Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Βελτιώσεις σε όπλα ελατηρίου - gas ram

Ξεκίνησε από Piperman, Μαΐου 07, 2014, 01:15:18 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Piperman

Παράθεση από: Christopher στις Αυγούστου 19, 2014, 10:06:40 ΜΜ
Mαγκες....αν αγοραζα ότι εβλεπα από τα βιντεακια,απο τα προσπεκτους,απο γκρουπακια που βαζουν καποιοι κατά καιρους  ;) ;);)θα ειχα τωρα ένα ωραιο παλιατζιδικο 8) 8) 8) 8)

Μεγαλη προσοχη στις αγορες σας,παντα στο τυρακι υπαρχει καλα κρυμμενη και η φακα,

Μπαρμπας ;) ;)

Στις διακοπές ένας γείτονας μου μου είπε ότι αγόρασε αεροβόλα...
Η επιλογή έγινε μέσω internet και μιλώντας τηλ. με το μαγαζί για να σιγουρευτεί ότι δεν είναι κινέζικα.
"Γερμανικές οπλάρες" μου είπε,πήρε και ένα πιστόλι και μια εβδομάδα μετά τα ίδια όπλα πήρε ο πεθερός του.Και δώρο θήκες.
Τι πήρε;;;umarex  ;D ;D ;D ;D ;D
Του εξήγησα (και κατάλαβε) ότι είναι φτιαγμένα πολύ βαθιά μέσα στην Κίνα  ::)
"Είναι καλά όπλα?" με ρώτησε.Αντί απάντησης του έδωσε και έριξε μερικές με το gamo  ;D ;D ;D
Δε χρειάστηκε να του πώ τίποτε άλλο...
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Piperman

kostas100

Παράθεση από: PIPERMAN στις Αυγούστου 19, 2014, 11:44:52 ΜΜ
Αυτό αγόρασαν...

http://www.diamanco.gr/el-gr/Products/%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A6%CE%95%CE%9A%CE%99%CE%91%20UMAREX%20-%20WALTHER%7CPERFECTA%2055

ΒΑΜ 19
Αυτοι δεν ηξεραν !!!!!!
Εδω αλλοι που πρωτα ρωτανε ,παιρνουν την απαντηση καλο η μετριο η κακο ,το αγοραζουν τελικα
και σε 1 μηνα το πουλανε..
Εκει τι να πεις ???

Δυστυχως οι εποχες ειναι δυσκολες και δεν μας περνει για Μαλακισ@@νες  αγορες..

Christopher

TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

kostas100

Teo

πάλι τα ιδια άρχισες Κώστα ? Αν το σκαλίσω , και αν του βάλλω και την .... και βέβαια Αν είμαι και λίγο τυχερός ........μετά θα έχω ΤΟ φτηνό όπλο και θα τους δουλεύω όλους που τα χώνουν , αλλά θα μπορώ να γίνω και οπλουργός αν συνεχίσω ετσι .
(πάντα με φιλοπαίγνια διάθεση)

Piperman

Ο 100άρης δεν έχει φτηνά όπλα  ::)
Έχει όμως δίκιο,μέχρι 150€ υπάρχουν πολύ καλύτερα όπλα,
για πολλούς το budjet ήταν περιορισμένο και ειδικά τώρα για ακόμα πιο πολλούς  :)

giorgos

Παράθεση από: Teo στις Αυγούστου 20, 2014, 09:28:43 ΠΜ
πάλι τα ιδια άρχισες Κώστα ? Αν το σκαλίσω , και αν του βάλλω και την .... και βέβαια Αν είμαι και λίγο τυχερός ........μετά θα έχω ΤΟ φτηνό όπλο και θα τους δουλεύω όλους που τα χώνουν , αλλά θα μπορώ να γίνω και οπλουργός αν συνεχίσω ετσι .
Δεν αναγκασε κανενας κανενανε να σκαλισει το αεροβολο του, αν ''πιανουν'' τα χερια και ξερει τι κανει και του αρεσει δικο του ειναι οτι θελει κανει, αλλα ενα αεροβολο ελατηριου (ειδηκα) θελει κατα καιρους τη συντηρηση του, αν δεν μπορεις να το κανεις μονος πρεπει να το δωσεις σε μαστορα, να τρεχεις, να περιμενεις, να πληρωσεις(λογικο ειναι) και σε καποιες περιπτωσεις δεν θα ειναι και οπως ακριβως το θελεις.Ο καθε ανθρωπος αναλογα με τις γνωσεις του και το επαγγελμα του τα δικα του πραγματα κοιταει να τα βελτιωσει, ο μηχανικος το αυτοκινητο του ο ηλεκτρολογος τα ηλεκτρικα του και παει λεγοντας. Δηλαδη ειναι κακο αν ξερεις και δεν σε παιρνει και οικονομικα να παρεις ενα φτηνο αεροβολο και να το ''μαζεψεις'' ;Παντως οπλουργος δεν χρειαζεται να γινεις, ουτε να χωνεις λεφτα απαραιτητα.

