Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Μακρινές Βολές

Ξεκίνησε από Goldwhisky, Ιουνίου 28, 2014, 11:11:44 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Piperman

Παράθεση από: Goldwhisky στις Ιουνίου 30, 2014, 02:53:58 ΜΜ
Το πέλλετ παίρνει την απαραίτητη στροφορμή στα τελευταία 60mm της κάνης. Σε αυτά τα 60mm η κάνη στενεύει σημαντικά (τσοκάρισμα).
Δε γνωρίζω αν οι συμπαγής σφαίρες που χρησημοποιούνται στα ραβδωτά, συμπεριφέρονται σωστά σε ένα υψηλό τσοκάρισμα....
Μπουλετάκια που κάποτε δοκίμασα πηγαίναν.....άσχημα ??? ??? ??? :P

Είναι λογικό,τα diabolo σταθεροποιούνται λόγο του "αλεξίπτωτου" δηλαδή της φούστας που τα φρενάρει
και δεν αφήνει να πάει το πίσω μπρός  ;D
Στα τύπου bullet  όμως αλλάζουν σημαντικά τα πράγματα,εκεί δεν υπάρχει φούστα...
Στα δε πυροβόλα το βλήμα πάει υπερηχητικά από κάνη μέχρι στόχο και ο ρυθμός περιστροφής του
είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος από ενός αεροβόλου
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Lionheart

Υποδειγματικη ακριβεια για αεροβολο σε τετοιες αποστασεις ;) δυστηχως ποτε δεν καταφεραμε να ριξουμε με τετοιες συνθηκες και κατα συνεπεια τετοια ακριβεια δεν εχουμε ξαναδει.
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Piperman

Παράθεση από: Lionheart στις Ιουνίου 30, 2014, 11:02:05 ΜΜ
Υποδειγματικη ακριβεια για αεροβολο σε τετοιες αποστασεις ;) δυστηχως ποτε δεν καταφεραμε να ριξουμε με τετοιες συνθηκες και κατα συνεπεια τετοια ακριβεια δεν εχουμε ξαναδει.

Κάποιος ήθελε να πάμε για μακρυνές αύριο,
αλλά έκλεισε κινητά,σταθερά,ίντερνετ,
ακόμα και τα παντζούρια...  ;D ;D ;D

Lionheart

Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιουλίου 26, 2014, 11:00:06 ΜΜ
Παράθεση από: Lionheart στις Ιουνίου 30, 2014, 11:02:05 ΜΜ

Κάποιος ήθελε να πάμε για μακρυνές αύριο,
αλλά έκλεισε κινητά,σταθερά,ίντερνετ,
ακόμα και τα παντζούρια...  ;D ;D ;D

Αφου εσυ δεν συνδεθηκες πριν της 23¨00 ::)
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

kdaffy

Ρε παίδες ξέρει κανείς πως υπολογίζουμε το πρώτο σημείο μηδενισμου για να ρυθμισουμε το δεύτερο;  τι εννοώ; θέλω να μηδενισω στα 200 αλλά το σκοπευτήριο μου είναι κοντό. Που θα μηδενισω ώστε να είναι μηδενισμενο και στα 200;υπαρχει κάποιος τύπος. Τις προάλλες ήμουν στο πεδίο βολής με δύο ομάδες ΟΥΚ για ρυθμιση των εοτεκ (ρεντ ντοτ). Εριχναν και μηδενιζαν  στα 25 μέτρα ώστε να είναι μηδενισμενα στα 300. Πως το βρήκαν αυτό; ευχαριστώ

marios kon

Για να εχεις το ιδιο σημειο μηδενισμου σε δυο αποστασεις πρεπει ι η σκοπευτικη γραμμη της διοπτρας να πρεφτει δυο φορες πανω στην καμπυλη του βλημματος κοιτα το παρακατω διαγραμμα και θα καταλαβεις.Το παρακατω διαγραμμα ειναι για ενα  pcp 32 ποδολιβρα με σφαιρακι JSB exact 15,9 grain.

Piperman

Παράθεση από: kdaffy στις Σεπτεμβρίου 24, 2014, 06:49:57 ΜΜ
Ρε παίδες ξέρει κανείς πως υπολογίζουμε το πρώτο σημείο μηδενισμου για να ρυθμισουμε το δεύτερο;  τι εννοώ; θέλω να μηδενισω στα 200 αλλά το σκοπευτήριο μου είναι κοντό. Που θα μηδενισω ώστε να είναι μηδενισμενο και στα 200;υπαρχει κάποιος τύπος. Τις προάλλες ήμουν στο πεδίο βολής με δύο ομάδες ΟΥΚ για ρυθμιση των εοτεκ (ρεντ ντοτ). Εριχναν και μηδενιζαν  στα 25 μέτρα ώστε να είναι μηδενισμενα στα 300. Πως το βρήκαν αυτό; ευχαριστώ

Δώσε σφαιράκι,ταχύτητα εξόδου,τύπο σταυρονήματος και μεγένθυνση  :)

kdaffy

h$n extreme hunter 19.09 η jsb 18.06 gr
860 ft/sec
halph mil dot vector optic 4-16x50
10x

πως θυα το βρεις ? αυτο μ'ενδιαφερει. με το τσεαργκαν? υπαρχει καποιος τυπος?

marios kon

Και την αποσταση μεταξυ του κεντρου της διοπτρας απο το κεντρο της κανης  ;)

marios kon

Με βαση το strelok  πρεπει να μηδενησεις στα 3 μετρα  για να εισαι στο κεντρο στα 110 μετρα για να πας στα 200 θελει η διοπτρα σου 200 κλικ προς τα πανω για να μηδενησει στα 200.

Κατα την γνωμη παιξε με χαμηλωτερο ζοομ γιατι θα χαλασεις τους πυργους της διοπτρας αν το κανεις συχνα.Αν σου αρεσει να ριχνεις μακρυνες κοιτα αυτες τις βασεις της FX.

https://www.youtube.com/watch?v=HSjnVjvtSbY

kdaffy

Παράθεση από: marios kon στις Σεπτεμβρίου 24, 2014, 09:09:04 ΜΜ
Και την αποσταση μεταξυ του κεντρου της διοπτρας απο το κεντρο της κανης  ;)
7cm

kdaffy

το λογικο ειναι να κατεβασω τη διοπτρα προς τα κατω δηλαδη να τοποθετησω κατι(τι ?????) αναμεσα στη διοπτρα και το πισω δακτυλιδι ωστε να μου φτασουν τα κλικ για μηδενισμο .

Piperman

3-4 κομμάτια ακτινογραφία

kdaffy

Παράθεση από: PIPERMAN στις Σεπτεμβρίου 24, 2014, 09:51:35 ΜΜ
3-4 κομμάτια ακτινογραφία
Ευκαιρια να κανω και μια ακτινογραφια θωρακος που παντα ηθελα  ;D ;D ;D ;D ;D

marios kon

Λοιπον εφοσον η αποσταση ειναι 7cm τα πραγματα ειναι καλυτερα.Αμα μηδενισεις στα 5 μετρα και κανεις και 30 κλικ προς τα πανω.Με το τελευτεο ντοτ της διοπτρας θα βαρας στα 200... :D