Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Taipan bullpup.

Ξεκίνησε από diana350magnum, Οκτωβρίου 05, 2013, 01:20:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

diana350magnum

tassos

Ρε φιλαράκι 350 , τι ζόρι τραβάς με τα bullpup ?

tassos

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D          ;)

diana350magnum

Παράθεση από: tassos στις Οκτωβρίου 05, 2013, 01:36:52 ΜΜ
   Ρε φιλαράκι 350 , τι ζόρι τραβάς με τα bullpup ?

Τάσο εγώ πληροφορίες μοιράζομαι! Τι να κάνω που οι Ρώσσοι έχουν εναγάγει την κατασκευή bullpup σε τέχνη?? Ξεπετάγεται το ένα μετά το άλλο σαν τα μανιτάρια! Χώρια που είναι τα καλύτερα όπλα... ;D ;D ;D ;D

tassos

Φυσικά κατάλαβες οτι σε πειράζω Γιώργο   ;)    και γω μοιράζομαι  το ίδιο  ενδιαφέρον και αγάπη γι αυτά τα όπλα μόνο που εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο στην καρνταρόμπα μου  :P  :D :D

Lionheart

Ειναι εργαλεια τα ατιμα  :P;D ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

asrael

Αντε πάλι με αυτά τα bulp up .... ρε Γιώργο θα μας αφήσεις να ονειρευτούμε και τίποτα άλλο εκτός απο αυτά που βγάζουν οι Ρώσοι;  :D :D :D :D :D :D

Το μόνο μειονέκτημα κατα το προσωπικό μου γούστο είναι ότι κανείς μα κανείς δεν έχει μεταφέρει και την όπλιση μπροστά να μη χρειάζεται να χαλάει κανείς τη σκοπευτική του γραμμή.
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

mikesf

Μονο το κολιμπρι.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

Piperman

Παράθεση από: tassos στις Οκτωβρίου 05, 2013, 02:17:02 ΜΜ
  Φυσικά κατάλαβες οτι σε πειράζω Γιώργο   ;)    και γω μοιράζομαι  το ίδιο  ενδιαφέρον και αγάπη γι αυτά τα όπλα μόνο που εγώ δεν έχω κανένα τέτοιο στην καρνταρόμπα μου  :P  :D :D

Τάσο δεν είχες ένα Β50 mini;  ::)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον