Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Διόπτρες στην Ελλάδα.Κατοχή,χρήση,μεταφορά.Τι ισχύει?

Ξεκίνησε από Χάρης, Ιουνίου 13, 2011, 11:30:28 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mike

η κουβέντα πήγε εκεί δεν φταίω εγώ... η άποψη μου είναι αυτή. . .

Χάρης

Η άποψη σου σεβαστή,δημοκρατία έχουμε,
η κουβέντα δεν πήγε εκεί κατά την γνώμη μου,αλλά ακόμα και αν πήγε μάλλον πρέπει να ξαναγυρίσει εκεί που ήταν.
Πρός τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός????

mike

"Αν δεν ισχύανε τα παραπάνω πρώτα πρώτα θα είχε συλλάβει ή έστω, δραστηριοποιηθεί - κυνηγόντας τους παράνομους χρήστες/κατόχους όπλων."

εεεεε????????

asrael

Μηχάλη είναι λίγο offtopic το θέμα, αν θέλεις να γίνει κουβέντα για την οπλοκατοχή νομίζω ότι είναι καλύτερα ..... να ανοιίξεις ένα σχετικό θέμα  ;)

Αυτά από μένα :)

Φιλικά

Σταμάτης
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

mamawaits

:-X

MASTORAS

Καμμία αντίρηση φίλε AIG αλλά φάνηκε αμέσως ενας πολύ μακρύς δρόμος περί νομιμοποίησης μέσω <<μοντιφιών>> όπως ξαναείπα.
Αεροβόλο δεκάμετρου και διόπτρα (αν δεν κάνω λάθος) χ4. Φυσικά όλα εξαρτώνται απο την κρίση του δικαστή στην τελική. Την υπόλοιπη ταλαιπωρία που ανέφερα την ξεχάσατε υποθέτω, οπως και την μη σίγουρη εξέλιξη του αθωωτικού αποτελέσματος.
Το ξαναεπισημαίνω μονο και μονο επειδή δεν πρόκειται να με πείσετε άν σας σταματούσα για ελεγχο και έβλεπα επάνω ενα <<κανόνι>> χ80 οτι πρόκειται για χ4. Φυσικά γνωρίζοντας το αντικείμενο δεν θα προβούσα σε κάποια περεταίρω διαδικασία γιατί γνωρίζω τον πόνο του αεροβολιστή και τα παράπονα του, αλλά ήμαρτον κυριε Διαχειριστή, προβάλετε το ονοματεπώνυμο σας, την ιδιότητα και κατά κάποιο τρόπο επιδυκνείετε σε όλους τι ακριβώς ειναι σωστό και τι λάθος λεπτομερώς ωστε να μπορεί να καταλάβει αμέσως πως θα ελιχθεί και που θα βρεί πάτημα.
Οσο για τον φίλο mamawaits που μάλλον αγανάκτησε απο τα μυνήματα που δημοσιεύθηκαν εχω να του πω το εξής: δεν υπάρχει καμμιά προσωπική εμμονή με κανέναν, μια συζήτηση κάνουμε. Εχω κάνει και επαρχία πολλά χρονια και ξέρω πόσο ευκολο είναι να εξασκείς το χόμπυ εκεί χωρίς κανέναν έλεγχο ή με ελάχιστο έλεγχο, δεν υφίσταται το ίδιο ομως και για τους <<ατυχείς>> κατοίκους των πόλεων, οπότε συμπεριλάβετε και την ενότητα <<έλεγχος>> στην σκέψη σας πριν συμπεράνετε για αυτούς. Θα βοηθηθούμε όλοι να μην πλανιόμαστε άσκοπα σε συνειρμούς. Συμφώνησα μαζι σας στο μύνημα <<εμείς φταίμε>> οχι επειδή συζητάμε για αυτά, αλλά επειδή προσπαθούμε κατι απο λάθος δρόμο που μονάχα ασάφειες θα αφήσει και κενά. Αν πρόκειται να γίνει κάποια πρόοδος ας γίνει με σωστό τρόπο. Υπάρχουν εμπειρότεροι στα αθλήτικα σωματεία και στούς συλλόγους που μπορούν να δείξουν σωστά τον δρόμο.

