Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Daystate Air Ranger 6,35 80t/lbs

Ξεκίνησε από mike, Ιουνίου 12, 2011, 09:26:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

asrael

Για να μην παρεξηγούμαστε ... τα benjamin είναι crosman σε άλλη συσκευασία ;) Οπότε τα crosman τα βρίσκουμε πιο φθηνά ;)
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

agior

Το επόμενο όπλο μου... να 'μαστε καλά...
Προστάτης της χλωρίδας και πανίδας με εργαλεία διαχείρισης άγριας ζωής

Piperman

Παράθεση από: asrael στις Οκτωβρίου 10, 2012, 06:07:12 ΜΜ
Για να μην παρεξηγούμαστε ... τα benjamin είναι crosman σε άλλη συσκευασία ;) Οπότε τα crosman τα βρίσκουμε πιο φθηνά ;)

Σταμάτη,και τα crosman και τα benjamin τα φέρνει ο Παπαδάκης,
σε .22 ισχύει αυτό που λές αλλά σε .25 φέρνει μόνο τα benjamin  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

asrael

Παράθεση από: PIPERMAN στις Οκτωβρίου 10, 2012, 09:07:05 ΜΜ
Παράθεση από: asrael στις Οκτωβρίου 10, 2012, 06:07:12 ΜΜ

Σταμάτη,και τα crosman και τα benjamin τα φέρνει ο Παπαδάκης,
σε .22 ισχύει αυτό που λές αλλά σε .25 φέρνει μόνο τα benjamin  :)

Ναι σε .25 δεν υπάρχουν διαφορετικά κουτάκια ... μόνο benjamin :P Τοπυλάχιστον ξέρουμε για τα υπόλοιπα διαμετρήματα :)
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

agior

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (και πολλές βολές) που έχω συμβιώσει με το γνωστό σε όλους σας Ντιντή, οφείλω να γράψω λίγα λόγια.

Φιλότιμο όπλο, αν και όλοι του σφυρίζουν ;D ;D ;D Με τη διαμόρφωση ελατήριο-σφύρα-ρύθμιση βύθισης-transfer port που έχει από μαμά του, είναι ένα υπερτιμημένο, πολύ δυνατό, απαγορευτικά βαρύ για όρθιες βολές, άριστης ποιότητας, θορυβώδες, με φωνή και ανάκρουση πυροβόλου,  σχεδόν γυναικείας ομορφιάς και ιδιοτροπίας όπλο. Μερικοί το λένε κομοδίνο αλλά ας μη το σχολιάσουμε πως θα νιώσουν άμα την φάνε απ αυτό το έπιπλο ;D

Όταν όμως αρχίσεις τα παιχνίδια με τις (λίγες) ρυθμίσεις ή εύκολες αλλαγές (ελατήριο σφύρας) που επιδέχεται, τότε αρχίζει να γίνεται ευχάριστο. Σε σένα βέβαια, όχι στα γκριζόμαυρα καλυκάκια, τα οποία έτσι κι αλλιώς εξαερώνει πανεύκολα ως τα 200μ. Όταν ρίξεις τις ποδόλιβρες στις 50-55 με τις μπαρακούντες ή με οποιοδήποτε άλλο του έχω βάλει στην κάνη, ξαφνικά μεταμορφώνεται. Ησυχάζει σε επίπεδο 12λιβρου ελατηρίου. Αμέτρητες (έτσι μου φαίνεται) βολές σε φιλικές πιέσεις, από 130 ως 90 bar, κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στον εαυτό σου και στους άλλους. Τα  εννιά σπινεράκια που είναι στο καβαλέτο (στα 50 ή 60, δε θυμάμαι) στο Σχιστό τα γυρίζει σαν ανεμόμυλους, ένα-ένα στη σειρά, με εννιά βολές. Ούτε τα κανίς δε το κάνουν αυτό ;D Ασε που όταν βγαίνει στον πάγκο, η γνωστής μάρκας αγωνιστικού αεροβόλου, μαύρη βαλίτσα που τον φιλοξενεί, νιώθεις το σεβασμό και την αποδοχή που τρέφουν για τέτοιο ξεχωριστό όπλο οι αναγνωρισμένης αξίας σκοπευτές, όπως είναι ο Φιλ και ο Σταμάτης.

Παρά τα όσα λέγονται ότι το φορτώθηκα και δε μπορώ να το διώξω ::) ::) ::) το όπλο ήρθε εδώ και θα μείνει.

