Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

4η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ

Ξεκίνησε από Piperman, Οκτωβρίου 18, 2013, 05:20:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Vardeos®

Μανώλη δύναμη φίλε και όλα θα περάσουν.

Περαστικά να είναι και τα τελευταία.
Κόβω των σκυλιών κλαρί

Τι να το κάμεις τι πιτσιπι άμα έχεις καλο αλατήριο.

Καντιλοσβήστης σε κακόβουλα διαχειριστικά εργαλεία της φύσης.

gatos

Παράθεση από: Vardeos® στις Νοεμβρίου 03, 2013, 08:41:04 ΜΜ
Μανώλη δύναμη φίλε και όλα θα περάσουν.

Περαστικά να είναι και τα τελευταία.

Να'σαι καλά Γιώργο, σ' ευχαριστώ... :)
.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

agior

Α, ρε Γάτε, να μπορούσαμε να σου δώσουμε χέρι βοήθειας... περαστικά και να μη σας ξανατύχουν τέτοια.

Τα Καλυκάκια έκαναν Ημερίδα που θα αφήσει εποχή :D :D :D Όλα πήγαν άριστα, η συμμετοχή (για τα δεδομένα της σημερινής συγκυρίας) κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική. Τα αγωνίσματα είχαν όλα τρομερό συναγωνισμό, την παράσταση όμως έκλεψε ο Αμερικάνος με δυο πρώτες θέσεις στο Υποβρύχιο και στα Μεταλλάκια. Στο FT είχαμε μονομαχία του Πιπ με τον γράφοντα με σκορ το απόλυτο (10+20+30+40+50+60+70=280) κι απ τους δυο :o :o :o Ο Αρχηγός κέρδισε (βεβαίως-βεβαίως) με μεγάλη όμως δυσκολία  ::) Το κλου ήταν τα καλυκάκια στα 60-80μ όπου διαδραματίστηκαν εντελώς απίστευτες φάσεις με τον ThrS500, τον Αμερικάνο, τον Kostas100, τον Πιπ και τα νέα τα παιδιά (παρακαλώ να μου θυμίσετε ονόματα). Έντονη η παρουσία του Ssbk23 που έφτασε στον τελικό στα μεταλλάκια και του ThrS500 που ήταν φιναλίστ στο Υποβρύχιο και (μάλλον, εκκρεμούν τρεις-τέσσερις καρτέλλες ακόμα αλλά είμαι πτώμα) είναι πρώτος στο BR15. Ο Σταμάτης Asrael είχε το Τέρας (Hatsan 135 GasRam) και έκανε τις πλέον αδύνατες βολές στο FT, τουλάχιστον για το βάρος και την ισχύ του όπλου αυτού, να φαίνονται εύκολες. Μπράβο σ' όλους τους αγωνισθέντες.

Συνολικά, τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν σύντομα, μείνετε συντονισμένοι.

Όλα αυτά με ανοιχτά σκοπευτικά παρακαλώ 8) 8) 8) Αν θέλετε, διαδώστε το ελεύθερα...
Προστάτης της χλωρίδας και πανίδας με εργαλεία διαχείρισης άγριας ζωής

Spiros79

Παράθεση από: agior στις Νοεμβρίου 03, 2013, 09:14:10 ΜΜ

Όλα αυτά με ανοιχτά σκοπευτικά παρακαλώ 8) 8) 8) Αν θέλετε, διαδώστε το ελεύθερα...

Pics asap!
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

kostas100

Ενα μεγαλο μπραβο στους οργανωτες περασαμε ολοι υπεροχα !!!!!
οι περισσοτεροι ηλθαν στις 9 το πρωι και εφυγαν οταν εκλεισε το Σκ οι τελευταιοι εριχναν με την συνοδεια
Μπουζουκιων (20)
H ατζεντα περιλαμβανε και ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
Μπραβο σας παιδια παντα τετοια

Μανωλη περαστικα στον πατερα σου Αλλα μαλλον σημερα θα ζοριζοσουνα ριχτηκαν απιστευτες βολες
απο τα παιδια ..
Με διακριθεντες τον Αμερικανο τον TRS 500 ton Agior τον Piperrman τον Χριστοφορο τον Ηeliman και τον ssbk23 και αλλους φιλους που ελαβαν μερος
Μεγαλοι αποντες του αγωνα ηταν ο Δρακουλης και ο Γατουλης (και οι δυο ηταν εκει για λιγο αλλα δεν ελαβαν μερος στο παιχνιδι ο καθενας ειχε τα δικα του τρεξιματα/υποχρεωσεις)
αλλα εαν επαιζαν και αυτοι θα γινοταν ΣΦΑΓΗ
Ε

gatos

Παράθεση από: agior στις Νοεμβρίου 03, 2013, 09:14:10 ΜΜ
Α, ρε Γάτε, να μπορούσαμε να σου δώσουμε χέρι βοήθειας... περαστικά και να μη σας ξανατύχουν τέτοια.

Τα Καλυκάκια έκαναν Ημερίδα που θα αφήσει εποχή :D :D :D Όλα πήγαν άριστα, η συμμετοχή (για τα δεδομένα της σημερινής συγκυρίας) κρίνεται απόλυτα ικανοποιητική. Τα αγωνίσματα είχαν όλα τρομερό συναγωνισμό, την παράσταση όμως έκλεψε ο Αμερικάνος με δυο πρώτες θέσεις στο Υποβρύχιο και στα Μεταλλάκια. Στο FT είχαμε μονομαχία του Πιπ με τον γράφοντα με σκορ το απόλυτο (10+20+30+40+50+60+70=280) κι απ τους δυο :o :o :o Ο Αρχηγός κέρδισε (βεβαίως-βεβαίως) με μεγάλη όμως δυσκολία  ::) Το κλου ήταν τα καλυκάκια στα 60-80μ όπου διαδραματίστηκαν εντελώς απίστευτες φάσεις με τον ThrS500, τον Αμερικάνο, τον Kostas100, τον Πιπ και τα νέα τα παιδιά (παρακαλώ να μου θυμίσετε ονόματα). Έντονη η παρουσία του Ssbk23 που έφτασε στον τελικό στα μεταλλάκια και του ThrS500 που ήταν φιναλίστ στο Υποβρύχιο και (μάλλον, εκκρεμούν τρεις-τέσσερις καρτέλλες ακόμα αλλά είμαι πτώμα) είναι πρώτος στο BR15. Ο Σταμάτης Asrael είχε το Τέρας (Hatsan 135 GasRam) και έκανε τις πλέον αδύνατες βολές στο FT, τουλάχιστον για το βάρος και την ισχύ του όπλου αυτού, να φαίνονται εύκολες. Μπράβο σ' όλους τους αγωνισθέντες.

Συνολικά, τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν σύντομα, μείνετε συντονισμένοι.

Πρώτα απ' όλα σ' ευχαριστώ Γιώργη μου για τις ευχές σου... ;)

Τώρα, συγχαρητήρια σε όλους, νικητές και αγωνισθέντες (χαμένοι δεν υπάρχουν σε μια ημερίδα της WFKS, σε καμμία περίπτωση)...  :D
Συγχαρητήρια στους, διαχειριστή και συντονιστές για την οργάνωση, που κανείς δεν αμφέβαλε ότι θα ήταν τέλεια... :D

Ελπίζω και η επόμενη να είναι τόσο επιτυχημένη, διασκεδαστική και ξεχωριστή, όπως αυτή. Όπως ελπίζω να πάρω κι εγώ μέρος... :(

Μπράβο και πάλι και με το καλό στην επόμενη... ;)
.
.
.

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

.
.
.

kostas100

ΤΑ μπουζουκια ηταν 2 και οχι 20(ο δαιμων του τυπογραφειου)

gatos

Παράθεση από: kostas100 στις Νοεμβρίου 03, 2013, 09:52:56 ΜΜ
Ενα μεγαλο μπραβο στους οργανωτες περασαμε ολοι υπεροχα !!!!!
οι περισσοτεροι ηλθαν στις 9 το πρωι και εφυγαν οταν εκλεισε το Σκ οι τελευταιοι εριχναν με την συνοδεια
Μπουζουκιων (20)
H ατζεντα περιλαμβανε και ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
Μπραβο σας παιδια παντα τετοια

Μανωλη περαστικα στον πατερα σου Αλλα μαλλον σημερα θα ζοριζοσουνα ριχτηκαν απιστευτες βολες
απο τα παιδια ..
Με διακριθεντες τον Αμερικανο τον TRS 500 ton Agior τον Piperrman τον Χριστοφορο τον Ηeliman και τον ssbk23 και αλλους φιλους που ελαβαν μερος
Μεγαλοι αποντες του αγωνα ηταν ο Δρακουλης και ο Γατουλης (και οι δυο ηταν εκει για λιγο αλλα δεν ελαβαν μερος στο παιχνιδι ο καθενας ειχε τα δικα του τρεξιματα/υποχρεωσεις)
αλλα εαν επαιζαν και αυτοι θα γινοταν ΣΦΑΓΗ
Ε

Σ' ευχαριστώ Κώστα, για τις ευχές. :)

Όσο για την σφαγή, επιφυλασόμαστε για την επόμενη... Ε, Δρακούλη;  ;D

Μπράβο ρε παιδιά και πάλι. :D
.
.
.

.
.
.

ikuzusfanis

μπράβο παιδιά πάντα τέτοια με εξαίρεση τον γάτο που εύχομαι περασμένα ξεχασμένα και υγεία σε όλους  :) :)
ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

gatos

Παράθεση από: ikuzusfanis στις Νοεμβρίου 03, 2013, 10:11:22 ΜΜ
μπράβο παιδιά πάντα τέτοια με εξαίρεση τον γάτο που εύχομαι περασμένα ξεχασμένα και υγεία σε όλους  :) :)

Να 'σαι καλά φίλε μου.  :)
.
.
.

