Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Βαφή κοντακιού

Ξεκίνησε από gatos, Φεβρουαρίου 07, 2014, 10:01:08 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Piperman

Παράθεση από: kf66 στις Μάρτιος 05, 2014, 12:50:46 ΠΜ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ SHADOW
Να και ένα μήνυμα κατατοπιστικό
Α ρε γάτε πήγα μάρκετ πείρα ξύδι σύρμα τσάι και νες καφέ αλλά δεν θα πάνε χαμένα
Το ξύδι στης φακές
Το σύρμα για της κατσαρόλες
Τσάι και καφέ θα τα βολέψω εγώ

;D ;D ;D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

gatos

Μπράβο ρε Ηλία... Σ' ευχαριστούμε... :)
.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

blackxx

Παράθεση από: SHADOW στις Μάρτιος 05, 2014, 12:35:04 ΠΜ

Επειδη το κοντακι ειναι η βιτρινα το οπλου σας ,θα πρεπει να εισαστε προσεκτικοι αλλα πανω απο ολα ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ!!!

Συμφωνώ  απόλυτα με όσα γράφει ο Ηλίας και κυρίως με την τελευταία πρόταση.
Εάν δεν απολαμβάνεις την διαδικασία και βιάζεσαι για το αποτέλεσμα ..... μάλλον δεν θα είναι καλό.

kostas100

Παράθεση από: blackxx στις Μάρτιος 05, 2014, 11:54:04 ΠΜ
Παράθεση από: SHADOW στις Μάρτιος 05, 2014, 12:35:04 ΠΜ

Επειδη το κοντακι ειναι η βιτρινα το οπλου σας ,θα πρεπει να εισαστε προσεκτικοι αλλα πανω απο ολα ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ!!!

Συμφωνώ  απόλυτα με όσα γράφει ο Ηλίας και κυρίως με την τελευταία πρόταση.
Εάν δεν απολαμβάνεις την διαδικασία και βιάζεσαι για το αποτέλεσμα ..... μάλλον δεν θα είναι καλό.
ο Ηλιας μπηκε και μας εδωσε τα "φωτα" του εσυ δουλευεις "κουβερτα" λεβεντη..
Δεν μαρτυρας τι κανεις στα κοντακια που φτιαχνεις... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

blackxx

Έχω να φάω πολλά ψωμιά ακόμη για να φτάσω τον Ηλία ......... και τρώω και λίγο τώρα.   :)

SHADOW

Παράθεση από: blackxx στις Μάρτιος 05, 2014, 10:58:33 ΜΜ
Έχω να φάω πολλά ψωμιά ακόμη για να φτάσω τον Ηλία ......... και τρώω και λίγο τώρα.   :)

Σιγα Στελιο!! Ποιος ειμαι?? Ο Βαλεριανο??
Aν πεις οτι δεν μπορεις...........δεν μπορεις!!

Αν πιστεψεις πως μπορεις............ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!

diana350magnum

Kύριοι είμαι πολύ χαρούμενος. Φαίνεται πως οι κόποι μου απέδωσαν καρπούς. Το έτριψα το κοντάκι μέχρι το νούμερο 1200 και έγινε σαν μάρμαρο. Απίστευτη υφή!
Το πέρασα ήδη τα δύο πρώτα χέρια λινέλαιο και τα ρούφηξε με μεγάλη όρεξη. Αρχίζει και παίρνει ένα υπέροχο γλυκό χρώμα.

ajax

Παράθεση από: diana350magnum στις Μάρτιος 08, 2014, 10:51:59 ΜΜ
Kύριοι είμαι πολύ χαρούμενος. Φαίνεται πως οι κόποι μου απέδωσαν καρπούς. Το έτριψα το κοντάκι μέχρι το νούμερο 1200 και έγινε σαν μάρμαρο. Απίστευτη υφή!
Το πέρασα ήδη τα δύο πρώτα χέρια λινέλαιο και τα ρούφηξε με μεγάλη όρεξη. Αρχίζει και παίρνει ένα υπέροχο γλυκό χρώμα.

;D ;D
AATX200            0.177
HW95                 0.20
benjamin392       0.22
slavia 631 lux     0.177
crosman 1760SE 0.177
?   ?   ?   ?    ?    ?    ?

Christopher

Aν εγινε μαρμαρο εισαι σε πολύ καλο δρομο.Το λινελαιο με μετρο,λιγες σταγονες και πολύ τρίψιμο με το χερι. ;)
Mη βιαζεσαι αστο να στεγνωνει καλα.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

diana350magnum

Παράθεση από: Christopher στις Μάρτιος 08, 2014, 11:54:52 ΜΜ

Aν εγινε μαρμαρο εισαι σε πολύ καλο δρομο.Το λινελαιο με μετρο,λιγες σταγονες και πολύ τρίψιμο με το χερι. ;)
Mη βιαζεσαι αστο να στεγνωνει καλα.

Ναί, αυτό με το τρίψιμο το γνωρίζω και το εφάρμοσα ήδη. Για να δούμε, αύριο θα κάνω και καναδυό χέρια λινέλαιο με αλκανέτ (κόκκινο χρώμα).

Christopher

Mε το κοκκινο κανε μια δοκιμη σε αλλα ξυλο αν εχεις.Εαν είναι καλη η καρυδια δεν θα της εβαζα τιποτα 8)
Το λινελαιο μετα από καιρο (λενε οι γνωστες)ότι οξειδωνεται παιρνοντας ένα καφεκιτρινο χρωμα.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

blackxx

Μπράβο ρε Γιώργο.
Τώρα όσο το λαδώνεις και ζωντανεύει θα λες χαλάλι το τόσο τρίψιμο που έριξες.  :)

asrael

Στην αρχή το ρουφάει πολύ γρήγορα ειδηκά να χρησημοποιείς λινέλαιο ζωγραφικής το πολύ λεπτό δηλαδή .... μετά απο 2-3 μέρες θα φτάσεις στο σημείο που θα του περνάς ένα χέρι λάδι την ημέρα μετά θα φτάσεις σε ένα χέρι την εβδομάδα και τέλος ... όταν φτάσεις στο ένα χέρι το μήνα είσαι έτοιμος πλέον ....
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

ikuzusfanis

χειρότερα δηλαδή από το να περιμένεις να στρώσει ελατήριο στις 4000 βολές :o :o :o

Κουκλί θα γίνει πάντως  :) :) :)
ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

diana350magnum

Το κοντάκι μετά απο πέντε χέρια λινέλαιο, εκ των οποίων τα δύο με αλκανέτ, έχει ήδη γίνει πολύ ωραίο. Έχει πάρει ένα πολύ ωραίο χρώμα σοκολατί και τα νερά έχουν βγεί ήδη τονιστεί.
Πιστεύω με άλλα τόσα χέρια θα είμαι οκ.
Οι φωτογραφίες σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν την πραγματική του εμφάνιση.