HW 95/97 και ότι ΔΕΝ θέλετε να διαβάσετε για αυτά...

Ξεκίνησε από Σαββας Σ, Σεπτεμβρίου 17, 2012, 02:22:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Σαββας Σ

φιλε μου γατε,πρωτα απο ολα πρεπει να σου φυγει το ανχος,βασικο αυτο.Θα ριχνεις ελευθερα χωρις πιεση.Συνηθως φταιμε εμεις και οχι ο εξοπλισμος μας.Επισης ειναι γνωστο οτι ο αερας ειναι ο μεγαλητερος εχθρος του αεροβολου >:(.Συνεχισε ετσι και κανονισε την αλλη φορα να εχεις και παρεουλα,Αλλο πραμα να βαρας παρεα :D :D
και....gamo!

Piperman

Παράθεση από: Σαββας Σ στις Δεκεμβρίου 28, 2012, 07:30:21 ΜΜ
φιλε μου γατε,πρωτα απο ολα πρεπει να σου φυγει το ανχος,βασικο αυτο.Θα ριχνεις ελευθερα χωρις πιεση.Συνηθως φταιμε εμεις και οχι ο εξοπλισμος μας.Επισης ειναι γνωστο οτι ο αερας ειναι ο μεγαλητερος εχθρος του αεροβολου >:(.Συνεχισε ετσι και κανονισε την αλλη φορα να εχεις και παρεουλα,Αλλο πραμα να βαρας παρεα :D :D

Ρε και νόμιζα ότι αέρας και αερο-βόλο είναι κολλητάρια  ;D ;D ;D
Σάββα προπονείσαι καθόλου στα καλυκάκια όρθιος σε καμμιά σοβαρή απόσταση;;;100 - 120 μέτρα ας πούμε  ::) ::) ::)
(Δεν πιστεύω να σε αγχώνω.... ;D ;D ;D)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

thrass86

Παράθεση από: Lionheart στις Δεκεμβρίου 28, 2012, 08:47:56 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Δεκεμβρίου 28, 2012, 08:32:36 ΜΜ
Μανωλη,ο συνδυασμος που εχεις και παιζεις δεν εχει κανενα προβλημα.

Το προβλημα ειναι ο αερας στο Σχιστο,που δεν ειναι αερας. >:( >:( >:(

Για ρωτα,25 μετρα BR με αερα.... Εχει ταπεινωσει κορυφαιους σκοπευτες.:'( :'( :'( :'( :'(

Υ.Γ,Ενας απο αυτους ειμαι και εγω. :P :P :P :P :P
Σκοπευταρα μου εσυ ;D ;D ;D :-*

Για κοιταξτε ποιος μιλαει  :o ::) :P :P :P :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hammerli AR 20 FT 4,5 Nikko Targetmaster 10-50x 60 MD
Air Arms s510 sl 5,5 Konus M30 8.5-32x 52 MD
Bsa r-10 mkII SE 5,5 FSB MTC Taipan 6-24x 56 SCΒ
Βsa Scorpion SE 6,35 Nikko Targetmaster 6-24x 56 MD
http://www.youtube.com/watch?v=yXNfj5Zw8hU
http://www.youtube.com/watch?v=1yaj24Ttaak&feature=related

Christopher

Παράθεση από: Σαββας Σ στις Ιανουαρίου 14, 2013, 11:46:27 ΠΜ
εμενα μου αρεσουν οι ορθιες βολες.Καθηστος θα ριξω οταν θελω να ρυθμισω το σκοπευτικο ή να δω στο χαρτι πως γκρουπαρει μετα απο καποια αλλαγη που του εκανα.Το βαρος και το πιασιμο το συνηθηζεις.Αυτο ειναι ενα καλο οταν δεν εχεις πολλα οπλα,μαθαινεις καλα αυτο που εχεις.Βεβαια οταν κουραστω αλλαζω μερια.Μπορω να ριχνω το ιδιο καλα και αριστερα πιανοντας το,και δεξια 8).Λιγο καλυτερα δεξια. :)Τις καθηστες με το 97αρι τις θεωρω πολυ ευκολες βολες ;D ;D ;D ;D ;)

Αριστερα  ;;;;??? ??? ???,ουαου.....  :D :D
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

asrael

Παράθεση από: Σαββας Σ στις Ιανουαρίου 14, 2013, 11:46:27 ΠΜ
εμενα μου αρεσουν οι ορθιες βολες.Καθηστος θα ριξω οταν θελω να ρυθμισω το σκοπευτικο ή να δω στο χαρτι πως γκρουπαρει μετα απο καποια αλλαγη που του εκανα.Το βαρος και το πιασιμο το συνηθηζεις.Αυτο ειναι ενα καλο οταν δεν εχεις πολλα οπλα,μαθαινεις καλα αυτο που εχεις.Βεβαια οταν κουραστω αλλαζω μερια.Μπορω να ριχνω το ιδιο καλα και αριστερα πιανοντας το,και δεξια 8).Λιγο καλυτερα δεξια. :)Τις καθηστες με το 97αρι τις θεωρω πολυ ευκολες βολες ;D ;D ;D ;D ;)

Ναι οι καθηστές είναι της πλάκας τελείως δεν έχει suspense αν θα πάει εκεί που πρέπει ......
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

Σαββας Σ

ναι αν εχεις και ριχνεις το 30αρι,ναι το 97 θα σου φανει θεοβαρο.Αν χρησιμοποιεις μονο αυτο τοτε το συνιθηζεις.Εγω ξερεις τι κανω,το εχω διπλα μου,αλλο που δε θελω,και συνεχεια το επομιζω το κραταω το αφηνω,ετσι ωστε το σωμα μου να συνιθηζει το συγκεκριμενο βαρος. :o :o :o :o ;) ;) ;)
και....gamo!

Lionheart

Δεν εχει ασχημο ζυγισμα θα ελεγα, οποτε δεν εχει και τοσο σημασια το βαρος του ;)
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Σαββας Σ

και....gamo!

Lionheart

Παράθεση από: Σαββας Σ στις Ιανουαρίου 14, 2013, 09:55:13 ΜΜ
Απεναντιας εχει πολυ καλο ζυγισμα ;)+1
Ιδιως το ΤΗ ειναι σαν πυραυλος Patriot εναντι τους Scud!!! Μολις κλειδωσει................ Game over ;D ;D ;D Σωστος Σαββα ;)
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Piperman

Ρε μας δουλεύετε  :D :D :D :D :D
Βλογάτε τα γένια σας,δεν έχει και κακό ζύγισμα,μάλλον καλό είναι,
καλύτερο από άλλα,ένα από τα καλύτερα,μακράν το καλύτερο  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Κατάλαβες φίλε μου ο αρχιλοχίας και ο καρακόλ  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Piperman

Παράθεση από: Lionheart στις Ιανουαρίου 14, 2013, 10:01:53 ΜΜ
Ιδιως το ΤΗ ειναι σαν πυραυλος Patriot εναντι τους Scud!!! Μολις κλειδωσει................ Game over ;D ;D ;D Σωστος Σαββα ;)

Πολλά χατσάν έχεις,το 97άρι είναι ΤΚ  ;D ;D ;D

Lionheart

Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιανουαρίου 14, 2013, 10:03:28 ΜΜ

;D ;D ;D ;D ;D ναι τωρα το προσεξα.

Lionheart

Μαλλον θα εχουμε κοντρα με τα ελατηρια ;) Κυριακη Σχιστο?

Piperman

asrael

Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιανουαρίου 14, 2013, 10:03:28 ΜΜ

Δηλαδή Ταχυδρομικός Κώδικας η ΚΤ; Αυτό το ελάττωμα έχουν οι χατσανάκηδες ..... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....