Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ξεκίνησε από agior, Οκτωβρίου 01, 2012, 12:59:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kf66

Παιδιά είδα της Φώτο περάσατε ωραία
ελπίζω σε μια άλλη συνάντηση να έρθω
καψοποστης
     Ν2

Christopher

Παράθεση από: Xenofon στις Οκτωβρίου 15, 2012, 09:14:32 ΜΜ
Να συγχαρώ το Θρασύβουλο για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης κ να τον ευχαριστήσω που ήταν η αφορμή να βρεθούμε όλοι μας κ από κοντά.
Όσο για το σερί του PIPERMAN στα 100 μ., έχω να πω ότι έβαζε 3 βολίδες στη θαλάμη για να τα καταφέρει κ όταν του είπα ότι θα το πω στους υπόλοιπους, μια που ήμουν ο μοναδικος που τον πήρα χαμπάρι, προσπάθησε να με καλοπιάσει ταίζοντας με στο στόμα. Οι αποδείξεις για τα λεγόμενά μου, υπάρχουν κ σε φωτογραφίες  :D
Να στε καλά σύντροφοι, χαλάλι η κούραση!

Ααααααααα,ετσι εξηγειται. ;)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

thrass86

Εγω ειπα πως δεν θα σχολιασω τις φωτογραφιες ουτε αλλα παραλειπωμενα απο την ολη συναντηση γιατι ημουν ενας απο τους οικοδεσποτες  ;) ;) ;) ;)
Μπορουν ομως να το κανουν αλλοι για λογαριασμο μου  ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D (πες τα Ξενοφων μιλα Σαββα μιληστε ωρε και εσεις οι υπολοιποι η σας κρατανε καποιοι και εσας στο χερι με φωτογραφικο υλικο και σας απειλουν  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.)
Hammerli AR 20 FT 4,5 Nikko Targetmaster 10-50x 60 MD
Air Arms s510 sl 5,5 Konus M30 8.5-32x 52 MD
Bsa r-10 mkII SE 5,5 FSB MTC Taipan 6-24x 56 SCΒ
Βsa Scorpion SE 6,35 Nikko Targetmaster 6-24x 56 MD
http://www.youtube.com/watch?v=yXNfj5Zw8hU
http://www.youtube.com/watch?v=1yaj24Ttaak&feature=related

Piperman

Παράθεση από: airfreak στις Οκτωβρίου 15, 2012, 04:14:48 ΜΜ
Μετανοιωσα πολυ που δεν ηρθα! :'( :'(Πηγα σενα γαμο που μου ζαλισαν τα @#%$^&ια λεγοντας μου <<αντε και στα δικα σου>>! >:( >:(

;D ;D ;D :D :D :D :-* :-* :-*
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

tassos

Tην παραπάνω φωτογραφία την θεωρώ από τις πιο πετυχημένες που τραβήχτηκαν.
Αν και μιλάει μόνη της θα ήθελα να πω τι μου βγάζει βλέποντάς την ....

Είναι σαν να πιάστηκε στα πράσσα ο Ηρακλής.  ;D  Ενώ υπάρχει ένα χαμόγελο επιτυχίας - ευτυχίας για την απόδοση και επίδοση του όπλου ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται  ότι κάποιος τον φωτογραφίζει και το αρχικό χαμόγελο επιτυχίας γίνεται  κατευναστικό  γελάκι ενοχής . Ενοχής για λογους που αντιλαμβανόμαστε  , τριγύρναγε και ο Θρασύβουλος κάπου εκεί κοντά , και σου λέει δεν είμαστε τώρα για τέτοια ...  ;D

Piperman

Παράθεση από: Xenofon στις Οκτωβρίου 15, 2012, 09:14:32 ΜΜ
Να συγχαρώ το Θρασύβουλο για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης κ να τον ευχαριστήσω που ήταν η αφορμή να βρεθούμε όλοι μας κ από κοντά.
Όσο για το σερί του PIPERMAN στα 100 μ., έχω να πω ότι έβαζε 3 βολίδες στη θαλάμη για να τα καταφέρει κ όταν του είπα ότι θα το πω στους υπόλοιπους, μια που ήμουν ο μοναδικος που τον πήρα χαμπάρι, προσπάθησε να με καλοπιάσει ταίζοντας με στο στόμα. Οι αποδείξεις για τα λεγόμενά μου, υπάρχουν κ σε φωτογραφίες  :D
Να στε καλά σύντροφοι, χαλάλι η κούραση!

Τα λές γιατί ζηλεύεις που το 44άρι μου είναι καλύτερο από το δικό σου... :D :D :D

Piperman

Παράθεση από: tassos στις Οκτωβρίου 15, 2012, 10:11:46 ΜΜ
https://i.postimg.cc/CLd2K1BT/2022-05-31-185059849.png
Tην παραπάνω φωτογραφία την θεωρώ από τις πιο πετυχημένες που τραβήχτηκαν.
Αν και μιλάει μόνη της θα ήθελα να πω τι μου βγάζει βλέποντάς την ....

