Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Respect στο γατο!!

Ξεκίνησε από giorgos075, Μαΐου 14, 2014, 07:30:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

blackxx

Με φτιάξατε πάλι βραδυάτικα.
Αυτός είναι ο ΙΒΑΝ, το καλύτερο κυνηγόσκυλο που πέρασε από τα χέρια μου (1998 - 2010)
Για του γνώστες της φυλής ήταν παιδί του LONE και της MADAME, των δυο κορυφαίων Επανιέλ Μπρετόν που πέρασαν από την Ελλάδα.

Φραγκίσκος

Παράθεση από: blackxx στις Ιουνίου 04, 2014, 09:23:28 ΜΜ

Με φτιάξατε πάλι βραδυάτικα.
Αυτός είναι ο ΙΒΑΝ, το καλύτερο κυνηγόσκυλο που πέρασε από τα χέρια μου (1998 - 2010)
Για του γνώστες της φυλής ήταν παιδί του LONE και της MADAME, των δυο κορυφαίων Επανιέλ Μπρετόν που πέρασαν από την Ελλάδα.

Για τους "πρακτικούς"  κυνηγούς σαν και εμένα αυτά τα ζώα ήταν αναντικατάστατα και ας με χλεύαζαν οι άλλοι το αποτέλεσμα όμως σε σχέσει με αυτούς πάντα με δικαίωνε ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8)   

mannissan

Παράθεση από: kostas100 στις Ιουνίου 04, 2014, 09:21:18 ΜΜ
Moνο ταπεινες Φυλές δεν ειναι...
Εργαλεια που δεν σταματανε να δουλευουν στο Βουνο ειναι τα επανιελ,και τα βισλα ειναι εργατικα σκυλια ,που δουλευουν κοντά για την τσάντα ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κυνηγι χωρις σκυλι δεν εχει νοημα !!!!
+100000000  ;D ;D ;D
Diana mod.27 05/1966

ΜΠΕΦ

Εγω ποτε δεν ειχα σκυλο,παντα ειχα σκαμνακι σκαμπο η και καφασι πολλες φορες.Οι σκυλοι ψοφανε,χανονται,κλεβονται,τρωνε πολυ,θελουν φαρμακα και γιατρους,αρρωσταινουν,και γενικα ημουν παντα οπλας και οχι σκυλας,για μενα οι σκυλοι οποιοι και αν ειναι οι γεννητορες τους ειναι ολοι τετραποδοι μπελαδες.

Christopher

Παράθεση από: ΜΠΕΦ στις Ιουνίου 05, 2014, 12:10:36 ΠΜ
Εγω ποτε δεν ειχα σκυλο,παντα ειχα σκαμνακι σκαμπο η και καφασι πολλες φορες.Οι σκυλοι ψοφανε,χανονται,κλεβονται,τρωνε πολυ,θελουν φαρμακα και γιατρους,αρρωσταινουν,και γενικα ημουν παντα οπλας και οχι σκυλας,για μενα οι σκυλοι οποιοι και αν ειναι οι γεννητορες τους ειναι ολοι τετραποδοι μπελαδες.

Eχω 2 κουνελια,2 καναρινια,3 ενυδρεια(ηταν 6) με ψαρια γαριδες και αληθινα φυτα,εκει να δεις μπελα ;)

Σκυλο δεν εχω,ο λογος ειναι οτι δενομαι πολυ με τα ζωα εγω και η οικογενεια μου,και οταν συμβει το μοιραιο εχουμε μεγαλο θεμα.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Lionheart

Μπαρμπα εσυ δεν εχεις αφησει και τιποτα εκτος σπιτιου ;D ;D ;D ;D μια γατα και ενας σκυλος και εκλεισες...............
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Christopher

Παράθεση από: Lionheart στις Ιουνίου 05, 2014, 07:50:43 ΠΜ
Μπαρμπα εσυ δεν εχεις αφησει και τιποτα εκτος σπιτιου ;D ;D ;D ;D μια γατα και ενας σκυλος και εκλεισες...............

