Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (ΠΡΟΣΕΧΩΣ)

Ξεκίνησε από Piperman, Αυγούστου 30, 2012, 11:02:19 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

asrael

Παράθεση από: tassos στις Οκτωβρίου 11, 2013, 02:49:36 ΜΜ
  Μ αρέσει Σταμάτη να δοκιμάζω τον εαυτό μου σε προβλέψεις ....

Για το γαλάτιαν θα παρακινδύνευα να κάνω μια τέτοια πρόβλεψη.

θα λεγα πως  στον τομέα της ακρίβειας  και της αυτονομίας θα είναι εφάμιλλη  του ΒΤ 65 καθώς  η φιάλη τους είναι κοινή και η κάννη και η σκανδάλη του νέου αυτού όπλου λόγω τιμής θα πλησιάζει τα κατασκευαστικά πρότυπα του ΒΤ.

Το βλέπω να ναι διαφορετικά μόνο η γενικότερη αισθητική του όπλου και ο κύκλος λειτουργίας  της όπλισης με τον νέο του γεμιστήρα  πού ίσως να είναι πιο πολιτισμένος και ντελικάτος.

Προβληματάκια άψογου φινιρίσματος ή μικροκατασκευαστικών ατελειών  θα υπάρχουν  αλλά  πιθανόν  να είναι λιγότερα από του ΒΤ.

Προσεχώς λοιπόν  !!!

Κι εγώ Τάσσο δεν θέλω να κάνω προβλέψεις .... μόλις το πιάσω στα χέρια μου και του κάνω μια ανασκόπηση θα δούμε και τι απίδια μπορεί να πιάσει μετά :)

Οι τιμές του πάντως είναι τσούχτερές για Hatsan .... ελπίζω να δώ κι απο κοντά κάτι πο να αξίζει τα χρήματα που θα δώσει κανείς για αυτό ...
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

tassos

Φυσικά αν οι προβλέψεις επαληθευτούν θα μπορείτε πλέον να με αποκαλείτε   απλά και φιλικά   ο  '' Προφήτης ''     ;D ;D ;D

asrael

Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

Piperman

Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

diana350magnum

Σε λίγες μέρες έρχεται μέγα-παρουσίαση του S500 (μάυρη χήρα) 6.35mm.
Με γκρουπάκια, ταχογραφήσεις, μοντιφιές, αναλύσεις και πολλές πολλές φωτογραφίες...

asrael

Piperman

Παράθεση από: diana350magnum στις Φεβρουαρίου 15, 2014, 08:08:42 ΜΜ
Σε λίγες μέρες έρχεται μέγα-παρουσίαση του S500 (μάυρη χήρα) 6.35mm.
Με γκρουπάκια, ταχογραφήσεις, μοντιφιές, αναλύσεις και πολλές πολλές φωτογραφίες...

Πλήρης ανασκόπηση εδώ

http://wfks.gr/index.php?topic=3455.0

95 πδλβρα !!!  :o :o :o

diana350magnum

Σε λίγες μέρες έρχεται μια παρουσίαση πολύ δυνατή.
Αναπαλαίωση-ανακατασκευή-βελτίωση, ενός Webley Tomahawk.
Oι φανατικοί ελατηριάκηδες θα το απολαύσετε ιδιαιτέρως, μιας και το "μενού" θα περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες και ανάλυση βήμα βήμα. Πολλά κομμάτια χειροποίητα και απο θέμα βελτίωσης ότι γνωρίζω θα εφαρμοστεί σε αυτό.
Φυσικά γκρουπάκια, ταχογραφίσεις και πιθανόν και βίντεο.

Αναμείνατε... ;)

ajax

AATX200            0.177
HW95                 0.20
benjamin392       0.22
slavia 631 lux     0.177
crosman 1760SE 0.177
?   ?   ?   ?    ?    ?    ?

Christopher

Παράθεση από: kf66 στις Μάρτιος 06, 2014, 04:25:56 ΜΜ
Παράθεση από: diana350magnum στις Μάρτιος 06, 2014, 03:06:26 ΜΜ
Σε λίγες μέρες έρχεται μια παρουσίαση πολύ δυνατή.
Αναπαλαίωση-ανακατασκευή-βελτίωση, ενός Webley Tomahawk.
Oι φανατικοί ελατηριάκηδες θα το απολαύσετε ιδιαιτέρως, μιας και το "μενού" θα περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες και ανάλυση βήμα βήμα. Πολλά κομμάτια χειροποίητα και απο θέμα βελτίωσης ότι γνωρίζω θα εφαρμοστεί σε αυτό.
Φυσικά γκρουπάκια, ταχογραφίσεις και πιθανόν και βίντεο.

Αναμείνατε... ;)
Φώτο από την παράδοση πακέτου δεν θα έχεις όμως :-X :-X :-X :-X :-X
Ti το οπλο ειναι ξενο ???Γιωργο αν εφτιαχνα εγω τετοιο οπλο,δεν επροκειτο να το επιστρεψω στον κατοχο του. :D :D :D
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Christos Ni

Γιωργο αν ξεμεινεις απο οπλα ευχαριστως σου στελνω τον οπλοβαστο μου με τα περιεχομενα του να τα περιποιηθεις  ;) ;D ;D
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

diana350magnum

Παιδιά το όπλο είναι δικό μου, δεν είναι ξένο. Απλά ήταν παρατημένο για χρόνια.
Δε μου αρέσει να περιαυτολογώ και να κοκορεύομαι, αλλά υπερέβαλα εαυτόν. Τουλάχιστον για τις δυνατότητές μου, έκανα κάτι αρκετά φευγάτο.

Χρήστο με τιμά αυτό που λές, πραγματικά.

Υπομονή κύριοι, έχω και εγώ ανάλογη αγωνία για να είναι το αποτέλεσμα καλό.

kostas100

Φιλε Γιωργο οταν αγαπας αυτο που κανεις το αποτελεσμα ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ..
Εσυ εχεις αποδειξει οτι, οταν αποφασισεις να φτιαξεις κατι,θα το φτιαξεις με τις καλυτερες
δυνατες προδιαγραφες..
Μακαρι να μεναμε κοντα...

ikuzusfanis

Γιώργο αναμένουμε και ευχαριστούμε προκαταβολικά  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Piperman

Completely recoilless πλήρες με σχέδια - φωτό...
Και μάλλον θα πάει στο "Όπλα από άλλο πλανήτη - guns made in utopia"  :o