Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Ασφαλης αποσταση βολης

Ξεκίνησε από Bill, Οκτωβρίου 12, 2014, 11:03:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Piperman

Παράθεση από: Teo στις Οκτωβρίου 13, 2014, 10:55:04 ΠΜ
καλά αν φτάσω να χτυπάω και καλικάκια μέσα στο σπίτι τότε θα  έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο ^^ .

:D :D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

viston

αφου εκανα κι εγω μια τρυπα στον τοιχο και μια στον καναπε που παλι καλα δεν φαινετε :D εφτιαξα μια καλη στοχοθηκη, απο ενα μεταλλικο κουτι, βαλιτσα που το ενυσχισα με κοντραπλακε λαμαρινα και παλι κοντραπλακε και το γεμισα με παλια περιοδικα και τηλεφωνικους καταλογους, τωρα ουτε περναει ουτε γυρναει, αλλα φιλε β-κ για να ριξεις μεσα στο σπιτι πρεπει να εισαι μονος και ποτε μη ριχνεις σε σκληρα αντικειμενα, επισης δεν ριχνεις ποτε απεναντη απο παραθυρο κτλ μην ξεφυγει καμια και την ψαχνεις.

Bill

Εχω απλα απο το πισω μου μπαλκονι γι αυτο ρωτάω!! Μεσα στο σπιτι με τιποτα, φοβαμαι δεν το σκεφτομαι καν...

viston

παντα να προσεχεις τι εχει πισω απο το στοχο σου, παντως εμενα στην αρχη μου γυρισε βολιδα στα 15 μετρα αλλα αστοχησε.

Vardeos®

Τελικά άμα ξεκινήσει ένας με αλήθειες....    ;D  ;D  ;D
Κόβω των σκυλιών κλαρί

Τι να το κάμεις τι πιτσιπι άμα έχεις καλο αλατήριο.

Καντιλοσβήστης σε κακόβουλα διαχειριστικά εργαλεία της φύσης.

Alex_Nos

Εγω για δοκιμες εχω ενα χοντρο βιβλιο που δεν το χρειαζομουν, το εχω δεσει με χαρτοταινια για να μην ανοιγει και του βαραω απο το 1 μετρο εως και 9 μετρα και δεν επιστρεφει τπτ πισω ουτε μπορει να το περασει κανενα σφαιρακι μεχρι τελους. Μεχρι 17 ποδολιβρα τουλαχιστων που το εχω δοκιμασει εγω τα σφαιρακια το πολυ μεχρι την μεση να φτασουν στην χειροτερη.

Christopher

Μαζεψτε κουρελια,κουρελουδες,βιβλια,καταλογους,στουπια,παλια στρωματα κλπ,θα χρειασθουν. ;) ;)

Δεν εχουμε σκοπευτηριο :-[ :-[ :-[ :-[
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Σκουριασμένος

Είχανε δεν είχανε ...μας το έκαναν και αυτό ..Γερμανικές προδιαγραφές για τα αεροβόλα. Indoor , max. Range 10m. , max. power 7,5 J
Κάπου πήρε τ αυτί μου για ένα " παράνομο" σκοπευτήριο που λειτουργεί μετά τις 24.00 ( after)
" Αι άρισται δοκούσαι είναι φύσεις μάλιστα παιδείας δέονται "
" Σφαλερόν εστι τό άν μή οίδε τις ταύτα ή λέγειν ή πράττειν "

Christopher

Παράθεση από: Σκουριασμένος στις Οκτωβρίου 14, 2014, 05:16:38 ΜΜ
Είχανε δεν είχανε ...μας το έκαναν και αυτό ..Γερμανικές προδιαγραφές για τα αεροβόλα. Indoor , max. Range 10m. , max. power 7,5 J
Κάπου πήρε τ αυτί μου για ένα " παράνομο" σκοπευτήριο που λειτουργεί μετά τις 24.00 ( after)

Για σκοπευτηρια μετα της 24.00 δεν ξερω,ξερω ομως πολλα στριπτιτζαδικα ;) ;) :D :D :D
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

gatos

Α, ρε Αποστόλη...  :D :D :D :D :D
HW95 .22 (Lion)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

gatos

Παράθεση από: Christopher στις Οκτωβρίου 14, 2014, 06:23:55 ΜΜ

Για σκοπευτηρια μετα της 24.00 δεν ξερω,ξερω ομως πολλα στριπτιτζαδικα ;) ;) :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D
HW95 .22 (Lion)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

Σκουριασμένος

Αυτά είναι τα σκοπευτήρια !!!!
( Το έγραψα για τους παντρεμένους.. να καλλιεργούν απο τώρα την δικαιολογία ( λόγω κλεισίματος Σχιστού ) μπας και μπορέσουν να ξεμυτίσουν λίγο  :D
Με το κυάλι...μπανιστηριτζίδικα και με ανοιχτα...οφθαλμόλουτρα  :D
" Αι άρισται δοκούσαι είναι φύσεις μάλιστα παιδείας δέονται "
" Σφαλερόν εστι τό άν μή οίδε τις ταύτα ή λέγειν ή πράττειν "

Christopher

Παράθεση από: Σκουριασμένος στις Οκτωβρίου 14, 2014, 06:48:56 ΜΜ
( Το έγραψα για τους παντρεμένους.. να καλλιεργούν απο τώρα την δικαιολογία ( λόγω κλεισίματος Σχιστού ) μπας και μπορέσουν να ξεμυτίσουν λίγο  :D

;) ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D :D.Aντε μπας και ξεκολλησουμε απο τα αεροβολα :P :P
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

kostas100

Παράθεση από: Christopher στις Οκτωβρίου 14, 2014, 06:56:02 ΜΜ
Παράθεση από: Σκουριασμένος στις Οκτωβρίου 14, 2014, 06:48:56 ΜΜ

;) ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D :D.Aντε μπας και ξεκολλησουμε απο τα αεροβολα :P :P
+100000
Δεν με χαλαει καθολου λεβεντες ,μακαρι να ξεκολλησω λιγο και να κανω αλλα πραγματα που εχω παρατησει με τα αεροβολα που εμπλεξα !!!!!
Ολα γινονται για καποιο λογο Τελικα.....