Φιλ ειχα ενα γαταρο :'( :'( :'(
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Lionheart

Να παρεις ενα Γατοσκυλο σε συσκευασια δωρου :) Εμενα οσο μποι του λειπει τοσο το αναπληρωνει στην αταξια :P
Οταν θα κανει απογονους θα ζητησω ενα για σενα ;)
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

kostas100

Παράθεση από: ΜΠΕΦ στις Ιουνίου 05, 2014, 12:10:36 ΠΜ
Πασο Λιγα ξερεις απο την χαρα του κυνηγιου,μου θυμιζεις κατι "τηρερ"που οτι πεταει το
ντουφεκανε,εαν δεν ριξουν 100 φυσιγγια πλακωνουν τις πινακιδες,η τα αδεια κουτια..
το κυνηγι με το σκυλι ειναι συγκινηση ,ας βγαλει το εργαλειο τον λαγο και ας μην τον κοπανισεις
την δουλεια του την εχει κανει...
Στο κυνηγι πρεπει να εισαι μερακλης και οχι ντουφεκαλευρης,δεν παμε για κρεας αλλα για το ολο
σκηνικο πριν, κατα την διαρκεια και μετα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)...

paha1971

+10000000000000000 ;)
Κυνήγι χωρίς σκύλο,  δεν υπάρχει.  Το λέει και η ετοιμιγορια της λέξης. .
Artemis lr700w  5.5  (13 lbft)
Slavia 618  4.5   (3 lbft)

mikesf

Το κυνήγι που κάνει ο φίλος Μιχάλης δεν χρειάζεται σκύλο. Οι καρακάξες θέλουν μόνο ζεστό μολύβι...

Καρτέρι σε καλό σημείο και ντουφεκιές μπάς και σωθεί η πανίδα απο την μάστιγα της κωλοκαρακάξας...

Αν όλοι οι κυνηγοί χαλαλίζαν 10-20 φυσίγγια για τις βρωμιάρες θα ήταν καλύτερα τα πράγματα...

Νικήτα, Γιώργη, Φίλιππε, Κώστα, Αποστόλη εσείς μας οδηγείτε...
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

kostas100

Παράθεση από: mikesf στις Ιουνίου 05, 2014, 11:34:53 ΜΜ
Το κυνήγι που κάνει ο φίλος Μιχάλης δεν χρειάζεται σκύλο. Οι καρακάξες θέλουν μόνο ζεστό μολύβι...

Καρτέρι σε καλό σημείο και ντουφεκιές μπάς και σωθεί η πανίδα απο την μάστιγα της κωλοκαρακάξας...

Αν όλοι οι κυνηγοί χαλαλίζαν 10-20 φυσίγγια για τις βρωμιάρες θα ήταν καλύτερα τα πράγματα...

Νικήτα, Γιώργη, Φίλιππε, Κώστα, Αποστόλη εσείς μας οδηγείτε...
Μιχαλη κυνηγος δεν ειναι οποιος εχει ενα αυτογεμες λιοκανο,θελει να εχεις γνωσεις
οχι πρωτα ντουφεκαω και μετα βλεπω τι ηταν  :D :D :D :D :D :D :D
Κρατανε ενα οπλο και νομιζουν οτι ειναι κιθαρα,ουτε να το καθαρισουν δεν ξερουν
Ασε που εαν σηκωθει ενας κοτσυφας ντουφεκανε τον διπλανο τους..
Εχουν δει τα ματια μου !!!!!! 

Piperman

Παράθεση από: kostas100 στις Ιουνίου 05, 2014, 11:53:48 ΜΜ

;D ;D ;D
Έτρωγα ένα μήλο όταν το διάβαζα και πήγα να πνιγώ...
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

agior

Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιουνίου 06, 2014, 12:17:24 ΠΜ
Έτρωγα ένα μήλο όταν το διάβαζα και πήγα να πνιγώ...
Μήλο με πιτόγυρο πάει;
Προστάτης της χλωρίδας και πανίδας με εργαλεία διαχείρισης άγριας ζωής

drakos

Παράθεση από: kostas100 στις Ιουνίου 05, 2014, 11:53:48 ΜΜ
Κρατανε ενα οπλο και νομιζουν οτι ειναι κιθαρα,ουτε να το καθαρισουν δεν ξερουν

Κωστα εγω θελω την ΑΘΗΝΑ και μη σε νοιαζει .  .  . θα τη προσεχω σα τα ματια μου  ::)  ;D .

Τωρα οσο για το εκαηκαααα  :P ,  το΄χω δει στα ορτυκια  :D .
L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας