Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Αεροβολα BSA Γνωμες και Εμπειριες

Ξεκίνησε από Lionheart, Απριλίου 19, 2014, 08:19:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Lionheart

Ας συνεχιστει εδω το θεμα με τα Νεα οπλα της BSA Καθως και της θετικες/αρνητικες εμπειριες απο τους κατοχους.
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Christos Ni

Παράθεση από: thrass86 στις Απριλίου 19, 2014, 07:41:14 ΠΜ
Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 18, 2014, 11:02:18 ΜΜ
Παράθεση από: Lionheart στις Απριλίου 18, 2014, 10:56:08 ΜΜ
Πανεμορφα οπλα τα BSA και τα PCP και τα ελατηριου. Εαν δεν επαιρνα το ΤΧ θα σκεφτομουν σοβαρα το XL Lightning Tactical, Αλλα οι καννες τους δεν με εχουν πεισει.... ( Οι καινουργιες ).

Ρε μπαγάσα έχουμε τα ίδια γούστα,τα BSA είναι πανέμορφα  :)
Για τις κάνες δεν κατέω πράμα,δεν έχω ούτε έχει και κάποιος γνωστός,
ότι ακούμε απ' τον Θράσσο και τον Στάμ

Έτσι σιγά σιγά.  ;) ;) ;)
Πρώτα θα παραδέχεστε ότι είναι όμορφα  ;D ;D ;D ;D
Μετα ;;;;  ??? ??? ??? ;D ;D ;D ;D

Αν και κατηγορηθηκα για την αποψη μου για το Scorpion 6.35 που ριξαμε, ολους τους κακοπιστους σας γειωνω με Σιγκαπουρη και επαναλαμβανω :

Αν απο αυτη την κανη που γκρουπαρει σαν τρελη στα 100 μετρα καποιος εχει παραπανω απαιτησεις, ας αγορασει ενα τετοιο να ριχνει

Αι και σε καλη μερια !!!

8)

;) ;D ;D ;D
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

Christopher

Παράθεση από: Lionheart στις Απριλίου 19, 2014, 08:19:59 ΠΜ
Ας συνεχιστει εδω το θεμα με τα Νεα οπλα της BSA Καθως και της θετικες/αρνητικες εμπειριες απο τους κατοχους.

Θετικα και αρνητικα Φιλ, μονο οταν τα αγορασουμε εμεις τα οπλα ;)
Εμεις βγαζούμε τα pcp με τουανγκ 8)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Christopher

Λογω των ημερων(απιστος Θωμας)ότι βλεπω λεω.
ΠΧ,το Gamo του Πιπ,οτι και να είναι ότι και να λεμε....το οπλο γκρουπαρει
Όταν δω και BSA να γκρουπαρει  ::) ::)θα το πω εγω,η θα το πουν αλλοι 8)

ΥΓ,τι να πω για τα Κρικετ,τχ200,prosport, hw 100.97,95,98,ο λυκος είναι εξω από το παιχνιδι,παιζει μονος του 8)

YΓ2 BSA εδώ εχει μονο ο Σταματης 12αλιβρο.
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Lionheart

Ετσι ακριβως Μπαρμπα ;D ;D ;D Το θεμα ειναι να ξερουμε βασικα πραγματα οπως Εαν οι καννες τους ειναι καλες. Οι παλιες καννες ειχαν βγει καλες και οπως λεει ο Θρας και το επιβεβαιωνει ο Χρηστος στο 6.35 εχει καλη καννη. σε 4.5 και 5.5 ομως τι γινεται ??? ??? ??? Τα ελατηριου τους γιατι δεν ειναι τοσο δημοφιλης??? Οσοι ειχαν Lightning και Supersport ας δωσουν καμμια γνωμη.
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Christos Ni

Παράθεση από: Lionheart στις Απριλίου 19, 2014, 09:03:16 ΠΜ
Ετσι ακριβως Μπαρμπα ;D ;D ;D Το θεμα ειναι να ξερουμε βασικα πραγματα οπως Εαν οι καννες τους ειναι καλες. Οι παλιες καννες ειχαν βγει καλες και οπως λεει ο Θρας και το επιβεβαιωνει ο Χρηστος στο 6.35 εχει καλη καννη. σε 4.5 και 5.5 ομως τι γινεται ??? ??? ??? Τα ελατηριου τους γιατι δεν ειναι τοσο δημοφιλης??? Οσοι ειχαν Lightning και Supersport ας δωσουν καμμια γνωμη.

Δεν το επιβεβαιωνω μονο εγω αλλα αρκετοι που εριξαν με το συγκεκριμενο οπλο. Οσο για το 5.5 που ριξαμε (R 10 MKII) τα αποτελεσματα ηταν εξισου καλα.
Για τα ελατηρια τους δεν μπορω να εκφερω γνωμη καθως δεν τα εχουμε ριξει...

