Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Γεια σας απο Χαλκιδικη

Ξεκίνησε από Σαββας Σ, Φεβρουαρίου 13, 2012, 12:38:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Σαββας Σ

Χαιρετω το φορουμ,του ευχομαι τα καλυτερα,ειμαι και εγω ενας δινος αεροβολιστης που δεν χανω την ευκαιρια να παιξω με τα αγαπημενα μου ελατηρια.
και....gamo!

asrael

Ελατηριολάτρης κι εσύ έ;

Κι εμένα δεν ξέρω το γιατί αλλά τα ελατήρια μου αρέσουν περισσότερο από τα PCP. Βέβαια κι αυτά αναγκαία είναι όταν σε πιάσει η μαγκνουμίτιδα.
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

bakis

Καλος των φιλο απο Χαλκιδίκη για δωσε καμια πληροφορία για τα ελατηρια σου 

asrael

Ναι ναι ναι, για πές μας για τα ελατηριά σου :)

Αντίστοιχα εγώ είμαι εχέμυθος και περιμένω να βρείς για τα δικά μου όπλα στο forum :)
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

bakis

Αντίστοιχα εγώ είμαι εχέμυθος και περιμένω να βρείς για τα δικά μου όπλα στο forum :)
[/quote]
:D :D :D

Σαββας Σ

Ε λοιπον θα λυσω την σιωπη μου,εχω ενα hw97k,Slavia 631,και ενα ΒΑΜ 19,το οποια αγαπω πολυ.Με τα pcp επαψα να ασχολουμε λογο ευχρηστιας(Hatsan AT44).Τα ελατηρια ,σφαιρακια και  εφυγες ;)
και....gamo!

asrael

Παράθεση από: bakis στις Φεβρουαρίου 14, 2012, 06:25:56 ΜΜ

:D :D :D
[/quote]

Εσύ Μπάμπη τι γελάς  :D :D :D :D :D

Για το μόνο που ακόμα δεν μαρτυράω τίποτα είναι το bam-30-1 που το έχω με εγχείρηση ανοικτής καρδιάς χωρίς όμως "κουκιά" για να το τελειώσω και να το κλείσω.

Η σκανδάλη είναι πολύ ελαφριά μετά τις παρεμβάσεις αλλά τα υπόλοιπα καθυστερούνε ....

asrael

Σάββα κι εγώ τα ελατήρια προτιμώ γιατί είναι πιο εύχρηστα ( χωρίς να σκέφτομαι μπουκάλες κτλ κτλ ) απλά υστερούν απο δύναμη.

Εκεί έχουν τα πρωτεία όπως και να το κάνουμε. Το πιο δυνατό ελατηρίου που είδα και έριξα είναι το HATSAN 135 με 36 ποδόλιβρα σε 5.5!!!

Σαββας Σ

Συμφωνω σαυτο που λες για τα PCP σ το θεμα δυναμης, αλλα οταν τα γκρουπακια του προσυμπιεσμενου τα κανεις και με το 97,αυτο δεν ειναι φοβερο;Τα δυνατα ελατηριου παντος δεν μπορουν να ειναι ακριβη,λογο ανακρουσης μιας και ο ρολος τους δεν ειναι η σκοποβολη ::)
και....gamo!

asrael

Σαφώς και έχει πλάκα, στα 25 μέτρα δεν υπάρχιε διαφορά μη σου πώ ότι τα πολύ δυνατά PCP έχουν και κάποιο ταρακούνημα λόγω πολύ βαριάς σφύρας.

Το 97άρι σου στα πόσα ποδόλιβρα το έχεις;

Εμένα πλέον το ελατήριο έχει πέσει μετα από 27.000 βολές όσο νά 'ναι έχει χάσει. Αλλά όμως το καλοκαίρι μάλλον θα του το αλλάξω. Αλλά πλέον το όπλο έφτασε εκεί ακριβώς που το ήθελα σαν συμπεριφορά και σαν ακρίβεια ( εδώ που τα λέμε την ακρίβεια την είχε από την πρώτη του βολή )

Σαββας Σ

Το εχω στα 12 σχεδον δλ τα JSB 8.44 μου τα ριχνει με 780ποδια.Ειναι ακριβως αυτο που θελω γιατι με εχει βελτιωσει σαν σκοπευτη.Το θεωρω απο τα ακριβεστερα ελατηρια παγκοσμιως.Μεχρι και στα 50 μετρα εχω αναλογα γκρουπ με τα PCP.Oι αποστασεις που σκοπευω συνηθως ειναι 25,35,55 μετρα.Ποιο μακρια το αφηνω σε αλλους :D
και....gamo!

Σαββας Σ

Εχω το μαμα ελατηριο κομενο καμια 3σπειρες.Γενικος το εχω μαμα το οπλο.Νομιζω πως δεν χρειαζεται τιποτα.Εξαλου καποιος γνωστης ειπε,αμα ριχνει καλα,μην το πειραζεις.
και....gamo!

asrael

Γεγονός είναι αυτό Σάββα μου, αν το όπλο ρίχνει όπως το θέλεις δεν το πειράζεις. Ετισ έκανα εγώ με το R-10.

Με 3 σπείρες κομένες μάλλον έχεις χάσει σε δύναμη ( 9-11 ποδόλιβρα το κόβω ) άλλα πρέπε ινα είναι λουκούμι στο ρίξημο. Εγώ ενός φίλου που του έφτιαξα το 97άρι με το μαμά ελατήριο είναι 12,7 ποδόλιβρα αλλά πάρα μα πάρα πολυ γλυκό ρίξημο. Μόνο λειάνσεις κάναμε και του βάλαμε αλουμίνένιο χιτώνιο.

Το δικό μου .... διάβασε το σχετικό topic για να δείς τι του έχω κάνει ( χαχαχαχαχαχαχαχαχα ).

Σαββας Σ

και....gamo!

asrael

Εδώ φυσικά http://wfks.gr/index.php/topic,463.0.html ξερω είναι λίγο αχανές το μέρος ..... αλλά κουράγιο σιγά σιγά θα το μάθεις :)