Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ :Field Target & ExtremeBR

Ξεκίνησε από Piperman, Μάρτιος 29, 2013, 07:49:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SHADOW

Καλαμπουρια ,πειραγματα,μονομαχιες,σκοποβολη,ωραια οπλα αλλα πανω απ'ολα ΕΥΘΥΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ που δινουν βαση στην ψυχαγωγικη σκοποβολη,συνεθεσαν μια ομορφη συναντηση που πιστευω οτι ολοι μας θυμομαστε!!!!

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους λοιπον και ελπιζω σε περισσοτερες συναντησεις γιατι νομιζω οτι ολοι το εχουμε αναγκη να ξεδινουμε ετσι!

Επισης ενα μεγαλο μπραβο στον Βασιλη SSBK που καταφερε να παει στον τελικο της μονομαχιας του FT με το ULTRAκι μου με το οποιο εριχνε για πρωτη φορα!!!
Συγνωμη ομως φιλε αλλα το ποσον που μου προσφερε ο ΑΡΧΗΓΟΣ ηταν πολυ δελεαστηκο και ετσι επρεπε να χασεις στον τελικο ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aν πεις οτι δεν μπορεις...........δεν μπορεις!!

Αν πιστεψεις πως μπορεις............ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!

asrael

Πέρα απο τις ημερίδες αυτό προσπαθούμε να το κάνουμε όποτε βρισκόμαστε Ηλία, απλά στις ημερίδες υπάρχει απαρτία της παρέας οπότε σκοπευτικά μπορεί να μην είναι η καλύτερη μέρα για αρκετούς αφού το μόνο που μας νοιάζει είναι το πως θα σηκώσουμε τα γράδα του κεφιού και να κάνουμε το κλίμα πιο ευχάριστο :D :D :D :D :D :D :D :D

Φίλε είχα πάρα πολύ καιρό να σε δώ και ειλικρινά το χάρηκα πάρα πολύ σήμερα που σε είχαμε μαζί μας :)

Σε περιμένουμε και στις επόμενες μαζώξεις :)
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

ssbk23

Παράθεση από: SHADOW στις Απριλίου 21, 2013, 10:56:28 ΜΜ
Καλαμπουρια ,πειραγματα,μονομαχιες,σκοποβολη,ωραια οπλα αλλα πανω απ'ολα ΕΥΘΥΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ που δινουν βαση στην ψυχαγωγικη σκοποβολη,συνεθεσαν μια ομορφη συναντηση που πιστευω οτι ολοι μας θυμομαστε!!!!

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους λοιπον και ελπιζω σε περισσοτερες συναντησεις γιατι νομιζω οτι ολοι το εχουμε αναγκη να ξεδινουμε ετσι!

Επισης ενα μεγαλο μπραβο στον Βασιλη SSBK που καταφερε να παει στον τελικο της μονομαχιας του FT με το ULTRAκι μου με το οποιο εριχνε για πρωτη φορα!!!
Συγνωμη ομως φιλε αλλα το ποσον που μου προσφερε ο ΑΡΧΗΓΟΣ ηταν πολυ δελεαστηκο και ετσι επρεπε να χασεις στον τελικο ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ηλία χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά και πραγματικά ήταν τιμή μου που με άφησες να "χουφτώσω" το άκρως ερωτεύσιμο BSA Ultra σου.
Όσο για την ήττα μου από τον αρχηγό..... δεν είχα άλλη επιλογή, σε περίπτωση που κέρδιζα θα τον στεναχωρούσα και είναι σε επικίνδυνη ηλικία, άσε που μια ήττα του αρχηγού θα εκλαμβάνονταν ως ανταρσία. :P :P :P :P :P
Μάστορας είναι και της κατσίκας ο κώλος που τα κάνει στρογγυλά!

Piperman

Ευτυχώς υπάρχει και το βίντεο Βασίλη... ;) :D :D :D 8) 8) 8)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

ssbk23

Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 21, 2013, 11:11:32 ΜΜ

Video στο οποίο θα είμαι υποψήφιος για Oscar καλύτερης ερμηνείας.....
Πίστεψες ότι πραγματικά κέρδισες με την αξία σου.  :P :P :P :P :P
Μάστορας είναι και της κατσίκας ο κώλος που τα κάνει στρογγυλά!

Christopher

Παράθεση από: ssbk23 στις Απριλίου 21, 2013, 11:15:16 ΜΜ
Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 21, 2013, 11:11:32 ΜΜ

Video στο οποίο θα είμαι υποψήφιος για Oscar καλύτερης ερμηνείας.....
Πίστεψες ότι πραγματικά κέρδισες με την αξία σου.  :P :P :P :P :P

Βασιλη ηρεμησε,σε βλεπω με διαγραφη αμα κολλας στον αρχηγο. ;D ;D ;D ;D
Ενω εγω που θελω το αξιωμα,την κανω τουμπεκα. :-X :-X

;D ;D ;D ;D ;D
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Piperman

Εσένα σε καταγγέλω γιατί μας ξεγέλασες....
έλεγες ελάτε να παίξουμε με 12λιβρα και έφερες το 40λιβρο  :-X
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Lionheart

Ναι ναι Χριστοφ μην μιλας :-X Εγω θα ριξω με 12λιβρο στο ΕΒR και να σου ενας Λυκος εμφανιζεται ολος τυχαιος να ριχνει στα 50μ ;D ;D ;D

Αξιος ο Πιπ σημερα, Ηταν η μερα του σημερα. Ο Ηλιας με αφησε αφωνο με την δωρεα του!!! Ειχα ξεχασει εδω και καιρο οτι υπαρχουν ακομη τετοιοι ανθρωποι.  Μας το ξαναθυμησε για αλλη μια φορα οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις. Μπραβο απο εμενα και επιφυλασομαστε για αυτη σου την κινηση :)
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Christopher

Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 21, 2013, 11:40:00 ΜΜ

Ενα λυκο εφερα,ξεφορτιστο και ξεφουσκωτο.

Μη με μαλωνεις,τα 10αρια αυτος τα εκανε ;) οχι εγω. :D :D
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

asrael

Παράθεση από: Christopher στις Απριλίου 21, 2013, 11:45:21 ΜΜ
Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 21, 2013, 11:40:00 ΜΜ

Ενα λυκο εφερα,ξεφορτιστο και ξεφουσκωτο.

Μη με μαλωνεις,τα 10αρια αυτος τα εκανε ;) οχι εγω. :D :D

Εγώ ξέρω τα κινητά και οι μπαταρίες είναι αφόρτηστες ... και το όπλο;   :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Τελικά πρέπει να ήμουν ο μόνος με 12λιβρο στην παρέα  :'( :'( :'( :'( :'(

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

Lionheart

Εσενα μην σου περνουν πολυ αερα τα μυαλα σου με το καινουργιο μαχαιρι ::) Εχω ηδη την εικονα στο μυαλο μου, να φορας το φτερο και να κρατας το μαχαιρι σε στυλ APACHE ;D ;D ;D   Παει η Κασανδρα Σταματη :'(.........................  ;D ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Christopher

Εριξα FT ΜΕ 12ΛΙΒΡΟ και τη πηρα,αυτο που ελεγε ο αειμνηστος Γιωργος Ζαμπετας....τον ααααααααααααααααααραπηηηηηηηη. 8)
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

asrael

Παράθεση από: Lionheart στις Απριλίου 21, 2013, 11:54:07 ΜΜ
Εσενα μην σου περνουν πολυ αερα τα μυαλα σου με το καινουργιο μαχαιρι ::) Εχω ηδη την εικονα στο μυαλο μου, να φορας το φτερο και να κρατας το μαχαιρι σε στυλ APACHE ;D ;D ;D   Παει η Κασανδρα Σταματη :'(.........................  ;D ;D ;D ;D

E χμμμμ μόλις το τροχίσω κάπου πρέπει να το δοκιμάσω .... εύκαιρη θα είναι ......  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εγώ ακόμα παραμηλάω για το μαχαίρι ..... ειλικρινά ούτε που το περίμενα να πέσει σε μένα θα έχει την εξέχουσα θέση του όπως κι ο Ηλίας στην καρδιά μου :)

asrael

Χθές Κυριακή 21/4/2013 η παρέα του γαλατικού χωριού ξαναμαζεύτηκε για να γλεντήσει ....... τα κοντάρια έτοιμα παρα πόδα ....... στόχοι έτοιμοι ... παρέα έτοιμη για γλέντι έτσι μαζευτήκαμε σε μια τοποθεσία ( Σκοεπυτήριο Σχιστού λέγεται ) και το κέφι άναψε.

Πλέον βρήκα τρόπο να ζωγραφίζω γρήγορα τα συμβάντα τον οποίο δίδαξα και σε ένα ακόμα μέλος της παρέας και είχαμε μπόλικους πίνακες αυτή τη φορά, το κακό είναι ότι η ποιότητα τους είναι συζητήσημη αλλά πάντα υπάρχει κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε  ;D ;D ;D ;D

Μερικές απόψεις της παρέας την ώρα της προετοιμασίας:

Κι ο Κωσταλίξ με τον Αγιουρίξ ετοιμάζουν τους στόχους :)

Κι ο Xριστοφίξ με το παράπονο ... ρε μ....κα βγάλε μια φωτογραφία που να φαίνομαι της προκοπης κι όχι σε περίργες πόζες

Κι ο Κωσταλίξ ετοιμάζετει στόχους ...... γιατί όμως είναι σκυμένος ;

Κι ο Αγιουρίξ με ένα στήριγμα στόχου αναρωτιέται ..... "τα αγριογούρουνα πού είναι;" ....... "να κάπου κατα κεί μου έπεσε το τάληρο"  ;D ;D ;D ;D

Κι ο Χριστοφίξ με τον Αγιουρίξ και τον Κωσταλίξ κουβεντιάζουν για τη ραχητική κόμπρα που ζωγράφισε ο Κωσταλίξ στο στόχο και του λέει ο Αγιουρίξ ... "ρε αρχηγέ ο κόσμος δεν θα βαράει τους στόχους με τα κοντάρια αλλα θα προσπαθεί να χτυπήσει την κόμπρα", κι ο Χριστοφίξ σε μή περίεργη πόζα με γκριμάτσα ..... με ένα ύφος γεμάτο απορία  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D "Μα τι λένε για την κόμπρα, ποιά κόμπρα βλέπουν εγώ έναν άσσο βλέπω"

Και τα καινούρια μέλη της παρέας μας ο Γατίξ που θυμάμαι κι ο Θρασίξ και να με συγωρεί το άλλο μέλος που δεν θυμάμαι το ονομά του ..... στήνουν τα ομοιώματα ζώων

... To be continued .....

Lionheart

Καλα το πας συνεχισε..................... Ο Κωσταλιξ ολα τα λεφτα ;D ;D ;D