείς να το βγάλεις...
Πέρασε το 3-4 φορές μπρος πίσω, και μετά άλλο πανάκι πάλι με βενζίνη άλλες 3-4 φορές... Θα το κάνεις μέχρι το πανάκι να βγαίνει πεντακάθαρο...
Μετά άλλο ένα τελευταίο πανάκι στεγνό... και είσαι έτοιμος...

Να ξέρεις ότι μετά το καθάρισμα, θέλει καμμιά 30αριά βολές να μολυβδώσει η κάνη και μετά άρχισε τα γκρουπ κλπ...

HW95 .22 (Lion)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

GEORGE DAMASKOS

...τωρα με το πανι
...τη μπορει να κανει..?
...εκει θελει βουρτσα καλη
...θα πρεπει να εχει μαζεψει πολυ
...πραγμα η κανη..?

Thanos.L

Μια χαρα ειναι το πανι Γιωργη,δεν κανει αυτο την κυρια δουλεια,η βενζινη την κανει.
Εξαλλου δεν ειναι πυροβολο να μαζευει καταλοιπα απο καυση πυριτιδας,δεν αναπτυσονται θερμοκρασιες,δεν λιωνουν πλαστικες ταπες,δεν περνανε επιχαλκωμενα απο μεσα κτλ. Μια μαλακια μολυβδινη βολιδουλα περνα μονο. Η πετονια ειναι οτι πρεπει,αν βαλει βεργα υπαρχει κινδυνος να γδαρει κατι,να χτυπησει κορωνες,η' οτι αλλο...
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα... (ψεματα,εχω 1.1/2...)

GEORGE DAMASKOS

..Θαανννοοο
..ειπαμε κανη αεροβολου..οχι πλαστικο καλαμακι
..αλλιως η δικη μου..δεν θα υπηρχε..