Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Προτάσεις για αγορά 3ου αεροβόλου έως 500 euro

Ξεκίνησε από Antonopoulos_patra, Μαΐου 23, 2016, 02:36:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Michael

Σωστό σε βρίσκω Ξενοφών.
:D  :D  :D  :D

Συν οτι έχεις οτι setup θέλεις ανα πάσα στιγμή στο "ίδιο" όπλο.
;D  ;D  ;D  ;D

Γιαννης Κ.

Παράθεση από: Christopher στις Μαΐου 27, 2016, 09:03:03 ΜΜ
Παράθεση από: Γιαννης Κ. στις Μαΐου 27, 2016, 06:35:38 ΜΜ
Εγω παντως θα επαιρνα το 77 με laminate κοντακι, το ειδα παλι προχθες στον Μηλιδωνη και φτιαχτηκα, ειχα την τυχη να ριξω καi με ενα recoilless πριν ενα μηνα, εκει κι αν φτιαχτηκα, αλλα αυτο ειναι μακρινο ονειρο

Aν πηγαινοερχεσε συχνα στον Μηλιδωνη,στο τελος κατι θα παρεις :D :D :D :D
Ασε, και τη Δευτερα παλι εκει θα ειμαι, δεν γλυτωνω

Γιαννης Κ.

Και μια που μιλαμε για αεοροβολα μεχρι 500 ευρω, σημερα εριχνα με ενα Huben  :P :D. Ο στοχος ηταν στα 150 και η βολιδα εφτανε σχεδον ακαριαια. Στα 50 εκανα μια τρυπα περιπου δυο ποντους με μια γεμιστηρα αλλα αυτο δεν λεει κατι για το οπλο, με ενα καλυτερο σκοπευτη θα ηταν πιο μαζεμενα τα πραγματα

Piperman

Αν ήταν το Κ1 κάντου μια παρουσίαση ή έστω μερικές φωτό  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Γιαννης Κ.

Δεν ειναι δικο μου, το ειχε φερει ενας φιλος για δοκιμη και σεταρισμα, απλα εριξα μια - δυο γεμιστηρες και εντυπωσιαστηκα μη εχοντας εμπειρια με pcp.

Γιάννης Κιο.

HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux

Piperman

Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

zafka

Παράθεση από: Γιαννης Κ. στις Μαΐου 28, 2016, 01:45:30 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Μαΐου 27, 2016, 09:03:03 ΜΜ
Παράθεση από: Γιαννης Κ. στις Μαΐου 27, 2016, 06:35:38 ΜΜ
Εγω παντως θα επαιρνα το 77 με laminate κοντακι, το ειδα παλι προχθες στον Μηλιδωνη και φτιαχτηκα, ειχα την τυχη να ριξω καi με ενα recoilless πριν ενα μηνα, εκει κι αν φτιαχτηκα, αλλα αυτο ειναι μακρινο ονειρο

Aν πηγαινοερχεσε συχνα στον Μηλιδωνη,στο τελος κατι θα παρεις :D :D :D :D
Ασε, και τη Δευτερα παλι εκει θα ειμαι, δεν γλυτωνω
Ωραίες οι καρυδιές, πανέμορφα τα laminate, αλλά ρε παιδιά αν είναι να ρίχνω και να τρέμω μη το χτυπήσω ή να στρώνω κουβέρτες και χαλιά στον πάγκο για να  τα ακουμπήσω, αυτό δεν το μπορώ. Φταίει που είμαι και απρόσεκτος  ;D

Christopher

Κουβερτα παντα στον παγκο, με οτι και να ριχνω 8)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Michael

Το ίδιο παθαίνω με το baikal απο τότε που το έφτιαξα και περιποιηθηκε ο Στέλιος το κοντάκι, δεν μπορώ να το ακουμπήσω πουθενά αν δεν είναι στρωμένη η επιφάνεια .
:)

Ενω με το 19 που είναι συνθετικό δεν έχω τέτοια προβλήματα (πάλι το προσέχω ομως).
:D

Antonopoulos_patra

Εγώ έχω παρει ενα κομματι φελιζόλ down (μπλε) εχω κολλήσει πανω του ύφασμα μαυρο με spray κόλλας.  Το εχω σαν βάση για το αεροβόλο και τα παρελκόμενα χωρίς φόβο να γρατζουνιστεί τίποτα...
Τώρα επί του θέματος ,ειχα πει πριν κάποιες σελίδες ότι ανέβω μεχρι τα 1000 ευρώ για αγορά αεροβόλου και ειχα καταλήξει στο hw 100 αλλά έλα που πέτυχα Air Arms S510 xtra FAC και μου τράβηξε το ενδιαφέρον.
Το έχει ρίξει κανείς ?
DIANA MOD.36 .177 -TASCO 3-9X40 RIFLESCOPE
DIANA MOD.26 .177 -Simmons  3-7X20

Γιάννης Κιο.

αν δεν σε πειραζει το μηκος το βαρος και οτι ειναι απο Αγγλια ειναι πολυ καλο αλλα θα σου πει
καλυτερα καποιος που το ειχε στην κατοχη του.Εγω το πολυ 200 σφαιρακια εχω ριξει με τετοιο.
Βεβαια ειχε και ρεγουλατορο και σφυρα αδρανειας
HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux

Antonopoulos_patra

Παράθεση από: Γιάννης Κιο. στις Μαΐου 30, 2016, 04:04:58 ΜΜ
αν δεν σε πειραζει το μηκος το βαρος και οτι ειναι απο Αγγλια ειναι πολυ καλο αλλα θα σου πει
καλυτερα καποιος που το ειχε στην κατοχη του.Εγω το πολυ 200 σφαιρακια εχω ριξει με τετοιο.
Βεβαια ειχε και ρεγουλατορο και σφυρα αδρανειας
Το ότι έχει ρεγουλατορο το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό μάρεσε γιατι το προσαρμόζεις ανάλογα με την απόσταση την περιπτωση και την χρήση.

zafka

Ωπα μη μπερδεύσε, άλλο ρεγουλατόρος άλλο ρυθμιστής δύναμης. Το fac έχει από μαμά ρυθμιστή αλλά ΟΧΙ ρεγουλατόρο. Με το πρώτο ρυθμίζεις ταχύτητα εξόδου ,  με το δεύτερο έχεις σταθερή πίεση σε κάθε βολή με αποτέλεσμα καλύτερη σταθερότητα στις ταχύτητες εξόδου.

Antonopoulos_patra

Παράθεση από: zafka στις Μαΐου 30, 2016, 04:27:06 ΜΜ
Ωπα μη μπερδεύσε, άλλο ρεγουλατόρος άλλο ρυθμιστής δύναμης. Το fac έχει από μαμά ρυθμιστή αλλά ΟΧΙ ρεγουλατόρο. Με το πρώτο ρυθμίζεις ταχύτητα εξόδου ,  με το δεύτερο έχεις σταθερή πίεση σε κάθε βολή με αποτέλεσμα καλύτερη σταθερότητα στις ταχύτητες εξόδου.
Ο.ο τώρα το κατάλαβα αυτό.οπότε με το FAC που εχει ρυθμιστή η πίεση του αέρα ειναι σταθερή απλάμεταβάλλεις την ροή του αέρα άρα και την ταχύτητα εξόδου, σωστά?