Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Αγέρωχος με κρύο αίμα

Ξεκίνησε από agior, Ιουνίου 26, 2012, 02:33:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

asrael

Παράθεση από: Lionheart στις Ιουνίου 26, 2012, 11:16:45 ΜΜ
Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιουνίου 26, 2012, 11:14:40 ΜΜ
Ναι,σε είδαμε και σένα,την έκανες με ελαφριά  :D :D :D ;D ;D ;D
[/quote
Ειναι διαφορετικη περιπτωση η δικια μου!!! εγω εφυγα για να μην καταλαβεις οτι ειμουν εγω, γιαυτο πηγα με τους υπολοιπους ;D ;D ;D

Καταδρόμι ο Φιλ ..... hit & go  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

Piperman

Καλά,
όταν θα δεις το "καταδρόμι" σε βίντεο να "πηδάει απ' το φόβο του" τα λέμε  ;D ;D ;D
Φίλ εγώ δεν είμουνα ΛΟΚ αλλά πυροβολικό.... ::) ::) ::) :o :o :o :D :D :D ;D ;D ;D 8) 8) 8)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Lionheart

Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιουνίου 27, 2012, 12:24:43 ΠΜ
Καλά,
όταν θα δεις το "καταδρόμι" σε βίντεο να "πηδάει απ' το φόβο του" τα λέμε  ;D ;D ;D
Φίλ εγώ δεν είμουνα ΛΟΚ αλλά πυροβολικό.... ::) ::) ::) :o :o :o :D :D :D ;D ;D ;D 8) 8) 8)
αρκει να εχεις σωστες συντενταγμενες.... να δω ποιος θα σου κοψει αζιμουθιο ;D ;D ;D εαν με βρεις πριν σε βρω ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Piperman

Καλά,καλά,μ' αρέσει πάντως που προκαλείς,έτσι για να μην αισθάνομαι τύψεις  ;D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Lionheart

Παράθεση από: PIPERMAN στις Ιουνίου 27, 2012, 12:28:18 ΠΜ
Καλά,καλά,μ' αρέσει πάντως που προκαλείς,έτσι για να μην αισθάνομαι τύψεις  ;D
Θα το παιξουμε Βασιλιτς και ο Γερμανος (λεπτη κοκκινη γραμμη) ;D ;D ;D εαν δεν εχεις τα σωστα συνθηματικα, θα χορεψεις τον χορο της βροχης  ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.