GEORGEGR

Μήπως θα ήταν σκοπιμότερο να επικεντρωθούμε στο πως θα θέλαμε τον νόμο και πως μπορούμε να πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση (αν μπορούμε) και όχι πώς να ελισσόμαστε αναίμακτα στον παράλογο σημερινό;

asrael

Αγαπητοί μου συγκάτοικοι, βλέπω μια αντιπαράθεση να γεννιέται τη δεύτερη μέρα λειτουργίας το παρόντος forum.

Υπενθημίζω ότι άν κάποιος δεν θέλει να συμετέχει σε κάποια συζήτηση μπορεί απλά να μην μη συμετέχει.

Δεν μου αρέσει γενικότερα ο ρόλος του "αποφασίζομεν και διατάσσωμεν" οπότε σας παρακαλώ κι εσάς να δείξετε λίγη αυτοσυγκράτηση.

Σταμάτης
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

MASTORAS

Παράθεση από: GEORGEGR στις Ιουνίου 14, 2011, 04:36:03 ΜΜ
Μήπως θα ήταν σκοπιμότερο να επικεντρωθούμε στο πως θα θέλαμε τον νόμο και πως μπορούμε να πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση (αν μπορούμε) και όχι πώς να ελισσόμαστε αναίμακτα στον παράλογο σημερινό;

Μα αυτό ακριβώς τονίζω απο την αρχή φίλε μου.

MASTORAS

Παράθεση από: AIG2 στις Ιουνίου 14, 2011, 04:50:36 ΜΜ
Αγαπητοί μου συγκάτοικοι, βλέπω μια αντιπαράθεση να γεννιέται τη δεύτερη μέρα λειτουργίας το παρόντος forum.

Υπενθημίζω ότι άν κάποιος δεν θέλει να συμετέχει σε κάποια συζήτηση μπορεί απλά να μην μη συμετέχει.

Δεν μου αρέσει γενικότερα ο ρόλος του "αποφασίζομεν και διατάσσωμεν" οπότε σας παρακαλώ κι εσάς να δέιξετε λίγη αυτοσυγκράτηση.

Σταμάτης

Φίλε Σταματη (μου επιτρέπεις πιστεύω) δεν κατάλαβα αν απευθύνεις σε εμένα το "αποφασίζομεν και διατάσσωμεν" αλλά δεν είχα τέτοιο σκοπό. Οσο για τις αντιπαραθέσεις ειναι δυστυχώς η αλλη πλευρά του νομίσματος <<Δημοκρατία>>.

asrael

Δεν το απευθύνω σε κανέναν το συγκεκριμένο ρητό απλά αναφέρομαι στην αγκαρία του διαχειρηστή να πρέπει να το παίζει δικτάτορας.

Αν αυτό προκάλεσε παρεξηγήσεις, ζητώ συγνώμη.

Απλά προσπαθώ να εξομαλύνω μια κατάσταση πρίν να εξελιχθεί σε flame :)

MASTORAS

Ελικρινά δεν βλέπω τον λόγο να παρεκτραπεί η συζήτηση, μέχρι τώρα όλοι οι συνομιλητές κρατούν τους τύπους.
Αν ολα είναι ρόδινα πως θα δουλέψετε και οι διαχειριστές. :)

mike

ρε παιδιά εγω δεν είμαι σιγουρος για κάτι. . . η διόπτρα νομίζω πως δεν απαγορεύεται. . .
πώς το ενοώ?? μόνη της. . .

δηλαδή ο νόμος που λέει?? οτι: "απαγορεύεται η κατοχή διόπτρας"???

εγω διάβασα: "όπλο που φέρει διόπτρα. ."

για να μιλάμε ελληνικά... εξηγήστε μου σας παρακαλώ τι λέτε τόσα post???

Χάρης

Μα το είπα ήδη στα αρχικά μου posts.

Εννοείται ότι μόνη της δεν απαγορεύεται!
Θεωρείτε μονόκυάλι.
Πρός τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός????

mike

ναι το διάβασα μα είδα και κάτι άλλους που Τρωγόντουσαν... τώρα  συνεννοηθήκαμε. . .

αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα διότι υπάρχουν βάσεις οι οποίες μπορείς να αποσπάσεις την διόπτρα και να την ξανά τοποθετήσεις χωρίς να "χάσεις" τη ρύθμιση... λίγο ακριβές. . . αλλά έτσι είναι αυτά...