Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Respect στο γατο!!

Ξεκίνησε από giorgos075, Μαΐου 14, 2014, 07:30:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Φραγκίσκος

Παράθεση από: kostas100 στις Ιουνίου 17, 2014, 09:45:04 ΠΜ
Παράθεση από: Lionheart στις Ιουνίου 17, 2014, 08:59:42 ΠΜ

+10000000
Mε μια παρατηρηση...
Οταν λεμε το Χ οπλο εναι Full Choke ,μπορει το στομιο της κανης να ειναι 17,8 - 17,9 -18 -18,2.....
αυτο που καθοριζει την συσφιξη πχ semi choke,improve cylinder,cylinder η full choke.....
Ειναι η διαφορα συσφιξης μεταξυ των δυο ακρων της κανης (εισοδος-εξοδος)
Στο Εξωτερικο πχ Αγγλια,Γαλλια οι ανθρωποι χρησιμοποιουν χαμηλες γομωσεις
συνηθως απο 24 εως 28 στα Δικανα πολυ σπανια 30γραμ εδω οι περισσοτεροι Τσομπανοκαμποιδες
βαζουν 36γραμ σε ενα Δικανο με αυλο 18,2-18,3 με αποτελεσμα να μαυριζουν τους ωμους του
να κλωτσανε σα μουλαρια τα δικανα και να υπαρχει μεγαλη διασπορα στα σκαγια λογω μεγαλων
πιεσεων...(Ασε που καταστρεφουν τα κοντακια και τα κλειδια των οπλων)
Στην Αμερικη που ριχνουν καργα Magnum γομωσεις σπανια βρισκεις Δικανο 18,2
Στην δε Ελλαδα που τα ξερουμε ολα ειμαστε καπου στην μεση σπανια βρισκεις 32γραμ γομωσεις
συνηθως χρησιμοποιουμε 34+  36 κλπ κλπ(για τσιχλες :D :D :D :D :D)
Ασε που εαν βρουμε ενα καλο φυσιγγι το Χειμωνα το αγοραζουμε με τις κουτες και το ριχνουμε
και τον Αυγουστο :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ειναι ομως γεγονος οτι ενα Δικανο με 18,6 αυλο ειναι οτι καλυτερο απλα καιει/λειτουργει καλυτερα
με 32+ τον Χειμωνα..
Το Καλοκαιρι που λογω θερμοκρασιας οι πιεσεις αυξανονται λειτουργει μια χαρα και με 28γραμ...
Η καθε Εποχη ,το καθε κυνηγι θελει την δικη του γομωση...
ποτε δεν εχεις το ιδιο αποτελεσμα εαν ο καιρος ειναι ξηρος η εαν εχουμε υγρασια  ;) ;) ;) ;)
ΚΑΝΟΝΑΣ.......
Στα Αυτογεμη (καραμπινες η καλάμια)ειναι λιγο πιο ευκολα τα πραγματα......ΛΙΓΟ...
Αμα ο άνθρωπος είναι μάστορας  ;D ;D ;D......Τι τα θες τι τα γυρεύεις
Γιαυτό σε πάω γιατί δεν είσαι από αυτούς με την ημιμάθεια που είναι χειρότερη της αμάθειας
Πολύ σωστή απάντηση και τεκμηριωμένη   8) 8) 8) 8) 8) 8)

Lionheart

Τον Γατο τον ειδε κανενας ??? ??? ???
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

kostas100

Παράθεση από: Lionheart στις Ιουνίου 17, 2014, 06:58:56 ΜΜ
Τον Γατο τον ειδε κανενας ??? ??? ???
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Ο Γατος ειναι Αφαντος  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Πρεπει να τον βαλουμε στο Silver Alert (Αυτο που ψαχνουν τους ηλικιωμενους):D :D :D :D :D :D :D
Αναζητηται ο Γατος  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Christos Ni

Παράθεση από: Lionheart στις Ιουνίου 17, 2014, 02:24:53 ΜΜ
Παει το καψαμε και αυτο το θεμα ;D ;D ;D ;D Αμα ειναι να μιλησουμε για Σκαγια και αυλους καννης τοτε καλυτερα να πουμε ποια ειναι η καλυτερη γωμωση για Γατες :-X ;D ;D ;D Προτεινω σκαγια 4αρια και γομωση οχι λιγοτερο απο 36 γραμμαρια ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μαζι σου ειμαι ....αλλα αν προκειται να καψουμε τη γουνα του γατου τοτε η λυση ειναι μονο μια......BarnauL .410/73 Magnum σε 10αρι γεμιστηρα και με full-auto mode να μην εχει που να κρυφτει  ;) ;D ;D ;D ;D

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

Lionheart

Παράθεση από: Christos Ni στις Ιουνίου 17, 2014, 07:17:18 ΜΜ
Παει το καψαμε και αυτο το θεμα ;D ;D ;D ;D Αμα ειναι να μιλησουμε για Σκαγια και αυλους καννης τοτε καλυτερα να πουμε ποια ειναι η καλυτερη γωμωση για Γατες :-X ;D ;D ;D Προτεινω σκαγια 4αρια και γομωση οχι λιγοτερο απο 36 γραμμαρια ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μαζι σου ειμαι ....αλλα αν προκειται να καψουμε τη γουνα του γατου τοτε η λυση ειναι μονο μια......BarnauL .410/73 Magnum σε 10αρι γεμιστηρα και με full-auto mode να μην εχει που να κρυφτει  ;) ;D ;D ;D ;D

Μυριζω Saiga ??? ::) ;D ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Christos Ni

Παράθεση από: Lionheart στις Ιουνίου 17, 2014, 07:20:33 ΜΜ
Παράθεση από: Christos Ni στις Ιουνίου 17, 2014, 07:17:18 ΜΜ

Μυριζω Saiga ??? ::) ;D ;D ;D ;D

Λαγωνικο μου εσυ  :P :P ;D ;D ;D

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

mannissan

+10000000000000000
Diana mod.27 05/1966

kostas100

Παράθεση από: mannissan στις Ιουνίου 18, 2014, 11:09:13 ΠΜ
+10000000000000000
Tετοια γραφετε για αυτο εχει Εξαφανιστει το Γατακι !!!!!
Το Φοβισατε παλι ,αντε τωρα να βρουμε που εχει κρυφτει ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

blackxx

Δεν έχει κρυφτεί, καλλιεργεί κλίμα καψούρας και εντυπώσεων.  ;)

Lionheart

Εγω εχω την εντυπωση πως πρεπει να επεσε γερη παντοφλα Χθες  ::) ;D ;D ;D

kostas100

Παράθεση από: blackxx στις Ιουνίου 18, 2014, 12:00:09 ΜΜ

Aπαντα τα ανωτερω ειναι ορθα !!!!!

ΥΓ
Γιατι εφαγε παντοφλα ???? επειδη μπηκε στα  50ηντα ??????
Εγω πιστευω σχεδιαζει πως θα αντιμετωπισει τον ΤΙ....ΕR  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Lionheart

Παράθεση από: kostas100 στις Ιουνίου 18, 2014, 02:25:50 ΜΜ

ΥΓ
Εγω πιστευω σχεδιαζει πως θα αντιμετωπισει τον ΤΙ....ΕR  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Να σου πω εγω γιατι :)
1- Λογο Γενεθλιων αποφασισε να πατησει ποδι κατω και να μην κανει καμια αγγαρια στο σπιτι :-X
2- Οικογενειακος ειχαν κατι κατα νου να κανουν λογο των ηντα, Αλλα ο Γατος ειχε τον νου του πως να συνδεθει στο φορουμ ;)

kostas100

Παράθεση από: Lionheart στις Ιουνίου 18, 2014, 02:38:08 ΜΜ
Παράθεση από: kostas100 στις Ιουνίου 18, 2014, 02:25:50 ΜΜ

ΥΓ
Να σου πω εγω γιατι :)
1- Λογο Γενεθλιων αποφασισε να πατησει ποδι κατω και να μην κανει καμια αγγαρια στο σπιτι :-X
2- Οικογενειακος ειχαν κατι κατα νου να κανουν λογο των ηντα, Αλλα ο Γατος ειχε τον νου του πως να συνδεθει στο φορουμ ;)Και τον τιμωρησαν με 5 ημερες Στερηση.....computer
Ειναι πολυ πιθανο Σεναριο 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Christopher

Παιδια,οποιος εχει τηλεφωνο του Μανωλη ας τον παρει,εγω δεν το εχω :( :( :(

Δεν νομιζω ότι ο Γατος μας κανει κολπα,ισως εχει καποιο προβλημα ???
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Γιάννης Κιο.

Μόλις μίλησα μαζι του.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ειναι σε ταξιδι και δεν ειναι ευκολη η πρόσβαση σε υπολογιστή.Εχετε όλοι τους χαιρετισμούς του και θα ειναι κοντα μας την Παρασκευη ;D ;D ;D ;D ;D
HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux