Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Καλός με δεχτήκατε...

Ξεκίνησε από XSONER, Φεβρουαρίου 22, 2013, 10:47:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

asrael

Παράθεση από: Christopher στις Φεβρουαρίου 24, 2013, 10:58:08 ΜΜ
Σε καθε οπλοβαστο, πρεπει να υπαρχει ενα 99 τουλαχιστον. ;)

Αυτός είναι ο καλός δρόμος :D :D :D :D :D
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

XSONER

ωχ ωχ ωχ ....γιατί αγαπητέ μου Θρασ...Ισα ισα που οι κυριοι εδώ μου είπαν πως ΕΣΥ θα μου πρότεινες αρχικά (αυτο το πως το λες εσυ τελος παντων...?) χατσαν...!!!!!!!!!!!  ::)

asrael

Παράθεση από: XSONER στις Φεβρουαρίου 24, 2013, 11:07:44 ΜΜ
ωχ ωχ ωχ ....γιατί αγαπητέ μου Θρασ...Ισα ισα που οι κυριοι εδώ μου είπαν πως ΕΣΥ θα μου πρότεινες αρχικά (αυτο το πως το λες εσυ τελος παντων...?) χατσαν...!!!!!!!!!!!  ::)

Μα είναι ο ειδηκός στα Hatsan :D :D :D :D
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

XSONER

Παράθεση από: asrael στις Φεβρουαρίου 24, 2013, 11:07:24 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Φεβρουαρίου 24, 2013, 10:58:08 ΜΜ
Σε καθε οπλοβαστο, πρεπει να υπαρχει ενα 99 τουλαχιστον. ;)

Αυτός είναι ο καλός δρόμος :D :D :D :D :D
Κατι τόσο καλό (απο μαρτυρίες δικές σας)...αλλα και τόσο φθηνό (κι απο οτι διάβασα τιουναρισμένο με απλά υλικά , πάει και τρύπα τρύπα...!!!)...σίγουρα δεν πρέπει να λείπει απο οπλοβαστούς...και να έρχεται σε αντιπαράθεση με κάθε νέο σου ή παλιό όπλο...!!!!!!!!!!!!!!!!!!...(φιλε Θρασ...μακακιες γράφω μην δινεις σημασία εσύ...!!!  :P !!!)

asrael

Με τόσες φορές που άκουσε τη μαγική λέξη θα τρέχει για αντισταμινικά .... θα έχει βγάλει αλλεργία :D :D :D