.
.
.

heliman

Ολη η παρεα ηταν υπεροχη και αλλη μια κυριακη περασε πολυ ομορφα!την επομενη φορα ελπιζω να ειναι και ο γατουλης μαζι μας.Πραγματικα χαιρομαι που εχω γινει μελος της παρεας αυτης!παντα τετοια παιδες :D

THR S500

Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου όλα τα παιδιά που συνέβαλαν για να γίνει η Ημερίδα.
Ιδιαίτερα τον PIPERMAN που κάθε φορά φέρνει μεγάλο μέρος των υλικών που χρειάζονται  για να στηθεί η ημερίδα. :)
Σήμερα περάσαμε αφάνταστα (με εξαίρεση το ατυχές γεγονός με τον Γατούλη περαστικά Μάνο)και μπορώ να πω ότι
γύρισα πολλά χρόνια πίσω όταν έριχνα  με ανοιχτά χωρίς να έχω ούτε ρέπλικες ούτε τίποτα άλλο. ;) :)

gatos

Παράθεση από: THR S500 στις Νοεμβρίου 03, 2013, 10:25:25 ΜΜ
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου όλα τα παιδιά που συνέβαλαν για να γίνει η Ημερίδα.
Ιδιαίτερα τον PIPERMAN που κάθε φορά φέρνει μεγάλο μέρος των υλικών που χρειάζονται  για να στηθεί η ημερίδα. :)
Σήμερα περάσαμε αφάνταστα (με εξαίρεση το ατυχές γεγονός με τον Γατούλη περαστικά Μάνο)και μπορώ να πω ότι
γύρισα πολλά χρόνια πίσω όταν έριχνα  με ανοιχτά χωρίς να έχω ούτε ρέπλικες ούτε τίποτα άλλο. ;) :)

Σ' ευχαριστώ φίλε μου... :D
Την άλλη φορά θα είμαι δίπλα κι εγώ. ;)
.
.
.

.
.
.

Piperman

Μάνο περαστκά στον πατέρα σου φίλε και να μη σας ξανατύχει  :)
Η ημερίδα σήμερα πραγματικά ήταν κάτι... διαφορετικό.
Αν και στην αρχή φαινόταν ότι θα είμαστε σχετικά χαλαρά μια και δεν είχαμε ορίσει ακριβή ώρα
έναρξης,οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία  :)
Βέβαια στη βαθμολόγηση θα είναι μόνο όσοι έπαιξαν σε όλα τα παιχνίδια.
Έγιναν απίστευτα πράγματα σήμερα πάνω,έγιναν βολές εκ του ορθίου που αν υπήρχαν σε βίντεο
θα ήταν κάτι μοναδικό και όχι μόνο για τη χώρα μας...
Υπήρξε απίστευτα καλό κλίμα (δε θα μπορούσε και αλλιώς) και η ευκαιρία για γνωριμία
από κοντά με φίλους που μόνο από την οθόνη ξέραμε όπως τους δυό Γιώργηδες (τον.. απλό
και τον 75  :D),τον Thorin,τον Igritz και άλλους που ξεχνάω αυτή τη στιγμή.
Ήταν η πρώτη μας Ημερίδα που όσοι πέρασαν στα νοκ άουτ χρειάστηκε να ρίξουν πάνω από
ένα κουτί σφαιράκια για τις δοκιμασίες,που είχαμε γεμάτο πρόγραμμα σχεδόν έως μετά τις 5...
Αυτό που έμεινε όμως είναι ότι σε αυτό το φόρουμ αγαπάμε τα αεροβόλα...
Και ο πλέον δύσπιστος σήμερα πείστηκε ότι ένα αεροβόλο σωστά στημένο με ανοιχτά σκοπευτικά
είναι ένα ολοκληρωμένο όπλο για σκοποβολή,είτε αξιώσεων επί χάρτου είτε για πάσης φύσεως βολές
εκ του ορθίου.Τα αποτελέσματα στο FT μιλάνε από μόνα τους...
Όσο για το υποβρύχιο,τα 22 χιλιοστά στα 20 μέτρα εκ του ορθίου τελικά αποδείχτηκαν
εύκολη υπόθεση σχεδόν για όλους  :)
Φωτό αργότερα...
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Piperman

Παράθεση από: THR S500 στις Νοεμβρίου 03, 2013, 10:25:25 ΜΜ

Θράσσο να σε ευχαριστήσω και γω γιατί είσαι πάντα πρόθυμος στο στήσιμο
αλλά και στο ξεστήσιμο  :D
Όσο για το κουβάλημα,πλέον με το κουτί τα πράγματα είναι πολύ εύκολα  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον