Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Περί κοροϊδίας από οπλοεμπορική

Ξεκίνησε από Nikos_Atalanti, Απριλίου 07, 2016, 02:57:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Piperman

Παράθεση από: Christopher στις Απριλίου 09, 2016, 09:29:13 ΜΜ
Μαγκες τωρα ειδα ότι το θεμα είναι ανοιχτο στους επισκεπτες :( :( :(

Για αυτό με εχουν τρελανει στα τηλεφωνα από το πρωι.

Έ ναι,
μη βγεί καμμιά κακιά φήμη και κόψουν οι πωλήσεις
και χάσουν τα ποσοστά τους και τις εκπτώσεις τους...
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Thanos.L

εγω το μονο που αποφασιζω τελικα να κρατησω απο ολη αυτη τη φαση, ειναι οτι ο ιδιοκτητης της οπλοεμπορικης ειναι χουφταλο (να που ολο και κατι θα μαθεις εστω και μεσα απο αντιπαραθεσεις... ;D ), ισχυρογνωμων, κυριαρχικος, δυσπιστος,επιμονος, κοτσονατος,ευστροφος και μερικα ακομα αρνητικα και θετικα που βαριεμαι να αναφερω. αν δεν ηταν ολα αυτα,θα ειχε παραχωρησει την θεση του σε καποιο υιο,εγγονο,ανηψι,βαπτηστηρι,ανεργο γειτονοπουλο,εμπιστο υπαλληλο και εγω δεν ξερω τι αλλο και να παει καπου να χαρει την συνταξουλα του,αντι να παλευει με του υπολογιστες και τις παραγγελιες....    χομπυ δεν εχουμε? ανεκπληρωτες επιθυμιες ? τοπο στα νιατα ρεεε...     ;D ;D ;D :D :D :D :D :P :P :P

(διοτι αν κρατησω αλλα αντι αυτης της χιουμοριστικης και λιγο ειρωνικης - με το συμπαθειο για τυχον οικοιους και φιλικα προσκειμενους - προσεγγισης/αποψης , θα πικραθω και εγω περισσοτερο (και αν εχουμε πικρες...) και πιθανοτατα θα πικρανω και κανεναν αλλο (ακομη χειροτερο αυτο) με οχι σεντονακι, αλλα με την ταπισερι της Μπαγιε ....  ::) ::)   :o :(  . και τιποτα απολυτως δεν θα εχει να κανει με το οικονομικο,τα sunshade , αλλα και τον συγκεκριμενο εμπορο ...)
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα...

Thanos.L

Παράθεση από: Thanos.L στις Απριλίου 09, 2016, 09:38:06 ΜΜ
εγω το μονο που αποφασιζω τελικα να κρατησω απο ολη αυτη τη φαση, ειναι οτι ο ιδιοκτητης της οπλοεμπορικης ειναι χουφταλο (να που ολο και κατι θα μαθεις εστω και μεσα απο αντιπαραθεσεις... ;D ), ισχυρογνωμων, κυριαρχικος, δυσπιστος,επιμονος, κοτσονατος,ευστροφος και μερικα ακομα αρνητικα και θετικα που βαριεμαι να αναφερω. αν δεν ηταν ολα αυτα,θα ειχε παραχωρησει την θεση του σε καποιο υιο,εγγονο,ανηψι,βαπτηστηρι,ανεργο γειτονοπουλο,εμπιστο υπαλληλο και εγω δεν ξερω τι αλλο και να παει καπου να χαρει την συνταξουλα του,αντι να παλευει με του υπολογιστες και τις παραγγελιες....    χομπυ δεν εχουμε? ανεκπληρωτες επιθυμιες ? τοπο στα νιατα ρεεε...     ;D ;D ;D :D :D :D :D :P :P :P

(διοτι αν κρατησω αλλα αντι αυτης της χιουμοριστικης και λιγο ειρωνικης - με το συμπαθειο για τυχον οικοιους- προσεγγισης/αποψης , θα πικραθω και εγω περισσοτερο (και αν εχουμε πικρες...) και πιθανοτατα θα πικρανω και κανεναν αλλο (ακομη χειροτερο αυτο) με οχι σεντονακι, αλλα με την ταπισερι της Μπαγιε ....  ::) ::)   :o :(  . και τιποτα απολυτως δεν θα εχει να κανει με το οικονομικο,τα sunshade , αλλα και τον συγκεκριμενο εμπορο ...)