Θετικα και αρνητικα Φιλ, μονο οταν τα αγορασουμε εμεις τα οπλα  ;)
Εννοειται, καθως στους υπολοιπους νομους πουλανε διαφορετικα οπλα απο την Αθηνα, εκτος αν υπονοεις κατι αλλο.

Λογω των ημερων(απιστος Θωμας)ότι βλεπω λεω.
Ναι καλα, μας επεισες.

Όταν δω και BSA να γκρουπαρει   ::):)θα το πω εγω,η θα το πουν αλλοι  8)
Εμεις απ΄οτι φαινεται ανηκουμε σε αλλη ρατσα και δεν ανηκουμε στους αλλους

......................
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

drakos

Mα η BSA φημίζεται για τις κανες της . Εχω ακουσει μαλιστα ότι εχουν προοδευτικο τσοκ ,
γι΄αυτο και κανουν τη διαφορα . Αυτό που εχω δει προσωπικα , στα δυο ελατήρια που
εχει ο Νικητας , αλλα και ένα ultra που ειχα ριξει παλια , είναι ότι εχουν πολύ καλη ακριβια
εφαμιλλη των κολοσσων , που αν ειχαν την ιδια σκανδαλη μ΄αυτα ισως πηγαιναν και καλυτερα .
L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας

Piperman

Xρήστο,
όσοι έχουν πάρει supersport κοιτάνε πως να το δώσουν.
Ο Χριστόφ ρε σύ λέει το αυτονόητο,πως να πούμε εμείς για θετικά και αρνητικά χωρίς να έχουμε τα όπλα;
Με τηλεμαντεία;;;Με ότι λέν' στο google;  ;D ;D ;D
Αν δεν το πάρει κάποιος από μας πως θα πούμε + ή -;;;;
Και μια και σε τρώει ο κώλος σου,και έχες το cometa σε 6.35 κάνε μια παρουσίαση  :D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Christopher

Παιδια,για οπλο  που δεν εχω στον οπλοβαστο μου δεν μπορω να πω τιποτα.
Καμια 20αρια νοματαιοι που μαζευονται στο Σχιστο.....BSA δεν εχει κανενας.

2 Παλαιας κοπης ελατήρια εχει ο Νικητας. 8)
Εμεις ψάχνουμε για φρεσκα ;)

Παιδια τα οπλα πρεπει να τεσταρονται πρωτα,και μετα οι γνωμες 8)

ΠΧ,Τα δικα μου οπλα τα εχουν ριξει ολοι στο Σχιστο.Ελεγε χθες ο Πιπ το τχ κλωτσαει.19 ειπαν όχι και 1 ο Πιπ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αν χρηστο σε παρει ο Πιπ  τηλ και σου πει το τχ κλωτσαει,εβγα να  πεις ότι το τχ κλωτσαει. :D :D :D :D :D :D
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Christos Ni

Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 19, 2014, 11:08:46 ΠΜ
Xρήστο,
όσοι έχουν πάρει supersport κοιτάνε πως να το δώσουν.
Ο Χριστόφ ρε σύ λέει το αυτονόητο,πως να πούμε εμείς για θετικά και αρνητικά χωρίς να έχουμε τα όπλα;
Με τηλεμαντεία;;;Με ότι λέν' στο google;  ;D ;D ;D
Αν δεν το πάρει κάποιος από μας πως θα πούμε + ή -;;;;
Και μια και σε τρώει ο κώλος σου,και έχες το cometa σε 6.35 κάνε μια παρουσίαση  :D

Αν με τρωει ο κωλος μου προτιμαω να τον ξυνω μονος μου αδερφε
Και το Κομετα ειναι 5.5
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

Piperman

Το ΤΧ κλωτσάει και το prosport έχει τουάνγκ.Μην επανερχόμαστε   8)
Χρήστο στο ξαναλέω,όσοι πήραν supersport....
Δεν είναι και φτηνά να πείς άντε ας το πάρω για δοκιμή  ;)
Όσο για υπάρχοντα όπλα,του Στάμ σε .177 είναι πολύ επιλεκτικό στα σφαιράκια του (νομίζω μόνο ένα ρίχνει καλά)
και του Θράς από όσο ξέρω γιατί ΔΕΝ ΛΕΕΙ τα ίδια σε .22
Ο Φίλ το είχε ρίξει αρκετά το .22 μπορεί να πεί τη γνώμη του αν θέλει.
Το 6.35 ρεγουλαρισμένο πλέον απ' όσο κατάλαβα γιατί δε διάβασα κάτι λες ότι πάει άριστα,no problem.
Στα 100 που ανέφερες τι τυπικό γκρούπ κάνει,διαστάσεις,1 πόντο,2,3,πόσο;
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

map31

Παράθεση από: Christos Ni στις Απριλίου 19, 2014, 09:33:32 ΠΜ

Δεν το επιβεβαιωνω μονο εγω αλλα αρκετοι που εριξαν με το συγκεκριμενο οπλο. Οσο για το 5.5 που ριξαμε (R 10 MKII) τα αποτελεσματα ηταν εξισου καλα.
Για τα ελατηρια τους δεν μπορω να εκφερω γνωμη καθως δεν τα εχουμε ριξει...