Είναι σαν να πιάστηκε στα πράσσα ο Ηρακλής.  ;D  Ενώ υπάρχει ένα χαμόγελο επιτυχίας - ευτυχίας για την απόδοση και επίδοση του όπλου ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται  ότι κάποιος τον φωτογραφίζει και το αρχικό χαμόγελο επιτυχίας γίνεται  κατευναστικό  γελάκι ενοχής . Ενοχής για λογους που αντιλαμβανόμαστε  , τριγύρναγε και ο Θρασύβουλος κάπου εκεί κοντά , και σου λέει δεν είμαστε τώρα για τέτοια ...  ;D

Τάσο μου έλεγε "Μην το πείς στον Θράς..."  :D :D :D

tassos

Ηρακλή μία καλή τρόμπα κοστίζει γύρω στα 200 ευρώ  , η 3λιτρη φιάλη 240 ευρώ και η 7λιτρη 300κάτι.

Τα υπόλοιπα τα ξέρεις ή θα τα βρείς εύκολα. 

Kostas@

Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι κατάφεραν να παραστούν χωρίς να σκεφτούν την απόσταση και την κούραση.
Χάρηκα ιδιαίτερα που κατάφερα να γνωρίσω πολλά παιδιά τα οποία μέχρι στιγμής διάβαζα μόνο.
Ολοι τους πραγματικά καλά παιδιά καλόκαρδοι και πάνω απ' όλα αεροβολάδες.
Ελπίζω να πέρασαν καλά κι ακόμα καλύτερα απ' ότι περίμεναν.
Εγώ προσωπικά μόνο θετικά έχω αποκομίσει από την συνάντηση!

Να 'μαστε όλοι καλά να το ξανακάνουμε!!!

Υ.Γ Τι μορφή είναι αυτό το παιδί ο piperman...!! :D

Γεια σου ρε συνονόματε με τα "ξυράφια σου" (AT-44)   ;)

tassos

Ο ΚF να ζεστένεται σιγά σιγά για τα νέα κλιπάκια του bollywood  με πρωταγωνιστή τον pcpκλή 2010

mikesf

Παράθεση από: airfreak στις Οκτωβρίου 15, 2012, 04:14:48 ΜΜ
Μετανοιωσα πολυ που δεν ηρθα! :'( :'(Πηγα σενα γαμο που μου ζαλισαν τα @#%$^&ια λεγοντας μου <<αντε και στα δικα σου>>! >:( >:(

Αν κάνεις το ίδιο κι εσύ σε μια-δυο κηδείες θα το κόψουν μαχαίρι...

:D :D :D :D
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

GEORGE3D

Καλησπερα  και απο εμενα.
Πιστευω να το χαρηκατε παρα πολυ .
Σας ευχαριστω για το πολυ καλο ποδαρικο που κανατε στο μαγαζι μου αν και επεσε δουλεια μαζεμενη και εχασα την μιση συναντηση . Δεν πειραζει χαρηκα που σας γνωρισα .
Η πλακα ειναι οτι σημερα ψιθυριζανε στο μαγαζι οτι χθες ητανε ασφαλιτες  απο Αθηνα και κατι ψαχνανε ;D ;D ;D ;D ;D
Πολυ γελιο :D :D :D :D

Piperman

Γειά σου ρε Γιώργη άρχοντα,μας έφτιαξες,να μην μπώ σε λεπτομέρειες...
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα,εσένα και το άλλο το κομμάτι,
τον συνονόματό μου   :)

kf66

καψοποστης
     Ν2

thrass86

Παράθεση από: PIPERMAN στις Οκτωβρίου 15, 2012, 11:27:05 ΜΜ
Γειά σου ρε Γιώργη άρχοντα,μας έφτιαξες,να μην μπώ σε λεπτομέρειες...
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα,εσένα και το άλλο το κομμάτι,
τον συνονόματό μου   :)

Οχι οχι να μπεις σε λεπτομερειες  ;) ;) ;) ;)
Οσο για τον αλλο τον συνονοματο σου και συντοπιτη μου ( σιγα το κουμασι δηλαδη  :P :P :D :D :D :D ) εχω για την γουνα του ραματα και θα του στειλω τον λογαριασμο . ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hammerli AR 20 FT 4,5 Nikko Targetmaster 10-50x 60 MD
Air Arms s510 sl 5,5 Konus M30 8.5-32x 52 MD
Bsa r-10 mkII SE 5,5 FSB MTC Taipan 6-24x 56 SCΒ
Βsa Scorpion SE 6,35 Nikko Targetmaster 6-24x 56 MD
http://www.youtube.com/watch?v=yXNfj5Zw8hU
http://www.youtube.com/watch?v=1yaj24Ttaak&feature=related