Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

GAS RAM vs ΕΛΑΤΗΡΙΟ

Ξεκίνησε από Σαββας Σ, Ιανουαρίου 14, 2013, 03:10:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nekfjr

Σάββα καλόριχτο.Δες αν γίνεται να "γαργαλήσεις" το gas ram...Αν γίνεται ,θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον... :)
Το ηχειάκι απ'κάτ απ'την κορώνα τι είναι? Εχει μεγάφωνάκι SEAS ή μου φαίνεται?Αλλη αρρώστια κι αυτή..... ;D ;D
Παράθεση από: mikesf στις Μαΐου 13, 2013, 10:11:37 ΜΜ
Διαβάζω και δεν πιστέυω στα μάτια μου, συγκρίνουμε ένα value for money, ένα χατσαν Ισπανίας, με την ναυαρχίδα των ελατηρίων της Weihrauch, τον πολυπρωταθλητή FT.

Έχουμε χάσει το μέτρο μου φαίνεται...
Επειδή τελευταία διάβασα πολλά και προς αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξήγησης,καθαρά χάριν αστειότητος,ερωτώ:
Και με τι να το συγκρίνουμε ρε συ Μιχάλη,με κανένα τρόλλευ?Αεροβόλο το ένα αεροβόλο και τ'άλλο.....
Ποια Ναυαρχίδα,θωρηκτό θες να πείς,με τόσο βάρος..... ;D ;D
Ποιός πολυπρωταθλητής,αυτός είναι άλλη μάρκα ,να δείς μωρέ πώς την λένε,ααα ναι είναι αυτό που είναι πρώτης ποιότητος,έχει τηλεχειρισμό και 200 άλογα,δηλ AA TX 200..... ;D ;D
Ντάααξ'μωρέ τώρα,ελατήρια και αηδίες...Σα το gas ram δεν έχει,πάρτε το χαμπάρι..... 8) 8)

VIVA LA REVOLUTION NOVECENTO!!!

Μόλις πατήσω "αποστολή",βγαίνω απο το forum,γιτί ποιός τους ακούει...... ;D ;D(mikesf+iraklis2010)

Ignis

εχω ενα 97κ για να ριξει σοστα το εχω πιραξει

Σαββας Σ

Παράθεση από: iraklis2010 στις Μαΐου 13, 2013, 11:21:02 ΜΜ
Ναι  :-[μετα το καταλαβα :'(
δεν πειραζει βρε Ηρακλη,αλλα για να σε βοηθησω.....
http://www.airgunforum.co.uk/forums/showthread.php/126427-New-Gamo-is-dead!!!!!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
και....gamo!

Σαββας Σ

Το ηχειάκι απ'κάτ απ'την κορώνα τι είναι? Εχει μεγάφωνάκι SEAS ή μου φαίνεται?Αλλη αρρώστια κι αυτή..... Σαρκασμός Σαρκασμός

σωστη μαντεψια φιλε nekfjr.Ειναι το basicbass .Σχεδιαση Τζωτζακη.Ασχολησε;
και....gamo!

Σαββας Σ

Παράθεση από: Ignis στις Μαΐου 13, 2013, 11:41:24 ΜΜ
εχω ενα 97κ για να ριξει σοστα το εχω πιραξει
φιλε ιγκνις,το 97 απο το κουτι να το βγαλεις θα ριχνει τρυπα τρυπα.Οταν το πειραζουμε το κανουμε για να βελτιωθει ο θορυβος λειτουργιας του,πχ τουανκ αν εχει ντιζελαρισμα....δεν το κανουμε για βελτιωση της ευστοχιας του,που ειναι δεδομενη.
Ε λοιπον αυτο που ειπα ειναι οτι το gasram σαν μεσο ενεργιας δεν εχει αυτα τα προβληματα :)
και....gamo!

Christopher

Να σας βαλω 2 spendor τα sp 2/3 με 2 τελικους λαμπατους MUSICAL FIDELITY.

Και ενα πικ-απ,linn sondek. :D
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Σαββας Σ

Παράθεση από: Christopher στις Μαΐου 14, 2013, 12:02:32 ΠΜ

Χριστοφ,εχεις κιαλλο βιτσιο ε;  ;) :D :D :D
εχει πλακα να εισαι και στο avclub;
και....gamo!

Christopher

Παράθεση από: Σαββας Σ στις Μαΐου 14, 2013, 12:04:42 ΠΜ
Παράθεση από: Christopher στις Μαΐου 14, 2013, 12:02:32 ΠΜ

Χριστοφ,εχεις κιαλλο βιτσιο ε;  ;) :D :D :D
εχει πλακα να εισαι και στο avclub;

Συντονιστης. ;)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Piperman

Μιχάλη και Ηρακλή γιατί απορείτε;;;
Τουλάχιστον δε ρίξατε το κράξιμο της αρκούδας στον Σάββα...

Παράθεση από: tieton στις Μάρτιος 01, 2013, 06:56:33 ΜΜ
Mε αφορμη το φιλο Θοδωρο που μας θυμισε τον Γιωργο (ADAS) !Μου ειχε κανει εντυπωση σε μια συναντηση μου με τον Γιωργο στα μερη μου
και μεσα απο ατελειωτες συζητησεις σε σπιτι φιλου αεροβολιστη μου εκθειασε το gamo to 1000!!Ο βαθυς γνωστης του αντικειμενου δεν διστασε να το κανει αυτο
που αν βγει και το πει κανενας στα  φορουμ μας θα φαει το κραξιμο της αρκουδας!!

Προφητικός ο άτιμος... ::)

Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

mikesf

Γιατί να φάει κραξιμο φίλε Κώστα; Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα του, ούτε τι δυνατότητες του όπλου.

Θεωρώ αδόκιμη την σύγκριση του με το 97, αυτό είναι όλο, γιατί είναι ένα αεροβόλο θρύλος, για πολλούς το καλύτερο ελατηριο. Η γκαμο όπως και να τι κάνουμε παράγει υποδεέστερα ποιοτικως αεροβόλα σε σχέση με εταιρίες όπως η wh, η aa, και προσωπικα εμένα δεν με νοιάζει απλώς να είναι εύστοχο το αεροβόλο, θέλω να είναι και ποιοτικό.

Γιαυτό θεωρώ την σύγκριση αδόκιμη. Κατά τα αλλά να ευχηθώ στον Σάββα να το χαρεί, έτσι για να σοβαρευτούμε.
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

mikesf

Παράθεση από: nekfjr στις Μαΐου 13, 2013, 11:29:09 ΜΜ
Σάββα καλόριχτο.Δες αν γίνεται να "γαργαλήσεις" το gas ram...Αν γίνεται ,θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον... :)
Το ηχειάκι απ'κάτ απ'την κορώνα τι είναι? Εχει μεγάφωνάκι SEAS ή μου φαίνεται?Αλλη αρρώστια κι αυτή..... ;D ;D
Παράθεση από: mikesf στις Μαΐου 13, 2013, 10:11:37 ΜΜ
Διαβάζω και δεν πιστέυω στα μάτια μου, συγκρίνουμε ένα value for money, ένα χατσαν Ισπανίας, με την ναυαρχίδα των ελατηρίων της Weihrauch, τον πολυπρωταθλητή FT.

Έχουμε χάσει το μέτρο μου φαίνεται...
Επειδή τελευταία διάβασα πολλά και προς αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξήγησης,καθαρά χάριν αστειότητος,ερωτώ:
Και με τι να το συγκρίνουμε ρε συ Μιχάλη,με κανένα τρόλλευ?Αεροβόλο το ένα αεροβόλο και τ'άλλο.....
Ποια Ναυαρχίδα,θωρηκτό θες να πείς,με τόσο βάρος..... ;D ;D
Ποιός πολυπρωταθλητής,αυτός είναι άλλη μάρκα ,να δείς μωρέ πώς την λένε,ααα ναι είναι αυτό που είναι πρώτης ποιότητος,έχει τηλεχειρισμό και 200 άλογα,δηλ AA TX 200..... ;D ;D
Ντάααξ'μωρέ τώρα,ελατήρια και αηδίες...Σα το gas ram δεν έχει,πάρτε το χαμπάρι..... 8) 8)

VIVA LA REVOLUTION NOVECENTO!!!

Μόλις πατήσω "αποστολή",βγαίνω απο το forum,γιτί ποιός τους ακούει...... ;D ;D(mikesf+iraklis2010)

Συντεκνε, και τα SEAT αυτοκίνητα είναι, μπορείς να τα συγκρίνεις με τις Mercedes;
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

Σαββας Σ

:D :D :D :D :D :D :D :ε  ρρρρρεε που μπλεξαμε,πρεπει να μαθουν να διαβαζουν πρωτα :D :D :D :D

Παράθεση από: PIPERMAN στις Μαΐου 14, 2013, 02:11:09 ΠΜ
Μιχάλη και Ηρακλή γιατί απορείτε;;;
Τουλάχιστον δε ρίξατε το κράξιμο της αρκούδας στον Σάββα...