......................

+1000

Εγω εριξα το 6.35 του Θρασ οταν ητανε ακομη αρεγουλαριστο!!
Τα αποτελεσματα ητανε εξερετικα!!
Το οπλο γκρουπαρει και μαλιστα πολυ καλα!!
Και Cricket...!!
Και Air Arms...!!

''Μέσα από το Ζάρκο...!!!"

kostas100

Ειναι Γεγονος οτι στο ΣΚ μαζευονται παρα πολλα αεροβολα και υπαρχει αλλο μετρο συγκρισης..
Ειναι πολλες οι οπλαρες, υπαρχουν αλλα, τα οποια σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να τα
χαρακτηρισεις "λιγα"η μετρια..(ειναι ΚΑΛΑ αεροβολα δεν ειναι ομως Αριστα.)
Τωρα οταν γινεται λογος για γκρουπ σε μεγαλες αποστασεις καλο θα ειναι να διδεται το μεγεθος
του γκρουπ ,οχι γιατι δεν πιστευει καποιος, αλλα για να υπαρχει "μετρο"συγκρισης...

blackxx

Έχω 3 ελατήρια B.S.A ........ όλα Made in Birmingham.  8) 8) 8)

thrass86

Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 19, 2014, 11:52:51 ΠΜ

Όσο για υπάρχοντα όπλα,του Στάμ σε .177 είναι πολύ επιλεκτικό στα σφαιράκια του (νομίζω μόνο ένα ρίχνει καλά)
και του Θράς από όσο ξέρω γιατί ΔΕΝ ΛΕΕΙ τα ίδια σε .22
Ο Φίλ το είχε ρίξει αρκετά το .22 μπορεί να πεί τη γνώμη του αν θέλει.
Το 6.35 ρεγουλαρισμένο πλέον απ' όσο κατάλαβα γιατί δε διάβασα κάτι λες ότι πάει άριστα,no problem.
Στα 100 που ανέφερες τι τυπικό γκρούπ κάνει,διαστάσεις,1 πόντο,2,3,πόσο;

Θα απαντήσω μόνο για το ΔΕΝ ΛΕΕΙ και το επιλεκτικό .
Για το 5,5 λοιπόν δεν είναι επιλεκτικό όπως του Σταμάτη που είναι 12λιβρο  και πάει καλά τα ΑΑ ΤΩΝ 16 grain αλλά και 18,3  grain αλλά και τα αντίστοιχα JSB .
Ο Φιλ έριξε ένα όπλο στη τελευταία συγκέντρωση στη Λάρισα καινούριο άριχτο σχεδόν θα έλεγα που ακόμα ψάχναμε τι βολίδες  ??? ??? (ο Χριστόφορος μόνο εκείνη την μέρα κουβάλησε γύρω στα 5-6 διαφορετικά κουτιά με βολίδες  για να δοκιμάσουμε ) και τι υποδιαμέτρημα  ??? ??? και βάρος  ??? ??? θα έριχνε το συγκεκριμένο όπλο . Αν  θυμάσαι είχα βάλει και χιτώνιο στην κάνη (αυτό που είχε σχολιάσει ο Ηρακλής ) το οποίο από ότι  φάνηκε μετά  δημιουργούσε πρόβλημα στην ευθυβολία του και λύθηκε αγοράζοντας από κατάστημα του εξωτερικού το εργοστασιακό χιτώνιο και από εκεί και πέρα κανένα πρόβλημα .
Όσο για το 6,35 ναι φοράει πλέον ρεγουλατόρο και όσοι το ρίξανε και πριν και μετά έχουνε την ίδια καλή για να μην πω άριστη και φανώ υπερβολικός άποψη για το πως ρίχνει και πριν και μετά την τοποθέτηση του ρεγουλατόρου .
To γιατί δεν λέω τους λόγους τους γνωρίζεις πολύ καλά και ειδικά εσύ .  ;) ;) ;)
Hammerli AR 20 FT 4,5 Nikko Targetmaster 10-50x 60 MD
Air Arms s510 sl 5,5 Konus M30 8.5-32x 52 MD
Bsa r-10 mkII SE 5,5 FSB MTC Taipan 6-24x 56 SCΒ
Βsa Scorpion SE 6,35 Nikko Targetmaster 6-24x 56 MD
http://www.youtube.com/watch?v=yXNfj5Zw8hU
http://www.youtube.com/watch?v=1yaj24Ttaak&feature=related