Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

GAS RAM vs ΕΛΑΤΗΡΙΟ

Ξεκίνησε από Σαββας Σ, Ιανουαρίου 14, 2013, 03:10:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

asrael

Set back o Φανης;  ;D ;D ;D

Ωραία πατέντα :)
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

kf66

Είμαι άνθρωπος της πατέντας
γιασου ρε Φάνη με την πατέντα σου ;D ;D ;D ;D  αλλά κρίμα δεν είναι να επεμβαίνεις σε όπλο τον 50 €  ::) ::) ::) ??? ??? ???
Έπρεπε να άφηνες μανικιούρ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Υγ να είμαστε καλά να περνάμε καλά

καψοποστης
     Ν2

ikuzusfanis

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

iraklis2010

Παράθεση από: Σαββας Σ στις Μαΐου 16, 2013, 01:31:15 ΜΜ
Κωστα αυτο ειναι ενα pm που εστειλα στον Ηρακλη στις 9:50 το πρωι.Ας το  διαβασει κι απο δω,για να δει οτι δεν εχω προβλημα!

ηρακλη επειδη δεν ενδιαφερει τους αλλους στο φορουμ,στο λεω με pm.Στα προηγουμενα γραφομενα σου με εχεις προσβαλει τουλαχιστο 3 φορες,διαβαστα και θα καταλαβεις,και εγω σε αντιμετωπιζω με χιουμορ.Το gamo δεν το ξερεις,οταν θα ριξεις με αυτο τοτε θα μπορεις να μιλας γιαυτο.Τα Hw τα ξερω καλα φιλε.Τα θεωρω κορυφαια αλλα εχουν τις μαλακιες τους,που τις εφαγα αρκετα στη μαπα.Τελος παντον σε θεωρω φιλο και συναεροβολιστη οπωτε το θεμα τελειωνει  εδω
Μαλων δεν ειμαι απο αυτον τον πλανητη γιατι σημερα εμαθα οτι αν διαφωνεις με καποιον σε καποιο θεμα θεωρειται προσβολη :oΤρεις φορες συγνωμη φιλε Σαββα που σε προσβαλα διαφωνωντας,παντως τα διαβασα ξανα και ξανα  και δεν μπορεσα να καταλαβω που βρισκεται και μαλιστα τρεις φορες η προσβολη, πρεπει να ειμαι πολυ βλακας :-[
Τωρα αν πω παλι κατι θα θεωρηθει προσβολη, αλλα δεν βαριεσαι τι τρεις τι τεσερεις,η κορυφη δεν κερδιζεται με μαλακιες ουτε γραφεις το ονομα σου με μεγαλα γραματα σε ολο τον κοσμο κανωντας μαλακιες.
Ναι το gamo αυτο δεν το εχω ριξει και γι'αυτο δεν σου ειπα τιποτα κακο για το οπλο σου, απλως διαφωνησα που το συγκρηνες με μια εταιρια που εχει κατασκευασει και κατασκευαζει αεροβολα οπλα πολυ καλιτερα σε ολους τους τομεις, αυτο εσυ το θεωρεις προσβολη ???..........τι να πω αλλο, αρχιζω και φοβαμαι :-X
****Κακαλι μαλια****
HW 90  5,5 LAZAGLIDE  WALNUT BY HERCULES
HW 97K  4,5  CUSTOM DRAGON
DIANA 34 4,5  FULL CUSTOM--- BY  DIANA 350 MAGNUM--- WALNUT BY HERCULES

banman

Παράθεση από: iraklis2010 στις Μαΐου 16, 2013, 04:32:24 ΜΜ.......
Ναι το gamo αυτο δεν το εχω ριξει και γι'αυτο δεν σου ειπα τιποτα κακο για το οπλο σου, απλως διαφωνησα που το συγκρηνες με μια εταιρια που εχει κατασκευασει και κατασκευαζει αεροβολα οπλα πολυ καλιτερα σε ολους τους τομεις, αυτο εσυ το θεωρεις προσβολη ???..........τι να πω αλλο, αρχιζω και φοβαμαι :-X
Σορι που πετάγομαι ρε Ηρακλή, αλλά όπως το έπιασα εγώ, ο Σάββας συνέκρινε το Gamo του με τα 2-3 HW που είχε πριν. Όχι την εταιρεία Gamo με την εταιρεία Βάιμπέρδεψατηνγλώσσαμου.  :)
Οπότε το μόνο που τίθεται για συζήτηση, είναι η ικανότητα κρίσης (και σύγκρισης) του Σάββα, η αντικειμενικότητά του και οι προθέσεις του.
Μήπως τζάμπα παρεξηγηθήκατε;
Φιλικά πάντα, ε;
Crosman 1377
Cometa Galaxy 220 .177
BAM 26

