Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Γεια σας και από μένα

Ξεκίνησε από xaris78, Μαΐου 07, 2013, 04:17:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xaris78

Όπως φαίνεται και στο nick-name, με λένε Χάρη και είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης.
Αν και έχω αεροβόλο απ'τα εφηβικά μου χρόνια, τους τελευταίους 3-4 μήνες άρχησα να ασχολούμαι πιο εντατικά με το άθλημα αποκτώντας άλλα 3 αεροβόλα ελατηρίου.
Αυτήν την περίοδο είμαι στο ψάξιμο για την αγορά ενός HATSAN 99 και ενός HW 97, αν φυσικά μου το επιτρέψει η τρόικα :'(
Θα τα λέμε στην πορεία, μιας και ως νέος στο χώρο έχω αρκετές απορίες ;D

Piperman

Χάρη καλώς ήρθες και καλή συνέχεια  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

agior

Καλωσόρισες φίλε Χάρη, εδώ είμαστε όλοι μια παρέα που θα σε ξεναγήσει στο χώρο του αεροβόλου σαν διασκέδαση :D
Προστάτης της χλωρίδας και πανίδας με εργαλεία διαχείρισης άγριας ζωής

asrael

Καλώς το Χάρη :)

Καλές επιλογές και τα δύο οπλάκια ... με το καlό να τα παραλάβεις και να περάσεις και στην eνεργό φάση πλέον :)

Τυχαίνει να τα έχω και τα δύο όπλα το 97 σε 4.5και το 99 σε 5.5 :)

Οχι χρειαστείς από βοήθεια αρκετά θέματα που αφορούν τα δύο όπλα και βελτιώσεις - μοντιφιές υπάρχουν, αν δεν σε καλύπτουν μη διστάσεις να ρωτήσεις :)

Σταμάτης
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

banman

Καλώς όρισες Χάρη.
Το 99 το καλοβλέπω κι εγώ, στα low budget. Και κουκλί και καλό, απ' ό,τι διαβάζω.
Καλή συνέχεια.
Crosman 1377
Cometa Galaxy 220 .177
BAM 26

asrael

Παράθεση από: banman στις Μαΐου 07, 2013, 08:38:13 ΜΜ
Καλώς όρισες Χάρη.
Το 99 το καλοβλέπω κι εγώ, στα low budget. Και κουκλί και καλό, απ' ό,τι διαβάζω.
Καλή συνέχεια.

Για τη Τζένη μου δεν λές;  :D :D :D :D :D :D

Τίμια αγορά είναι το 99 καρυδένιο κοντάκι καλή σκανδάλη .... θέλει την περιποίηση του εσωτερικά βέβαια
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

banman

Έχω χάσει την μπάλα με τα όπλα σας και δεν την θυμάμαι την Τζένη.  ;D
Το 99 με αρέσει επειδή με αρέσει το ξύλο. (στα κοντάκια, όχι στον πωπό)
Crosman 1377
Cometa Galaxy 220 .177
BAM 26

asrael

Παράθεση από: banman στις Μαΐου 07, 2013, 08:49:13 ΜΜ
Έχω χάσει την μπάλα με τα όπλα σας και δεν την θυμάμαι την Τζένη.  ;D
Το 99 με αρέσει επειδή με αρέσει το ξύλο. (στα κοντάκια, όχι στον πωπό)

Ψαξε για την εγχείρηση αλλαγής φύλλου  ;D ;D ;D ;D ;D

banman

Α, αυτό με την "οπλή" λες.  :D
99 είναι; Δεν μπόρεσα να καταλάβω.
Crosman 1377
Cometa Galaxy 220 .177
BAM 26

asrael

Παράθεση από: banman στις Μαΐου 07, 2013, 09:08:12 ΜΜ
Α, αυτό με την "οπλή" λες.  :D
99 είναι; Δεν μπόρεσα να καταλάβω.
Ναι 99 είναι :)

Μόλις επιστρέψω θα υπάρξει συνέχεια και θα το δείς και "μαζεμένο" επιτέλους :)

asrael

Εσωτερικά έκανα τις τροποποιήσεις του Κώστα κι εγώ :)

xaris78

Σας ευχαριστώ για το καλοσόρισμα.

Όσον αφορά στην αγορά του 99, έχω το μεγαλύτερο αδελφό του το 125 και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον λόγο για τον οποίο το αγόρασα (την καταστροφή) ενώ και στο χαρτί λαμβάνωντας υπόψη και τις δυνάμεις του μπορώ να πω ότι στα 20 μέτρα δεν τα πάει καθόλου άσχημα (κατάφερα γκρουπ περίπου 2,5 cm μετά την απολίπανση-λίπανση που του έκανα). Γι'αυτό και αποφάσιασα να αγοράσω το 99 που τόσα καλά έχω διαβάσει γι'αυτό, και που μετά το στρώσιμο του να προχωρίσω στην "βελτίωση" που περιγράφετε στο αντίστοιχο τόπικ.
Τώρα για το hw 97, επειδή θεωρρώ ότι έχω ένα καλό όπλο (cometa 400 compact) με το οποίο έχω εξασκηθεί στην σκοποβολή στο χαρτί, και έχοντας διαβάσει άπειρα και έχω και προσωπική επαφή με το 97άρι, λέω να βελτιώσω λίγο ακόμα τις σκοπευτικές μου ικανότητες με ένα καλύτερο όπλο. Επίσης θέλω να έχω και ένα underlever στην συλλογή μου..... ;)

Και 2 ερωτήσεις: Γιατί ο pushka δεν στέλνει αυτήν την περίοδο όπλα;
Και γιατί τα hatsan του pushka γράφουν πάνω "made for zamirex" ενώ του arms.bg  "BG"? Παίζουν τίποτα διαφορές ή είναι λόγω διαφορετικής εισαγωγής;

asrael

Αχα!  >:( >:(

Εχεις κι εσύ μπουλντόζα ...... εγώ έχω το 135!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

Για τον ίδιο λόγο ... καταστροφή ... ακόμα δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ μαζί του βέβαια να το απολιπάνω κτλ κτλ ..... σιγά σιγά κι αυτό θα γίνει όμως  :D :D :D

banman

Όπως βλέπω Χάρη, έχεις μια "επαφή" με το σπορ.
Τι λέει το Cometa;
Crosman 1377
Cometa Galaxy 220 .177
BAM 26

panik

Εμ' περήφανος που εγεννέθα Πόντιος!

DIANA 45 W.Germany 88
Gamo Cadet
Berreta 92FS Umarex
Crosman revolver .357 4"
P08 6" WE
M700 Takedown KJ