Παράθεση από: tieton στις Μάρτιος 01, 2013, 06:56:33 ΜΜ
Mε αφορμη το φιλο Θοδωρο που μας θυμισε τον Γιωργο (ADAS) !Μου ειχε κανει εντυπωση σε μια συναντηση μου με τον Γιωργο στα μερη μου
και μεσα απο ατελειωτες συζητησεις σε σπιτι φιλου αεροβολιστη μου εκθειασε το gamo to 1000!!Ο βαθυς γνωστης του αντικειμενου δεν διστασε να το κανει αυτο
που αν βγει και το πει κανενας στα  φορουμ μας θα φαει το κραξιμο της αρκουδας!!

Προφητικός ο άτιμος... ::)

Δεν καταλαβαινω τα ατομα που εχουν αποψη για κατι,μονο απο τις φωτογραφιες :D :D :D :D :D :Dτελος παντον αντε να το χαιρομαι,καλες βολες,και παντα,συμβουλη,να προσεχεται τα λογια σας οταν μιλατε για το 97 γιατι καποιοι παρεξηγουνται :D :D :D :D :D :D

[/quote]
και....gamo!

tassos

Βλέπω  το GAMO GTI να γίνεται θεματάρα.
   Εκτός από κάτι λίγες φωτογραφίες και τις πρώτες θετικές εντυπώσεις του Σάββα δεν έχουμε κάτι αναλυτικότερο κι όμως άρχισε να πριονίζεται ο θρόνος της πρωτοκαθεδρίας των  ΗW και ΑΑ στα ελατήρια.   :D
    Αποστομωτικό επιχείρημα είναι το ότι ο Σάββας ήταν κάτοχος  2    97ριών  :o :o κι  όμως οι εντυπώσεις του είναι αυτές που διαβάσαμε όλοι μας     8)

Σάββα  κι εγώ θα θελα να μάθω κάποια στιγμή  για την σκανδάλη  , την αίσθηση , το βάρος και την αποτελεσματικότητά της ,
   για την δύναμη σε 4.5 και 5.5  και ένα αντιπροσωπευτικό γκρουπάκι στα 40-60 μέτρα με  '' καλύτερο '' σκοπευτικό από τα μανίσια ανοιχτά.

diana350magnum

Nομίζω πως μπερδεύουμε λίγο τις έννοιες...
Το να πει κάποιος πως το Gamo Socom συνολικά, είναι καλύτερο απο το 97άρι, θα συμφωνήσω πως είναι αμφισβητίσιμο. Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι κατακριτέο να πείς  πως κάποια πράγματα επάνω στο όπλο (μεταξύ αυτών και η ευθυβολία) τα θεωρεί ο εκάστοτε κάτοχος καλύτερα? Δηλαδή είναι ντροπή να "εκθρονιστεί" το 97άρι? Μας υποχρεώνει κανείς να εξυμνούμε μόνο τις αρετές του 97αριού? Δεν το κατάλαβα αυτό. Προσωπικά δεν το χωνεύω καθόλου και ούτε το θεωρώ και τόσο κορυφή. Μάλιστα θα το έβαζα τρίτο στην κατάταξη.
Παρόμοια κατάσταση είχαμε βιώσει και με το Hatsan 88-99 όταν πρωτοβγήκε στην αγορά. Συμφωνώ πως στερείται ποιότητας και φινιρίσματος. Συμφωνώ πως είναι και λίγο θέμα τύχης να πετύχεις καλή κάννη και καλή τσιμούχα, όμως κάποια απο αυτά, πραγματικά ξεφτύλισαν όπλα πολλαπλάσιας αξίας.
Για κάποιους απο 'μας μετράει η συνολική εικόνα του όπλου μας. Για κάποιους μετράει μόνο η εμφάνιση γιατί δε θέλουν να ρίχνουν, αλλά να το βλέπουν μόνο. Και για κάποιους μετράει το αποτέλεσμα. Εκεί η πράξη θα δείξει ποιό είναι το καλύτερο τουφέκι και όχι η θεωρία και η εμφάνιση.
Και μια μικρή σύγκριση του αεροβολισμού με την αυτοκίνηση...Γνωρίζω πολύ καλά πως το αυτοκίνητό μου (Skoda Octavia) συνολικά είναι πολύ κατώτερο απο μια Mercedes. Ξέρετε όμως πόσες Mercedes πολλαπλάσιας αξίας έχουν κλάψει στο δρόμο? Πάρα πολλές...!

Lionheart

Το θεμα δεν ειναι Gamo Gti Vs ........................

Αφου αυτο γουσταρει, αυτο πηρε και μπραβο του ;)
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.