Lionheart

Οταν καποιος περνει ενα οπλο στην αρχη ενθουσιαζεται και λεει καλα λογια. Μου αρεσει που αισθανεσαι ετσι για το οπλο επειτα απο αρκετο διαστημα που το εχεις στην κατοχη σου. Εγω στην θεση σου απο την στιγμη που δεν θελω και τα 80 ποδ/ρα και αρκουμε με 55-65 θα του εβαζα εναν ρεγκ ο οποιος θα μου εδινε το περιθωριο να γεμιζω το οπλο και να χρησιμοποιω σε ολο το φασμα απο 230-90 μπαρ. Στο κατω κατω δεν ειναι μια μετατροπη η οποια ειναι μονιμη ;) Ο ρεγκ μπαινει αναμεσα μπουκαλα και οπλου και οχι μεσα στην μπουκαλα.
Οσο για το σκοπευτης αναγνωρισμενης αξιας καλυτερα να δωσεις τον τιτλο αποκλειστικα στον Σταματη ;) Εγω θα ηθελα να παραμεινω μετριοφρων και σεμνος :-X
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Lionheart

There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

agior

με 130 γιούρο που τον δίνει ο Τσέχος παίρνω το 99 του φίλου σου και δυο κουτιά 16άρια :D :D :D

Lionheart

Παράθεση από: agior στις Απριλίου 02, 2014, 09:35:22 ΠΜ
με 130 γιούρο που τον δίνει ο Τσέχος παίρνω το 99 του φίλου σου και δυο κουτιά 16άρια :D :D :D

Daystate Ηθελες ;D Οποιος εχει τα γενια.................

Christopher

Παράθεση από: Lionheart στις Απριλίου 02, 2014, 09:27:24 ΠΜ
Οταν καποιος περνει ενα οπλο στην αρχη ενθουσιαζεται και λεει καλα λογια. Μου αρεσει που αισθανεσαι ετσι για το οπλο επειτα απο αρκετο διαστημα που το εχεις στην κατοχη σου. Εγω στην θεση σου απο την στιγμη που δεν θελω και τα 80 ποδ/ρα και αρκουμε με 55-65 θα του εβαζα εναν ρεγκ ο οποιος θα μου εδινε το περιθωριο να γεμιζω το οπλο και να χρησιμοποιω σε ολο το φασμα απο 230-90 μπαρ. Στο κατω κατω δεν ειναι μια μετατροπη η οποια ειναι μονιμη ;) Ο ρεγκ μπαινει αναμεσα μπουκαλα και οπλου και οχι μεσα στην μπουκαλα.
Οσο για το σκοπευτης αναγνωρισμενης αξιας καλυτερα να δωσεις τον τιτλο αποκλειστικα στον Σταματη ;) Εγω θα ηθελα να παραμεινω μετριοφρων και σεμνος :-X

Α Φιλ δεν εχει τετοια,η σκοπευτης αναγνωρισμένης αξιας,η στην επομενη κατηγορια που είναι ο μονόφθαλμος. 8)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Lionheart

Παράθεση από: Christopher στις Απριλίου 02, 2014, 09:58:39 ΠΜ

Α Φιλ δεν εχει τετοια,η σκοπευτης αναγνωρισμένης αξιας,η στην επομενη κατηγορια που είναι ο μονόφθαλμος. 8)

Καλυτερα την μεθεπομενη κατηγορια Τυπου ΑΜΕΑ ;)

kostas100

Μην το χαλας !!!!!
το επωμενο αεροβολο που θα παρεις ειναι το ????
Αυτο που ειπαμε....
Θα δωσεις το......και θα παρεις το αλλο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Να μπορεις να παιζεις τον Γατο στα ΙΣΑ.

Lionheart

Παράθεση από: kostas100 στις Απριλίου 02, 2014, 10:11:53 ΠΜ
Μην το χαλας !!!!!
Αυτο που ειπαμε....
Μην δινεις σημασια ετσι το λεει ο Γιωργης για να στηριξει τον Πιπ ::) ;D ;D ;D ;D ;D

Christopher

Παράθεση από: Lionheart στις Απριλίου 02, 2014, 10:03:01 ΠΜ
Παράθεση από: Christopher στις Απριλίου 02, 2014, 09:58:39 ΠΜ

Καλυτερα την μεθεπομενη κατηγορια Τυπου ΑΜΕΑ ;)

ΑΜΕΑ είμαι και εγω ;)ελα να κανουμε παρεα. :D :D :D :D :D
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Christopher

Παράθεση από: kostas100 στις Απριλίου 02, 2014, 10:11:53 ΠΜ
Μην το χαλας !!!!!
Αυτο που ειπαμε....

??? ??? ??? ??? ??? Ο Γατος πηρε Κρικετ. ??? ??? ??? ??? ???
Γιατι μονο αυτό το οπλο δεν εχει αντιπαλο.
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5