Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Α.Ο.Φ.Α.

Ξεκίνησε από Χάρης, Ιουνίου 13, 2011, 02:36:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Christopher

Προσωπικα ειμαι στον ΑΟΦΑ 3 χρονια,δεν κανω κριτικη κανω υπομονη και περιμενω.
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

banman

Παράθεση από: MANTHOS στις Απριλίου 04, 2013, 09:41:39 ΜΜ
Παράθεση από: banman στις Απριλίου 04, 2013, 09:37:19 ΜΜ
Ποιο άθλημα είναι παράνομο; Η ΣΚΟΕ δεν είναι αναγνωρισμένη ομοσπονδία;
Ο ΑΟΦΑ είναι μέλος του ΣΚΟΕ; Δεν τον είδα στα μέλη στου ΣΚΟΕ. ???
Γενικώς, αν και δεν έχω ασχοληθεί, υποθέτω ότι ακόμα και η μεταφορά αεροβόλων από πόλη σε πόλη για την συμμετοχή σε αγώνα της ομοσπονδίας, πρέπει να είναι λίγο μπέρδεμα. Άλλο μπάλα του μπάσκετ και άλλο όπλο.
Ο  ΑΟΦΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ;)
Επειδή μίλησες για νομιμοποίηση του αθλήματος ρώτησα. (edit: όχι εσύ, ο Χριστόφορος αναφέρθηκε για νομιμοποίηση του αθλήματος και μπερδεύτηκα από την παράθεσή σου  :-[ )
Συγχώρεσε την άγνοιά μου αλλά δεν έχω διαβάσει το καταστατικό της ΣΚΟΕ. Αν αναφέρει ρητά ότι απαγορεύονται διόπτρες στα αθλήματά της, τότε υπάρχει πρόβλημα. Και προφανώς δεν περιμένουν εμένα για να κάνουν τροποποίηση του καταστατικού αλλά μάλλον σκαλώνουν στην Ελληνική νομοθεσία.
Αν υπάρχει πάντως ένα κανάλι νομιμοποίησης της διόπτρας για χρήση σε αθλητικό γεγονός, αυτό θα περνάει από την ομοσπονδία. Νομίζω.
Crosman 1377
Cometa Galaxy 220 .177
BAM 26

MANTHOS

Παράθεση από: Christopher στις Απριλίου 04, 2013, 09:47:17 ΜΜ
Για μια ακομη φορα,δεν εχω καταλαβει για ποια κριτικη μιλας.

Γραφε με μικρα γραμματα.
υποτιμας την νοημοσυνη σου   ;)

MANTHOS

Παράθεση από: banman στις Απριλίου 04, 2013, 09:51:41 ΜΜ
Παράθεση από: MANTHOS στις Απριλίου 04, 2013, 09:41:39 ΜΜ
Παράθεση από: banman στις Απριλίου 04, 2013, 09:37:19 ΜΜ
Ποιο άθλημα είναι παράνομο; Η ΣΚΟΕ δεν είναι αναγνωρισμένη ομοσπονδία;
Ο ΑΟΦΑ είναι μέλος του ΣΚΟΕ; Δεν τον είδα στα μέλη στου ΣΚΟΕ. ???
Γενικώς, αν και δεν έχω ασχοληθεί, υποθέτω ότι ακόμα και η μεταφορά αεροβόλων από πόλη σε πόλη για την συμμετοχή σε αγώνα της ομοσπονδίας, πρέπει να είναι λίγο μπέρδεμα. Άλλο μπάλα του μπάσκετ και άλλο όπλο.
Ο  ΑΟΦΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΕΡΟΒΟΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ;)
Επειδή μίλησες για νομιμοποίηση του αθλήματος ρώτησα. (edit: όχι εσύ, ο Χριστόφορος αναφέρθηκε για νομιμοποίηση του αθλήματος και μπερδεύτηκα από την παράθεσή σου  :-[ )
Συγχώρεσε την άγνοιά μου αλλά δεν έχω διαβάσει το καταστατικό της ΣΚΟΕ. Αν αναφέρει ρητά ότι απαγορεύονται διόπτρες στα αθλήματά της, τότε υπάρχει πρόβλημα. Και προφανώς δεν περιμένουν εμένα για να κάνουν τροποποίηση του καταστατικού αλλά μάλλον σκαλώνουν στην Ελληνική νομοθεσία.
Αν υπάρχει πάντως ένα κανάλι νομιμοποίησης της διόπτρας για χρήση σε αθλητικό γεγονός, αυτό θα περνάει από την ομοσπονδία. Νομίζω.
φιλε μου εδω θα σου απαντηθουν οι ερωτησεις με σαφηνεια  απο ανθρωπους που τρεχουν επ αυτου για μια τετραετια και πανω ,καλη η θεωρια αλλα...............

Piperman

Παράθεση από: MANTHOS στις Απριλίου 04, 2013, 08:53:46 ΜΜ
πολυ ωραια αυτα που λετε και εχετε δικιο απο την μερια σας προτασεις ομως????????????

Mάνθο έχουμε προτάσεις,και μάλιστα συγκεκριμένες.
Δουλεύουμε χαμηλόφωνα όμως.
Η βασική μας πρόταση είναι ότι πρώτα απ' όλα θα πρέπει το άθλημα να γίνει μαζικό.
Μαζικό θα πεί ότι δεν περισσεύει κανένας,όλοι μας χρειαζόμαστε.
Η προώθηση του αεροβολισμού Μάνθο ξέρεις και καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά πως δεν μπορεί
να γίνει πίσω από κλειστές πόρτες,μεταξύ λίγων και γνωστών.
Μαζικό Μάνθο επίσης σημαίνει ότι πρέπει να φαινόμαστε,όχι να κρυβόμαστε,να δείχνουμε ότι αυτό που κάνουνε
δεν το θεωρούμε και δε θα έπρεπε να είναι παράνομο.
Με την τοξοβολία τι έγινε;;;Κάνανε δικιά τους Ομοσπονδία με 20 συλλόγους δηλ. 400 άτομα min.
Έπρεπε λοιπόν αν επιλέγαμε αυτόν τον δρόμο ήδη να υπάρχουν οι σύλλογοι,τι εξυπηρετεί ένας σύλλογος
με 60 μέλη;;;Τρείς των 20 θέλεις...
Έπρεπε επίσης να υπάρχει μέριμνα ώστε να καταλάβουν όλοι ότι μόνο να κερδίσουν έχουν
αν φτιάξουν έναν σύλλογο των 600€.Αυτό το νόημα έχουν οι συναντήσεις ανά την επικράτεια Μάνθο,
ο άλλος αν δε σε γνωρίσει δεν πρόκειται να σε εμπιστευθεί.Πόσο μάλλον όταν βιώνει καταστάσεις άλλων εποχών με απειλές,ύβρεις,μνησικακία,ειρωνεία....αυτά μας φάγανε,τα ιδρυτικά στελέχη,αυτοί που θα σώσουν τον αεροβολισμό κρυβόμενοι... :(
Κατάλαβες γιατί είχε τόση σημασία η συγκέντρωση στη Λάρισα όπου φτύσαμε αίμα για να μη λείψει κανένας;
Κατάλαβες πόσο ΛΑΘΟΣ είχαν αυτοί που σαμποτάρησαν την εκδήλωση με κάθε τρόπο,
ακόμα και μετά τη λήξη της....ΓΙΑΤΙ;;;;ΓΙΑΤΙ;;;;;ΓΙΑΤΙ;;;;;ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ;;;;;;;;;;
Σε βλέπω πολύ εύκολα επικριτικό προς εμάς,
αφού λοιπόν έχεις το θάρρος της γνώμης σου πάρε σαφή θέση,
με καθαρά λόγια να πεις αν διαφωνείς σε κάτι από ότι έγραψα
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

MANTHOS

η μαγια υπηρχε ηδη εγω μπηκα συμπληρωμα και μετα ηρθες εσυ και μετα καποιος αλλος με φρεσκες ιδεες   θα μπορουσατε να τις προσθεσετε στην υπαρχουσα μαγια αλλα παντα θελουμε το δικο μας ονομα στην μπρουτζινη ταμπελα και ειδικα πολλοι απο αυτους που κανουν κριτικη εδω ειχαν αμεση προσβαση να καταθεσουν τισ αποψεις τους

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΩ ΑΝΤΡΕΣ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ

MANTHOS FROM NIKEA ROGER OUT

Piperman

Μια και είναι το τελευταίο σου μήνυμα το παραπάνω δε θα μου απαντήσεις
όπως δεν απάντησες άλλωστε και στο προηγούμενο αλλά εγώ θα το γράψω :
Οι ανοιχτοί αγώνες Μάνθο πιστεύεις ότι βοηθάνε στο σκοπό;;;;;
Το να έχει δηλαδή κάποιος τη δυνατότητα να πάρει μια γεύση είναι καλό ή αμάρτημα;;;
Μάνθο φρομ Νίκαια χαβ α νάις τρίπ μάι φρέντ...

Christopher

Αυριο ο Μανθος εδω θα ειναι.

Αμα θελετε βαζουμε στοιχημα. ;D ;D ;D

Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

asrael

Παράθεση από: Christopher στις Απριλίου 04, 2013, 11:30:23 ΜΜ
Αυριο ο Μανθος εδω θα ειναι.

Αμα θελετε βαζουμε στοιχημα. ;D ;D ;D

Πολύ βάζεις ......  και θα συμετέχει κι όλας ......
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

Christopher

Μαγκες τα 50 ευρω.

Επρεπε να βαλω παραπανω ;D ;D ;D ;D
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Piperman

Παράθεση από: MANTHOS στις Απριλίου 04, 2013, 08:53:46 ΜΜ
πολυ ωραια αυτα που λετε και εχετε δικιο απο την μερια σας προτασεις ομως????????????

Μη μιλάς - μη γελάς
κινδυνεύει η Ελλάς....

Ja vol Herr kommandant  ;D ;D ;D  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Υ.Γ.   Σσσσσσσσσσσςςςς  :-X

Piperman

Αντιγράφω από εδώ :
http://www.aofa.gr/files/AOFA_AAC_1.pdf

Άρθρο 10: Διαγραφή των μελών
Κάθε μέλος το οποίο ανατίθεται στους σκοπούς του Σωματείου, παραβαίνει τις διατάξεις της νομοθεσίας περί
αθλητικών σωματείων και του παρόντος καταστατικού και παρεμβάλλει προσκόμματα στην εκτέλεση των
αποφάσεων των οργάνων του Σωματείου ή η διαγωγή του είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα μέλους του
σωματείου ή καθυστερεί αδικαιολόγητα επί ένα χρόνο την εκπλήρωση των οικονομικών του υποχρεώσεων
διαγράφεται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, η οποία αποφαίνεται οριστικά. Η απόφαση διαγραφής
λαμβάνεται κατόπιν προηγούμενης σχετικής προς το μέλος σύστασης.

Φίλος,που πλήρωσε τον Μάϊο του 2012 (έχει την απόδειξη) λογικά ήταν καλυμένος για το 2012.
Αν δεχτούμε τα παραπάνω,εφ' όσον το 2013 ΔΕΝ έχει παρέλθει (είμαστε 4 μήνες από την υποχρέωση συνδρομής)
πρέπει να είναι ακόμα μέλος του συλλόγου.
Αμ' δε.... :D :D :D
Ο φίλος Agior απώλεσε την ιδιότητα του μέλους ΑΟΦΑ...
Εννοείται πως δεν ενημερώνεται για τις δραστηριότητες του συλλόγου με mail όπως όλοι μας...
Και ρωτάω,τι είναι πιθανόν να συμβαίνει;;;;

1)Ανθρώπινο λάθος;;;
2)Ανθρώπινο "λάθος";;;;
3)Χάκερ;;;;
Αν συμβαίνει το 3) πολύ επιλεκτικός είναι αυτός ο χάκερ... ;D ;D ;D
Λάβετε υπ' όψιν ότι ουδέποτε έλαβε σύσταση  ;)

Παράθεση από: MANTHOS στις Απριλίου 04, 2013, 09:40:04 ΜΜ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΙ

Έτσι φίλε Μάνθο για να καταλαβαίνουμε πραγματικά
ποιοί αυτοαναιρούνται και καταντάνε τραγελαφικοί.... ;)

Βεβαίως εκεί θα ρωτήσεις (αν ρωτήσεις) με το σεις και με το σας και χωρίς κεφαλαία και κόκκινα...

MANTHOS

εχετε καταντησει κατ εξακολουθηση λασπολογοι και γραφικοι η συνδρομη δεν ειναι για 360 ημερες ειναι φιλε μου συνδρομη για την τρεχουσα χρονια αν εγγραφεις σε ενα συλλογο τον οκτωμβριο του 2012 και πληρωσεις ετησια συνδρομη με την ανανεωση του 2013 θα ξαναπληρωσεις ετησια συνδρομη

Piperman

Παράθεση από: MANTHOS στις Απριλίου 06, 2013, 10:35:23 ΜΜ
εχετε καταντησει κατ εξακολουθηση λασπολογοι και γραφικοι η συνδρομη δεν ειναι για 360 ημερες ειναι φιλε μου συνδρομη για την τρεχουσα χρονια αν εγγραφεις σε ενα συλλογο τον οκτωμβριο του 2012 και πληρωσεις ετησια συνδρομη με την ανανεωση του 2013 θα ξαναπληρωσεις ετησια συνδρομη

Για μάζεψε το στόμα σου λιγάκι... >:(
Ο Βασίλης και ο Γιώργος είχαν ΠΛΗΡΩΣΕΙ το 2012,
σύμφωνα με το καταστατικό έπρεπε να διαγραφούν ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013 αφού τους γινόταν σύσταση
(Ο κανονισμός λέει "...ή καθυστερεί αδικαιολόγητα επί ένα χρόνο την εκπλήρωση των οικονομικών του υποχρεώσεων διαγράφεται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, η οποία αποφαίνεται οριστικά.
Η απόφαση διαγραφής λαμβάνεται κατόπιν προηγούμενης σχετικής προς το μέλος σύστασης...")
Εντάξει Μάνθο;;;;;
Με απόφαση της γενικής συνέλευσης...
Τον χαρακτηρισμό "λασπολόγοι" στον επιστρέφω αυτούσιο.
Όσο για το γραφικός....

MANTHOS

Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 06, 2013, 10:53:35 ΜΜ
Παράθεση από: MANTHOS στις Απριλίου 06, 2013, 10:35:23 ΜΜ

Για μάζεψε το στόμα σου λιγάκι... >:(
Ο Βασίλης και ο Γιώργος είχαν ΠΛΗΡΩΣΕΙ το 2012,
σύμφωνα με το καταστατικό έπρεπε να διαγραφούν ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013 αφού τους γινόταν σύσταση
(Ο κανονισμός λέει "...ή καθυστερεί αδικαιολόγητα επί ένα χρόνο την εκπλήρωση των οικονομικών του υποχρεώσεων διαγράφεται με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, η οποία αποφαίνεται οριστικά.
Η απόφαση διαγραφής λαμβάνεται κατόπιν προηγούμενης σχετικής προς το μέλος σύστασης...")
Εντάξει Μάνθο;;;;;
Με απόφαση της γενικής συνέλευσης...
Τον χαρακτηρισμό "λασπολόγοι" στον επιστρέφω αυτούσιο.
Όσο για το γραφικός....

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΟΥς ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ MANTHOS ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ 7ΗΜΕΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ...