Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Βολίδες που "προτιμούν'' τα όπλα μας

Ξεκίνησε από asrael, Ιουλίου 21, 2011, 01:51:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

diana350magnum

Μια παρατήρηση και ελπίζω να μη γίνω κακός....
Εμένα αυτά τα γκρούπ δε μου αρέσουν! Το όπλο αυτό πέρασε απο τα χέρια μου και τέτοια γκρούπ δεν έκανε ούτε με τα 15,9 ούτε με τα 18,1. Θα έπρεπε να κάνει σε αυτή την απόσταση μια τρύπα.

Όταν άλλαζες είδος σφαιριδίου, έκανες μερικές βολές προσαρμογής ή κατευθείαν στο στόχο?
Γνώμη μου είναι πως πρέπει να κάνεις ένα πολύ καλό καθαρισμό στην κάννη σου και να ρίξεις τουλάχιστον 30-40 σφαιράκια απο κάθε είδος για να έχεις ασφαλές συμπέρασμα.

zool

Παράθεση από: diana350magnum στις Νοεμβρίου 01, 2016, 06:49:09 ΜΜ
Μια παρατήρηση και ελπίζω να μη γίνω κακός....
Εμένα αυτά τα γκρούπ δε μου αρέσουν! Το όπλο αυτό πέρασε απο τα χέρια μου και τέτοια γκρούπ δεν έκανε ούτε με τα 15,9 ούτε με τα 18,1. Θα έπρεπε να κάνει σε αυτή την απόσταση μια τρύπα.

Όταν άλλαζες είδος σφαιριδίου, έκανες μερικές βολές προσαρμογής ή κατευθείαν στο στόχο?
Γνώμη μου είναι πως πρέπει να κάνεις ένα πολύ καλό καθαρισμό στην κάννη σου και να ρίξεις τουλάχιστον 30-40 σφαιράκια απο κάθε είδος για να έχεις ασφαλές συμπέρασμα.

Ναι αλλα τι γκρουπ σου εκανε με τα ΗΝ και τι με τα EXPRESS και τα RS?

Σεβαστη η γνωμη και δεν γινεσαι κακος καθολου. Για αυτο τα σηκωσα για να τα δειτε και εσεις που εχετε ριξει πολυ πιο πολλα απο εμενα.

Καταρχην για να βοηθησω περισσοτερο:
1. Ειχε λιγακι αερα σημερα που εριχνα
2. Η κανη ειχε καθαριστει πριν αρχισω να ριχνω.
3. Προσαρμογη οπως λες δεν εκανα με 30-40 βολες
4. και επαναλαμβανω οτι αυτα τα γκρουπ ειναι στα 30μετρα περιπου (32γιαρδες) στις 44 γιαρδες παλια ειχα καλυτερα γκρουπ με τα ΑΑ και τα JSB 15.83 grains

Το κουλο τις ιστοριας ειναι οτι τα ΑΑ στα 16 δεν μου ειχαν κανει ποτε τετοιο γκρουπ.Ειχα κανει πολυ πιο καλυτερα γκρουπ. αλλα τα Rs και Express παλια δεν ειχαν κανει καλο γκρουπ.

Θα ξανακανω παλι δοκιμη. ετσι για το γαμωτο γιατι σιγουρα αδικο δεν πρεπεινα εχεις λογο εμπειριας πιο πολυ απο εμενα σιγουρα.

Σε ευχαριστω.

Christopher

Το κυνηγι της μιας τρυπας θελει,δοκιμες,δοκιμες δοκιμες,Καποια στιγμη θα βρεις το σφαιρακι και θα πετας από την χαρα σου :D :D,οταν θα αλλαξει η παρτιδα από το ιδιο παντα σφαιρακι γιατι αλλαζουν,φτου και από την αρχη :( :( :(
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

zool

Παράθεση από: Christopher στις Νοεμβρίου 01, 2016, 07:52:17 ΜΜ
Το κυνηγι της μιας τρυπας θελει,δοκιμες,δοκιμες δοκιμες,Καποια στιγμη θα βρεις το σφαιρακι και θα πετας από την χαρα σου :D :D,οταν θα αλλαξει η παρτιδα από το ιδιο παντα σφαιρακι γιατι αλλαζουν,φτου και από την αρχη :( :( :(

πιστευω οτι ειναι και αλλα πολλα....οπως η αναπνοη το τραβηγα της σκανδαλης, ακομα και οτι η γη γυρναει.....παντως διαβαζω διαβαζω διαβαζω και τελειωμε δεν εχω....

Karizma

Δεν είναι ανάγκη να βάλεις τόσες πολλές παραμέτρους στο παιχνίδι γιατί θα χάσουμε την μπάλα χωρίς λόγο...
Απλά για να μας φύγει η απορία,κάνε τα τεστ σου με τον τρόπο που τα κάνουμε όλοι όταν είναι να βρούμε το σφαιρακι μας...
Καθάρισμα καλο όταν είναι να αλλάξεις βολίδα για δοκιμή,μολυβδωση της κανης και με ηρεμία και χωρίς αέρα οι δοκιμές!
Anschütz LG 380 Match
AA TX200 MK3 4,5mm
Weihrauch HW35E 4,5mm
Weihrauch HW97KT 4,5mm
Weihrauch HW97K Laminate 5,5mm

zool

Οπως σας ειχα υποσχεθει θα ξαναεκανα το τεστ.

τα νουμερα στους στοχους ειναι η σειρα που εκανα τις βολες με τις συγκεκριμενες βολιδες.

Τα αποτελεσματα δεν ειναι τοσο κουλα οπως την προηγουμενη φορα. Βεβαια ρυθμισα και την σκανδαλη που την ειχα μαμα αλλα επισης καθαρισα πολυ καλα την κανη πριν τις βολες.

Οι βολες που εκανα ηταν απο 10-15.

Με χαροποιει το οτι τελικα αρχιζω να βρισκω πια μου κανουν βεβαια οι δοκιμες δεν θα σταματησουν ποτε οπως ειπε και ο φιλος Christopher....

Και το κουλο το αφησα για το τελος.....Κοιταχτε γκρουπ τα Baracuda Green......

Xenofon

Φίλε μου, στα πόσα bar ρίχνεις το όπλο? Ας πούμε, 200 με 90? Ή πχ, 120 με 180? Δεν ξέρω τι γνωρίζεις αλλά τα όπλα χωρίς regulator θέλουν αρκετό ψάξιμο....

zool

Παράθεση από: Xenofon στις Νοεμβρίου 18, 2016, 11:20:33 ΜΜ
Φίλε μου, στα πόσα bar ρίχνεις το όπλο? Ας πούμε, 200 με 90? Ή πχ, 120 με 180? Δεν ξέρω τι γνωρίζεις αλλά τα όπλα χωρίς regulator θέλουν αρκετό ψάξιμο....

Απο 200-140 bar.

Christopher

Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

zool

Ξαναδοκιμη παλι.... στα 34 yards και τελικα οπως ειπαν και οι προλαλησαντες JSB και ΑΑ ειναι τα καλυτερα παει και τερμα. Για την ωρα κατασταλαξα....

gatos

Μάλλον τα Heavy είναι καλύτερα... και νομίζω ότι τα JSB είναι καλύτερα και από τα ΑΑ...  ;)
.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

Christopher

Κλεισε με αυτα τα σφαιρακια και διασκεδασε με το οπλο σου ;)λιγο ποιο σταθερα στις παρτιδες εχω δει τα air arms.

Τι ποδολιβρα ειναι το οπλο??
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

zool

Παράθεση από: Christopher στις Νοεμβρίου 19, 2016, 08:59:44 ΜΜ
Κλεισε με αυτα τα σφαιρακια και διασκεδασε με το οπλο σου ;)λιγο ποιο σταθερα στις παρτιδες εχω δει τα air arms.

το extra FAC ειναι σαν το S510

Christopher

Παράθεση από: zool στις Νοεμβρίου 19, 2016, 09:07:24 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Νοεμβρίου 19, 2016, 08:59:44 ΜΜ

το extra FAC ειναι σαν το S510

Τοτε 18αρια ;)
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5