Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Παλιονέος

Ξεκίνησε από GoRaN, Φεβρουαρίου 12, 2025, 07:13:08 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

GoRaN

Καλημέρα σας κυρίες αν έχουμε και κύριοι!
Παρακολουθώ την κοινότητα αρκετό καιρό και είπα να κάνω μια εγγραφή.
Συγχαρητήρια στους συντονιστές και τα  ενεργά μέλη!
Slavia 618
Hw 90

gatos

Καλωσόρισες φίλε GoRaN... 🙂

Καλή παραμονή και ενημέρωση, από και προς, το φόρουμ... 🙂

Αν θέλεις πες μας κάτι για σένα... πχ, όνομα, που ρίχνεις κλπ...  🙂
HW95 .22 (Lion)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

GoRaN

Παράθεση από: gatos στις Φεβρουαρίου 12, 2025, 07:32:03 ΠΜΚαλωσόρισες φίλε GoRaN... 🙂

Καλή παραμονή και ενημέρωση, από και προς, το φόρουμ... 🙂

Αν θέλεις πες μας κάτι για σένα... πχ, όνομα, που ρίχνεις κλπ...  🙂

Είμαι ο Γιώργος από Κόρινθο , παίζω στο σκοπευτήριο της Κορίνθου και τα τουφέκια μου είναι ένα Slavia 618
και ένα HW90 22cal.
Έπαιζα με το Slavia από τα 13 μου χρόνια , κάποια στιγμή τα παράτησα και έχω πάλι που ξανά ασχολούμαι από το Σεπτέμβρη του 21. Το hw ήταν και η αναβάθμιση που έκανα για την ενασχόληση με το σπόρ.
Παίζω καθαρά για την ψυχαγωγία μου και τίποτα περισσότερο.
Slavia 618
Hw 90

gatos

Παράθεση από: GoRaN στις Φεβρουαρίου 12, 2025, 01:22:58 ΜΜΕίμαι ο Γιώργος από Κόρινθο , παίζω στο σκοπευτήριο της Κορίνθου και τα τουφέκια μου είναι ένα Slavia 618
και ένα HW90 22cal.
Έπαιζα με το Slavia από τα 13 μου χρόνια , κάποια στιγμή τα παράτησα και έχω πάλι που ξανά ασχολούμαι από το Σεπτέμβρη του 21. Το hw ήταν και η αναβάθμιση που έκανα για την ενασχόληση με το σπόρ.
Παίζω καθαρά για την ψυχαγωγία μου και τίποτα περισσότερο.

Γεια σου και πάλι Γιώργο... 🙂

Κι εμείς... είτε αγωνιστικά κάποιοι, είτε με plinking κάποιοι άλλοι... για την ψυχαγωγία μας το
κάνουμε... "Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!"... 😉

Παρεμπιπτόντως, ωραία όπλα έχεις... ένα για την αυλή, και όχι μόνο (Slavia), και ένα για μεγαλύτερα πεδία (90άρι, που είναι και από τα αγαπημένα μου)... 😉
HW95 .22 (Lion)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

Thanos.L

Kαλως ορισες και απο εμενα Γιωργο,καλη παραμονη και ενασχοληση με το φορουμ και τα ωραια αεροβολα σου φυσικα, σου ευχομαι!

Θανος απο λουτρακι εδω . Εχουμε και ενα πολυ καλο παιδι και εξαιρετικο μαστορα απο βραχατι επισης εδω μεσα και σιγουρα και καποιους αλλους,αν και δεν  τους θυμαμαι να πω την αληθεια... Δεν βοηθα και το γεγονος οτι δεν μπαινουν ,η' δεν πολυγραφουν (οπως και οι περισσοτεροι πλεον δυστυχως),αλλα υπαρχουν συντοπιτες παντως στο φορουμ.

Δεν θα σε ρωτησω το κλασικο ''τινος εισαι 'συ?'' γιατι ξερω ακριβως τινος εισαι (του πατερα σου και της μητερας σου) , θα σε ρωτησω ομως με την ιδια ακριβως γεροντικη επαρχιωτικη περιεργεια και νοοτροπια ,ποσο χρονων εισαι-διοτι μπορει να εισαι 18-19, εως και 83 χρονων ταβανι. Δεν ειναι απαραιτητο φυσικα να απαντησεις, ουτε ειναι και σημαντικο,απλα να ξερουμε πως να σε αποκαλουμε... Γιωργο, Mπρεγκοβιτς, Τζωρτζη, κυριε Γιωργο,φιλτατε κτλ,κτλ...
Ελα πλακα κανω.... εσυ μονο αν τα εχεις τα χρονακια σου, να χαρεις μην αρχισεις να μας αποκαλεις ''παλικαρια'' , γιατι εχουμε ηδη εναν-συνονοματος σου μαλιστα- που το κανει (χωρις να μας λεει κι αυτος ποσο χρονων ειναι) και μας τα εχει κανει κροσια τα νευρα..

Και παλι καλως ηλθες 
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα... (ψεματα,εχω 1.1/2...)

GoRaN

Παράθεση από: Thanos.L στις Φεβρουαρίου 12, 2025, 05:16:20 ΜΜKαλως ορισες και απο εμενα Γιωργο,καλη παραμονη και ενασχοληση με το φορουμ και τα ωραια αεροβολα σου φυσικα, σου ευχομαι!

Θανος απο λουτρακι εδω . Εχουμε και ενα πολυ καλο παιδι και εξαιρετικο μαστορα απο βραχατι επισης εδω μεσα και σιγουρα και καποιους αλλους,αν και δεν  τους θυμαμαι να πω την αληθεια... Δεν βοηθα και το γεγονος οτι δεν μπαινουν ,η' δεν πολυγραφουν (οπως και οι περισσοτεροι πλεον δυστυχως),αλλα υπαρχουν συντοπιτες παντως στο φορουμ.

Δεν θα σε ρωτησω το κλασικο ''τινος εισαι 'συ?'' γιατι ξερω ακριβως τινος εισαι (του πατερα σου και της μητερας σου) , θα σε ρωτησω ομως με την ιδια ακριβως γεροντικη επαρχιωτικη περιεργεια και νοοτροπια ,ποσο χρονων εισαι-διοτι μπορει να εισαι 18-19, εως και 83 χρονων ταβανι. Δεν ειναι απαραιτητο φυσικα να απαντησεις, ουτε ειναι και σημαντικο,απλα να ξερουμε πως να σε αποκαλουμε... Γιωργο, Mπρεγκοβιτς, Τζωρτζη, κυριε Γιωργο,φιλτατε κτλ,κτλ...
Ελα πλακα κανω.... εσυ μονο αν τα εχεις τα χρονακια σου, να χαρεις μην αρχισεις να μας αποκαλεις ''παλικαρια'' , γιατι εχουμε ηδη εναν-συνονοματος σου μαλιστα- που το κανει (χωρις να μας λεει κι αυτος ποσο χρονων ειναι) και μας τα εχει κανει κροσια τα νευρα..

Και παλι καλως ηλθες 

Λοιπόν Θάνο θα σου λύσω τις απορίες σου!
Είμαι 43 , μπορείς να με αποκαλείς Γιώργο και το GoRaN είναι τα πρώτα γράμματα από επώνυμό μου.

Τον μάστορα από το Βραχάτι τον γνωρίζω από παλιά εκτός αεροβόλων.
Είναι και καλό παιδί και καλός μάστορας!

Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα κοντοχωριανέ , τα υπόλοιπα στο πεδίο βολής 😉
Slavia 618
Hw 90