Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Εδώ κι εγώ!

Ξεκίνησε από alex_igniss, Ιανουαρίου 15, 2014, 12:26:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Christopher

Παράθεση από: Lionheart στις Ιανουαρίου 15, 2014, 03:44:20 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Ιανουαρίου 15, 2014, 03:42:37 ΜΜ
Παράθεση από: Lionheart στις Ιανουαρίου 15, 2014, 02:40:18 ΜΜ
Πιπ τι εγινε και δεν απαντας ??? ??? ??? Διακρινω λιγακι κιτρινιασμα ??? Μην ανησηχεις λογο της ηλικιας σου θα ειμαι αρκετα επεικης μαζι σου :)

Σεταρει το χατσαν...και ερχεται. 8)
Καταλαβα  :P Δηλαδη ΠΟΤΕ ;D ;D ;D ;D

Με πήρε τηλ, να περάσει από το σπίτι μου να του δώσω τον λύκο ::) ::)

TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Lionheart

Παράθεση από: Christopher στις Ιανουαρίου 15, 2014, 04:21:35 ΜΜ
Παράθεση από: Lionheart στις Ιανουαρίου 15, 2014, 03:44:20 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Ιανουαρίου 15, 2014, 03:42:37 ΜΜ
Παράθεση από: Lionheart στις Ιανουαρίου 15, 2014, 02:40:18 ΜΜ
Πιπ τι εγινε και δεν απαντας ??? ??? ??? Διακρινω λιγακι κιτρινιασμα ??? Μην ανησηχεις λογο της ηλικιας σου θα ειμαι αρκετα επεικης μαζι σου :)

Σεταρει το χατσαν...και ερχεται. 8)
Καταλαβα  :P Δηλαδη ΠΟΤΕ ;D ;D ;D ;D

Με πήρε τηλ, να περάσει από το σπίτι μου να του δώσω τον λύκο ::) ::)

Μπαρμπα η ωρα ειναι 15¨40 και ακομη αφαντος ειναι :P
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Piperman

Παράθεση από: Lionheart στις Ιανουαρίου 15, 2014, 02:26:10 ΜΜ
πουλ πουλ πουλ θα βγεις απο το κοτετσι ??? ;D ;D ;D  εαν σε αφησουν να βγεις πολυ ευχαριστως να βρεθουμε στο γνωστο μερος κατα της 15¨00 ΣΗΜΕΡΑ ( ευκαιρια να βγαλουμε και κανα καινουργιο Βιντεο). Θα το Ονομασουμε Το Τελος του Οθωμανικου Πολιτισμου ( εαν υπηρξε ποτε ) :)

Μόλις γύρισα,ο Φίλ ως συνήθως άφαντος...
Ούτε φωνή ούτε... κακάρισμα  ;D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

tassos

Kαλώστονα τον φίλο Αλέξη και καλή συνέχεια.

Τώρα για το άλλο με τις μακρυνές και το ανεπαρκές 32λιβρο νομίζω πως με τις σχετικές επεμβάσεις ώστε το κρίκετ να ρίχνει και με 40 ποδόλιβρα και με τη χρήση κατάλληλου βλήματος  τα 300 μέτρα θα  τα  έχει για την πλάκα και το κρίκετ.   Όταν δεν θα  χρειάζονται μακρυνές με το ρυθμιστικό της σφύρας  θα κατεβαίνει όσο χαμηλά θέλει πάλι το όπλο.

Εύκολη μετατροπή και νομίζω απαραίτητη για να κόψει το βήχα και το γέλιο οπό πολλούς  Φίλλιπα , ίσως χρειαστεί να ανέβει λίγο ο ρεγουλατόρος και η  σφύρα.   ;)

Piperman

Παράθεση από: tassos στις Ιανουαρίου 15, 2014, 06:19:52 ΜΜ

Τώρα για το άλλο με τις μακρυνές και το ανεπαρκές 32λιβρο νομίζω πως με τις σχετικές επεμβάσεις ώστε το κρίκετ να ρίχνει και με 40 ποδόλιβρα και με τη χρήση κατάλληλου βλήματος  τα 300 μέτρα θα  τα  έχει για την πλάκα και το κρίκετ.   Όταν δεν θα  χρειάζονται μακρυνές με το ρυθμιστικό της σφύρας  θα κατεβαίνει όσο χαμηλά θέλει πάλι το όπλο.