ελατε πες τε την αληθεια...
καποιοι απο εσας αυτη τη στιγμη ψαχνετε να δειτε τι στα κομματια ειναι η ταπισερι της Μπαγιε και οι υπολοιποi τι πινω και δεν σαs δινω ....
;D ;D ;D :D :D :P
''Precharged sarcastic''
- εργενομπατιροαφραγκος,θεωριτικοσχετικοασχετος,σαρκαστικοπαρλαπιποαστοχος!
- ''τιποτα καλα δεν θα παει...''
- τα οπλα τα εφαγε η μαρμαγκα...

GEORGE DAMASKOS

Thanos.L Παλληκαρι μου κανει κρυο εκει επανω ακομα και εχει υγρασια.Ασε να ανοιξει ο καιρος και βλεπουμε αν ακομα εχουμε Ευρωπαικο διαβατηριο. :D :D :D :D :D :D

Michael

Θάνο στο έχω ξαναπεί, δεν παιζεσαι παλικάρι μου.    :D  :D  :D  :D

Υ.γ.
Έβαλες βλέπω και avatar τον συνονοματο σου.    8)

Nikos_Atalanti

Πάντως είδα κάτι που μου φάνηκε περίεργο.....
Μέσα στο επίσημο σάιτ της nikko δέν αναφέρει πουθενά για ρόδα.....και όμως την έχει.....
Στα αξεσουάρ sunshade δέν έχει.....και όμως μου απαντήσαν αμέσως ότι θα μου στείλουν....περίεργο
Γιατί να έχει sunshade η nikko αφού δέν το πουλάει?
Και γιατί το ζήτησε ο αλέξανδρος από την nikko αφού δέν υπάρχει στα αξεσουάρ... ??? ??? ???
Η συνέχεια ίσως μας εκπλήξει όλους..... ;)

gatos

Παράθεση από: Nikos_Atalanti στις Απριλίου 09, 2016, 10:08:06 ΜΜ
Πάντως είδα κάτι που μου φάνηκε περίεργο.....
Μέσα στο επίσημο σάιτ της nikko δέν αναφέρει πουθενά για ρόδα.....και όμως την έχει.....
Στα αξεσουάρ sunshade δέν έχει.....και όμως μου απαντήσαν αμέσως ότι θα μου στείλουν....περίεργο
Γιατί να έχει sunshade η nikko αφού δέν το πουλάει?
Και γιατί το ζήτησε ο αλέξανδρος από την nikko αφού δέν υπάρχει στα αξεσουάρ... ??? ??? ???
Η συνέχεια ίσως μας εκπλήξει όλους..... ;)

Την ρόδα την έχει...  ;)

Product Guide

Features:

• Developed and Made in Japan
• Target turrets
• 1/8 MOA (3.5mm at 100m) adjustable turrets
• Detachable wheel
• Large side wheel for accurate focussing and range finding
• Optimized coating for clarity and contrast
• Return to zero turrets with covers
• 30mm maintube
• High grade anodized aluminium
• Glass etched reticle
• Nato or Mil Dot reticle

http://www.nikkostirling.com/content/Products/Diamond/Diamond%2030mm%20Sportsman/NSN105060MD.html
.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

Nikos_Atalanti

Σόρρυ δέν το πρόσεξα.....φωτογραφία δέν είδα... :(
Και αυτό που δέν είδα είναι αυτό:
Large side wheel for accurate focussing and range finding :D :D :D

mm-mil

Παράθεση από: Nikos_Atalanti στις Απριλίου 07, 2016, 09:25:28 ΜΜ
To θέμα Χριστόφορε είναι η κοροιδία.....
Στα παπάρια μου εάν η nikko δέν το έστειλε....να μου το έλεγε πρίν το στείλει...
Διάβασε προσεκτικά τί γράφω.....please
πληρωσες με πιστωτικη ;
γιατι δεν κανεις αμφισβητιση συναλλαγης ;; το να ''μαυριστει'' στις εταιριες καρτων θα πονεσει...ας παει να τους εξηγησει...
καλοί μου συν-αεροβολιστές!!!

Nikos_Atalanti

Με αντικαταβολή ήταν η συναλλαγή.