kostas100

Παράθεση από: giorgos στις Αυγούστου 20, 2014, 11:50:55 ΠΜ
Παράθεση από: Teo στις Αυγούστου 20, 2014, 09:28:43 ΠΜ
Δεν αναγκασε κανενας κανενανε να σκαλισει το αεροβολο του, αν ''πιανουν'' τα χερια και ξερει τι κανει και του αρεσει δικο του ειναι οτι θελει κανει, αλλα ενα αεροβολο ελατηριου (ειδηκα) θελει κατα καιρους τη συντηρηση του, αν δεν μπορεις να το κανεις μονος πρεπει να το δωσεις σε μαστορα, να τρεχεις, να περιμενεις, να πληρωσεις(λογικο ειναι) και σε καποιες περιπτωσεις δεν θα ειναι και οπως ακριβως το θελεις.Ο καθε ανθρωπος αναλογα με τις γνωσεις του και το επαγγελμα του τα δικα του πραγματα κοιταει να τα βελτιωσει, ο μηχανικος το αυτοκινητο του ο ηλεκτρολογος τα ηλεκτρικα του και παει λεγοντας. Δηλαδη ειναι κακο αν ξερεις και δεν σε παιρνει και οικονομικα να παρεις ενα φτηνο αεροβολο και να το ''μαζεψεις'' ;Παντως οπλουργος δεν χρειαζεται να γινεις, ουτε να χωνεις λεφτα απαραιτητα.
+1000
To να σενιαρεις ενα αεροβολο ελατηριου δεν ειναι και επιστημη !!!!
Πριν ξεκινησεις ρωτας κανα φιλο ποιο ελατηριο ,τι οδηγο ,πως πρεπει να ειναι οι εφαρμογες και το
ταξιδι ξεκιναει..
Με λιγα χρηματα μπορει να φτιαξεις λειτουργια πολυ καλη..
Ο καθενας ακουει διαφορετικα την λειτουργια ασφαλως,λιγο πανω ,λιγο κατω ομως την πετυχαινεις...

Teo

το "αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου "  είναι σχετικό , ερωτηση . Εχω το baikal 512 4,5  (με την χειρότερη σκανδαλη που 'εχω δει ποτε ). Ποσα πρέπει να χώσω για το κάνω οπλο ? . Εχει 120Ε (αν θυμαμαι καλα ) , αν δώσω πάνω απο 70-80 είμαι μέσα γιατι με αυτά παίρνω καλυτερο (πολυ καλυτερο) (το πήρα δηλαδή ^^). Αλλο να το φτιάξω γιατί γουστάρω τη διαδηκασία και άλλο για να το κάνω καλύτερο και τελικα με παει +1 οπλο , και με ρισκο να μην κατσει . πχ αν πάρω ένα κινέζικο αντιγραφή για να ρίξω και άλλο ένα χ ποσο , είμαι σίγουρος ότι θα τύχω σε καλή βαση ή τζαπα ο κόπος? Εδώ περνουμε όπλα 350 ευρώ ειδικής προελέυσεως και πέφτουμε σε αστοχίες υλικών , θα μας κάθετε πάντα το κινέζικο ?