Εύκολη μετατροπή και νομίζω απαραίτητη για να κόψει το βήχα και το γέλιο από πολλούς  τον Πίπερμαν Φίλλιπα , ίσως χρειαστεί να ανέβει λίγο ο ρεγουλατόρος και η  σφύρα.   ;) Και πάλι όμως επείδή είναι κ@λόφαρδος θα σε κερδίζει  ;D

Συμφωνώ με τον Τάσο  :)

alex_igniss

Για βολές μακρινές έως και 250 μέτρα ποδολιβρα τρελά δεν χρειάζονται δηλαδή τα 30-35 είναι υπεραρκετά για να κάνεις βολή .αυτό που φέρνει την επιτυχία κατά την γνώμη μου είναι η καλή κάνη το απόλυτο λειτουργίας ενως ρεγουλατορα καρφωμένη ταχύτητα δηλαδή στο όπλο σφαιρακι το οποιο να συνεργάζεται με την κάνη και καλό σεταρισμα της διόπτρας με ο, τι έχει  να κάνει αυτό τοποθέτηση σιμ για κερδισμένα κλικ μηδενισματα στα 70+ και τα λοιπά.βέβαια το να φτανεις και να σβυνεις πάνω σε ένα  στόχο στα 250 δεν λέει κάτι αλλά σκοποβολή κάνουμε και σημαδεύουνε κάτι το οποιο και πετυχαίνουμε και όταν ακούμε τον ήχο Καυ@@νουμε
Air Arms s510 fac regulated-anti bounce hammer custom stock
Hatsan Bt 65 LW regulated
Hatsan At 44 regulated

Piperman

O παντόφλας συνδέθηκε πάλι,να δούμε τι δικαιολογία θα πεί...  ;D

Lionheart

Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιανουαρίου 15, 2014, 07:29:07 ΜΜ
Παράθεση από: tassos στις Ιανουαρίου 15, 2014, 06:19:52 ΜΜ

Τώρα για το άλλο με τις μακρυνές και το ανεπαρκές 32λιβρο νομίζω πως με τις σχετικές επεμβάσεις ώστε το κρίκετ να ρίχνει και με 40 ποδόλιβρα και με τη χρήση κατάλληλου βλήματος  τα 300 μέτρα θα  τα  έχει για την πλάκα και το κρίκετ.   Όταν δεν θα  χρειάζονται μακρυνές με το ρυθμιστικό της σφύρας  θα κατεβαίνει όσο χαμηλά θέλει πάλι το όπλο.

Εύκολη μετατροπή και νομίζω απαραίτητη για να κόψει το βήχα και το γέλιο από πολλούς  τον Πίπερμαν Φίλλιπα , ίσως χρειαστεί να ανέβει λίγο ο ρεγουλατόρος και η  σφύρα.   ;) Και πάλι όμως επείδή είναι κ@λόφαρδος θα σε κερδίζει  ;D

Συμφωνώ με τον Τάσο  :)
Ο Τασος προσπαθει να σου πει με απλα λογια και οσο πιο ευγενικα γινεται οτι δεν σε παιρνει ;) αν και νομιζω οτι το εχεις καταλαβει κατα βαθος για αυτο και δεν πολυ εμφανιζεσαι τελευταια ::)
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Lionheart

Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιανουαρίου 15, 2014, 08:30:00 ΜΜ
Ενταξει βρε Πιπ ειπαμε να φοβηθεις, αλλα οχι και ετσι :)

Piperman

Παράθεση από: Lionheart στις Ιανουαρίου 15, 2014, 08:39:48 ΜΜ
Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιανουαρίου 15, 2014, 08:30:00 ΜΜ
Ενταξει βρε Πιπ ειπαμε να φοβηθεις, αλλα οχι και ετσι :)

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Piperman

Ά,και να μην το ξεχάσω,
άμα θες πάμε ΚΑΙ με ελατήρια για μακρινές,
προβλέπω το ΤΧ να μπαίνει στη ντουλάπα για 5-6 χρονάκια μετά  ;D

Piperman

Βέβαια μπορείς να αλλάξεις το ελατήριο με ένα από σφύρα 65αριού,
είναι σίγουρα πιο δυνατό και με ταχύτερο lock time  ;D ;D ;D

Lionheart

Καλα καλα εμφανισου εσυ με το καλο και θα δουμε ποιος θα κανει τι ;) καλη ιδεα το ελατηριο απο το 65αρι, νομιζω οτι θα το χρειαστει το Gamo σου ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Lionheart

Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιανουαρίου 15, 2014, 09:00:18 ΜΜ
Ά,και να μην το ξεχάσω,
ΠΩ ΠΩ σου ειπε ο Τασος για το PCP οτι δεν σε παιρνει και αμεσως αλλαξες τακτικη :P να να ριξουμε με ελατηρια καλυτερα ;D ;D ;D
;D ;D

Piperman

Παράθεση από: Lionheart στις Ιανουαρίου 15, 2014, 09:19:18 ΜΜ
Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιανουαρίου 15, 2014, 09:00:18 ΜΜ
Ά,και να μην το ξεχάσω,
ΠΩ ΠΩ σου ειπε ο Τασος για το PCP οτι δεν σε παιρνει και αμεσως αλλαξες τακτικη :P να να ριξουμε με ελατηρια καλυτερα ;D ;D ;D
;D ;D

Θα σε κεράσω καλαμπόκι αν έρθεις...  ;D