Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ξεκίνησε από Piperman, Μάρτιος 27, 2013, 01:20:25 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ssbk23

...και σε απλό .pps για τους παλιούς εδώ

https://www.dropbox.com/s/l5tw9lgwgi03h24/Larisa%20reloaded2.pps

και πάλι πατήστε download για προβολή σε παρουσίαση Power point
Μάστορας είναι και της κατσίκας ο κώλος που τα κάνει στρογγυλά!

asrael

Βασίλη άπαιχτος για ακόμα μια φορά :D :D :D :D :D :D :D
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

Vardeos®

Είστε απόλαυση  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Σταμάτη βάλε το μπουτόν Like  :D
Κόβω των σκυλιών κλαρί

Τι να το κάμεις τι πιτσιπι άμα έχεις καλο αλατήριο.

Καντιλοσβήστης σε κακόβουλα διαχειριστικά εργαλεία της φύσης.

asrael

Μόλις βρώ το χρόνο που χρειάζεται για να αναβαθμίσω το forum απο έκδοση 1 σε έκδοση δύο θα δείτε αρκετά πράγματα που θα σας αρέσουν .....

Χρόνος χρόνος χρόνος ...  :P :P :P :P :P :P
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

Xenofon

Καλά το υποψιαζόμουν το Christo νάκι  :D Θα είναι κ το μόνο που θα γλυτώσει κ τα αντίποινα!  ;D Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Βασίλη.  :D

ssbk23

Παράθεση από: Xenofon στις Απριλίου 08, 2013, 08:37:06 ΜΜ
Καλά το υποψιαζόμουν το Christo νάκι  :D Θα είναι κ το μόνο που θα γλυτώσει κ τα αντίποινα!  ;D Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Βασίλη.  :D

;D ;D ;D ;D

Xenofon

>:( >:( >:( >:( >:( Σε άλλον έπρεπε να το βάλεις αυτό, όχι σε μένα  :D

ssbk23

Παράθεση από: Xenofon στις Απριλίου 08, 2013, 10:53:18 ΜΜ
>:( >:( >:( >:( >:( Σε άλλον έπρεπε να το βάλεις αυτό, όχι σε μένα  :D

Για μένα το έβαλα βρε παρεξηγιάρη  :P :P :P :P :P

Christos Ni

Μα δε φταιει ο Αρσενης...Καποια στιγμη μου λεει ''μπαμπα ενα σκιουρακι μου εβγαλε γλωσσα'', παρασυρθηκα και γω και του λω ''τοτε ριχτου''.... ;D ;D

Ευτυχως να λες που δεν ακολουθησαμε την ιδια διαδικασια οταν μετα απο λιγο μου λεει ''μπαμπα, εκεινος ο κυριος φωναζει συνεχεια ΣΤΟΠ ΣΤΟΠ'' .....  ;) :D :D :D :D :D :D

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

Piperman

Παράθεση από: Christos Ni στις Απριλίου 09, 2013, 10:58:25 ΠΜ

Μα δε φταιει ο Αρσενης...Καποια στιγμη μου λεει ''μπαμπα ενα σκιουρακι μου εβγαλε γλωσσα'', παρασυρθηκα και γω και του λω ''τοτε ριχτου''.... ;D ;D

Ευτυχως να λες που δεν ακολουθησαμε την ιδια διαδικασια οταν μετα απο λιγο μου λεει ''μπαμπα, εκεινος ο κυριος φωναζει συνεχεια ΣΤΟΠ ΣΤΟΠ'' .....  ;) :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

asrael

Παράθεση από: Christos Ni στις Απριλίου 09, 2013, 10:58:25 ΠΜ

Χρήστο άπαιχτος  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D