iraklis2010

Αυτα τα δυο τρια hw που ειχε φιλε μου ηταν τα κορυφαια μοντελα της εταιριας και γι'αυτο μου ειρθε καπως,και οπως ειπα και ποιο πανω δεν μπορουμε να τα συγκρινουμε διοτι ειναι ελατηριου, χωρις να ενοω οτι το ελατηριο ειναι καλιτερο απο το gas ram, ποσο ποιο απλα να το πω, και τα δυο συστηματα εχουν τα καλα και τα κακα τους.
Αναφερα επησεις οτι αν θελουμε να συγκρινουμε το gas ram της gamo θα πρεπει να βαλουμε απεναντι του μονο οπλα gas ram και οχι ελατηρια, ο τιτλος ομως του θεματος ειναι διαφορετικος διοτι γινεται συγκριση αναμεσα σε δυο διαφορετικα συστηματα και οχι σε δυο διαφορετικα οπλα.
Και γω απο την μικρη μου πειρα που ειχα (με 90αρια) μπορω να πω με σιγουρια οτι εχουν καποια σημεια που υπερεχουν εναντι των ελατηριων
****Κακαλι μαλια****

ikuzusfanis

Και ποιοσ ειπε οτι δεν μπορουμε να συγκρινουμε δυο διαφορετικα συστηματα ;Εκει ειναι το ζουμι
πετρελαιο vs βενζινα  πικασο vs bob ross GAS RAM vs ΕΛΑΤΗΡΙΟ οπωσ ειναι και ο τιτλος
Foroum ειναι ολοι εχουμε τισ αποψεις μας επι συγκεκριμενων θεματων σεβαστη απ ολους και επειδη το ενα ειναι gas ram το αλλο ελλατηριο σωστα γινεται η συγκριση εδω :)

Lionheart

Μακαρι να ειχα και εγω αποψη για τα Gaw Ram αλλα εχω ριξει με ελαχιστα :P

Κωστα δεν παραγγελνεις 2 ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Piperman

Παράθεση από: Lionheart στις Μαΐου 16, 2013, 06:44:16 ΜΜ
Μακαρι να ειχα και εγω αποψη για τα Gaw Ram αλλα εχω ριξει με ελαχιστα :P

Κωστα δεν παραγγελνεις 2 ;D ;D ;D

Θα περιμένω να πάρεις εσύ πρώτα... :P
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Lionheart

Σου βρηκα και ενα στο αγαπημενο σου χρωμα ;D ;D ;D ;D

http://www.airgundepot.com/striker-edge-muddy-girl-25-caliber-air-rifle.html
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

banman

Τζάμπα τον έφτιαξες. Είναι Out of Stock ....  :'(
Crosman 1377
Cometa Galaxy 220 .177
BAM 26

Lionheart

Θα του βρουμε ενα ωραιο ;)

iraklis2010

Παράθεση από: ikuzusfanis στις Μαΐου 16, 2013, 06:39:08 ΜΜ
Και ποιοσ ειπε οτι δεν μπορουμε να συγκρινουμε δυο διαφορετικα συστηματα ;Εκει ειναι το ζουμι
πετρελαιο vs βενζινα  πικασο vs bob ross GAS RAM vs ΕΛΑΤΗΡΙΟ οπωσ ειναι και ο τιτλος
Foroum ειναι ολοι εχουμε τισ αποψεις μας επι συγκεκριμενων θεματων σεβαστη απ ολους και επειδη το ενα ειναι gas ram το αλλο ελλατηριο σωστα γινεται η συγκριση εδω :)

Συγνωμη αλλα δεν μπορω να το πω ποιο απλα :(
****Κακαλι μαλια****

ikuzusfanis

Ενταξει Ηρακλη  ;)Μακαρι να μπορουσα να παρω ΗW 97 .Οταν εδωσα το σ500 στον Agior σκεφτομουν πολυ σοβαρα να παρω το 97αρι αλλα φρεναρα σκεφτομενοσ οτι τι ξενερωμα θα ετρωγα αν γκρουπαρει απαισια σε σχεση με αυτο που εδωσα ???τελοσ παντων ξεφευγω  εδω δεν ειναι το pcp vs spring ;D ;D ;D
Καλη καρδια παν απ ολα να απολαμβανουμε το χομπυ μας χωρις νευρα και παρεξηγησεις  :) :) :) :)
ΣΑΒΒΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ GAMO ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ
ΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΥΛΙΚΟ  ;D ;D ;D ;D ;D

Σαββας Σ

Παράθεση από: ikuzusfanis στις Μαΐου 16, 2013, 07:51:31 ΜΜ
Ενταξει Ηρακλη  ;)Μακαρι να μπορουσα να παρω ΗW 97 .Οταν εδωσα το σ500 στον Agior σκεφτομουν πολυ σοβαρα να παρω το 97αρι αλλα φρεναρα σκεφτομενοσ οτι τι ξενερωμα θα ετρωγα αν γκρουπαρει απαισια σε σχεση με αυτο που εδωσα ???τελοσ παντων ξεφευγω  εδω δεν ειναι το pcp vs spring ;D ;D ;D
Καλη καρδια παν απ ολα να απολαμβανουμε το χομπυ μας χωρις νευρα και παρεξηγησεις  :) :) :) :)
ΣΑΒΒΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ GAMO ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ
ΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΥΛΙΚΟ  ;D ;D ;D ;D ;D
δεν εχω μουτρα βρε αδερφε,απλα τα ειπα ολα :D :D :D
και....gamo!