Christopher

Παράθεση από: Teo στις Αυγούστου 21, 2014, 12:32:05 ΠΜ
το "αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου "  είναι σχετικό , ερωτηση . Εχω το baikal 512 4,5  (με την χειρότερη σκανδαλη που 'εχω δει ποτε ). Ποσα πρέπει να χώσω για το κάνω οπλο ? . Εχει 120Ε (αν θυμαμαι καλα ) , αν δώσω πάνω απο 70-80 είμαι μέσα γιατι με αυτά παίρνω καλυτερο (πολυ καλυτερο) (το πήρα δηλαδή ^^). Αλλο να το φτιάξω γιατί γουστάρω τη διαδηκασία και άλλο για να το κάνω καλύτερο και τελικα με παει +1 οπλο , και με ρισκο να μην κατσει . πχ αν πάρω ένα κινέζικο αντιγραφή για να ρίξω και άλλο ένα χ ποσο , είμαι σίγουρος ότι θα τύχω σε καλή βαση ή τζαπα ο κόπος? Εδώ περνουμε όπλα 350 ευρώ ειδικής προελέυσεως και πέφτουμε σε αστοχίες υλικών , θα μας κάθετε πάντα το κινέζικο ?

Tεο μια χαρα τα λες.Για μενα μονο το καλο γινεται καλυτερο.

Τα σκαρτα η μετρια είναι μαλλον τζαμπα ο κοπος
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Piperman

Αν κάποιος θέλει 95 καλό είναι να πάρει το 95 και όχι το κινέζικο 26.
Αν δεν βγαίνουν τα χρήματα βέβαια θα πάρει το 26,θα κάνει μια λίπανση απολίπανση και θα κάνει το κέφι του,
και μπορεί σε κανα χρόνο να βάλει ελατήριο-οδηγούς-τσιμούχα (κανα 80άρι όλα μαζί)
και πάλι τα χρήματα θα είναι λιγότερα από το να είχε πάρει 95 αλλά και δε θα έχει 95  ;)
Υπάρχουν βέβαια κάποια κινέζικα που τύφλα να 'χει το πρωτότυπο,πχ το Β40 του Χριστόφ.
Βλητικά πάντα γιατί από ποιότητα-μέταλλα-ξύλα είναι ...κινέζικο  :D
Για το 512 που ρωτάς τώρα ειδικότερα το λύσε δέσε δεν είναι κάτι δραματικό,
αν κιόλας δεν το παίζεις έχεις όσο χρόνο χρειάζεται να δεις τι θέλει η σκανδάλη του για να γίνει αποδεκτή.
ΑΠ' την άλλη αν δε σου αρέσει το βάζεις μια αγγελία και αργά ή γρήγορα το πουλάς  :)

Christopher

Παράθεση από: PIPERMAN στις Αυγούστου 21, 2014, 01:01:24 ΠΜ
Αν κάποιος θέλει 95 καλό είναι να πάρει το 95 και όχι το κινέζικο 26.
Αν δεν βγαίνουν τα χρήματα βέβαια θα πάρει το 26,θα κάνει μια λίπανση απολίπανση και θα κάνει το κέφι του,
και μπορεί σε κανα χρόνο να βάλει ελατήριο-οδηγούς-τσιμούχα (κανα 80άρι όλα μαζί)
και πάλι τα χρήματα θα είναι λιγότερα από το να είχε πάρει 95 αλλά και δε θα έχει 95  ;)
Υπάρχουν βέβαια κάποια κινέζικα που τύφλα να 'χει το πρωτότυπο,πχ το Β40 του Χριστόφ.
Βλητικά πάντα γιατί από ποιότητα-μέταλλα-ξύλα είναι ...κινέζικο  :D
Για το 512 που ρωτάς τώρα ειδικότερα το λύσε δέσε δεν είναι κάτι δραματικό,
αν κιόλας δεν το παίζεις έχεις όσο χρόνο χρειάζεται να δεις τι θέλει η σκανδάλη του για να γίνει αποδεκτή.
ΑΠ' την άλλη αν δε σου αρέσει το βάζεις μια αγγελία και αργά ή γρήγορα το πουλάς  :)

Β40=.Μεταλλα γενικα+μεταλλο σκανδαλης Γ Τ Π.Κοντακι για το τζακι 8)
Από κανη ομως :o :o :o :o :o ακομα ψαχνω με τι αλεζουαρ εχει κοπει ??? ??? :o :o :o
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

kostas100

Aπο τις κινεζικες αντιγραφες οι καλυτερες που εχω ριξει ειναι το ΒΑΜ 40 και το ΒΑΜ 26,αλλα οπως
ειπαν οι προλαλησαντες τα μεταλλα που εχουν δεν συγκρινονται με τα αυθεντικα !!!
Αλλα σε γενικες γραμμες ειναι αποδεκτα σαν αεροβολα...

Teo