ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΕΥΣ

Ξεκίνησε από Piperman, Οκτωβρίου 30, 2012, 08:53:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Piperman

Ένας σύλλογος που ασχολείται εντατικά με το αεροβόλο : http://www.zeys.eu/

Στο αεροβόλο τουφέκι,στο  Πρωτάθλημα Kέντρου Αεροβόλων Όπλων και την 4η θέση βλέπω τον υιό του Αποστόλη

http://www.skopeftis.gr/index.php/component/content/article/47-2011-11-15-16-42-16/299----21102012-.html

Έστω και ετεροχρονισμένα,συγχαρητήρια  :)

Ο σύλλογος είναι πολύ δραστήριος όσον αφορά τουλάχιστον τα αεροβόλα που μας ενδιαφέρουν και φυσικά ανήκει στη ΣΚΟΕ

Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

tieton

Μπραβο στο Γιωργαρο! 8) ;)

Piperman

Παράθεση από: airfreak στις Οκτωβρίου 30, 2012, 10:27:25 ΜΜ

Δύο από την οικογένεια τουλάχιστον ρίχνουν καλά...
Ο Γιώργης και η σύζυγος   :D

alpha-63

Παράθεση από: PIPERMAN στις Οκτωβρίου 30, 2012, 10:41:55 ΜΜ
Παράθεση από: airfreak στις Οκτωβρίου 30, 2012, 10:27:25 ΜΜ

Δύο από την οικογένεια τουλάχιστον ρίχνουν καλά...
Ο Γιώργης και η σύζυγος   :D

...να σου κάνω ένα γκρουπάκι τώρα, αλλά είμαι καθιστός και βαριέμαι να σηκωθώ  >:(

Piperman

Στον αγώνα της 18/11 ο Γιώργης πήρε την τέταρτη θέση στο τουφέκι εφήβων με 522 !!!
Συγχαρητήρια επίσης στη σύζυγο για τη συμμετοχή.
Στο πιστόλι αντρών έγινε μάχη ενώ την τέταρτη θέση πήρε ο Thorin σε απόσταση αναπνοής από τους 2ο και 3ο !!!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ

Lionheart

Μπραβο αποστολη ευγε για τον Μικρο και σε ανωτερα.

ΥΓ, Μακαρι και ο μπαμπας να εριχνε ετσι ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Thorin

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια για τον συλλογο, και για μενα :P αλλα το thread οπως εξελιχθηκε δινει λαθος εντυπωση στον αναγνωστη, καθως εμεις δεν ειχαμε κατι να κανουμε με την διοργανωση του Πρωταθληματος Κεντρου που ειναι αγωνας ΣΚ.Ο.Ε., ουτε με τον αγωνα στις 18 που ειναι το ΛΑ' Κύπελλο του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ. (ειχαμε να κανουμε με κατι μεταλλια βεβαια :P ).
Θα προτεινα να αφενως τα threads Αγωνες Πιστολιου και Αγωνες Τουφεκιου να ενωθουν μιας και δεν γινονται χωριστα, και αφετερου η πλειοψηφια των comments απο αυτο το thread που αφορουν αγωνες που δεν διοργανωσαμε εμεις να μεταφερθει εκει ωστε να μην μας δωθουν ευσημα για δουλεια αλλων συλλογων κατα λαθος.
Χαρα μου θα ειναι να ποσταρω νεα του 10μετρου τοσο δικα μας οσο και γενικα απο αγωνες, απλα μου ειχε δωθει μια εντυπωση οτι το κοινο του forum δεν θα ενδιαφερονταν για ολυμπιακη σκοποβολη.

Piperman

Παράθεση από: Thorin στις Νοεμβρίου 21, 2012, 12:55:24 ΜΜ
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια για τον συλλογο, και για μενα :P αλλα το thread οπως εξελιχθηκε δινει λαθος εντυπωση στον αναγνωστη, καθως εμεις δεν ειχαμε κατι να κανουμε με την διοργανωση του Πρωταθληματος Κεντρου που ειναι αγωνας ΣΚ.Ο.Ε., ουτε με τον αγωνα στις 18 που ειναι το ΛΑ' Κύπελλο του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ. (ειχαμε να κανουμε με κατι μεταλλια βεβαια :P ).
Θα προτεινα να αφενως τα threads Αγωνες Πιστολιου και Αγωνες Τουφεκιου να ενωθουν μιας και δεν γινονται χωριστα, και αφετερου η πλειοψηφια των comments απο αυτο το thread που αφορουν αγωνες που δεν διοργανωσαμε εμεις να μεταφερθει εκει ωστε να μην μας δωθουν ευσημα για δουλεια αλλων συλλογων κατα λαθος.
Χαρα μου θα ειναι να ποσταρω νεα του 10μετρου τοσο δικα μας οσο και γενικα απο αγωνες, απλα μου ειχε δωθει μια εντυπωση οτι το κοινο του forum δεν θα ενδιαφερονταν για ολυμπιακη σκοποβολη.

Γιώργη όσον αφορά τη μεταφορά των post θα γίνει σύντομα.
Εννοείται ότι η σκοποβολή μας ενδιαφέρει γενικά και ειδικά η ολυμπιακή.
Θα είναι χαρά μας να μας μεταφέρεις τακτικά τα νέα,μπας και φιλοτιμηθούμε και κατέβουμε
σα θεατές (σε πρώτη φάση... ::) ::) ::)) σε κάποιον αγώνα

Thorin

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου ο δέκατος απο τους 13 αγώνες που διοργανώνει ο ΖΕΥΣ στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.
Συμμετείχαν 18 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 7 συλλόγους.
Δείτε τις λεπτομέρειες και τα αποτελέσματα στο www.zeys.eu

Piperman

Ανέβηκες και βάθρο,συγχαρητήρια για την επίδοσή σου  :)
Όποιος φίλος θέλει να πάμε να παρακολουθήσουμε από κοντά έναν αγώνα ας στείλει πμ
εκτός από τον Alpha-63 που θα με πάρει τηλέφωνο  :D

Thorin

Σε ευχαριστω, το παλευουμε, αλλα το βαθρο παιχτικε και στην απουσια των πιο δυνατων.
To σαββατοκυριακο θα ειναι καλη ευκαιρια να ερθετε Βυρωνα,
εχει Αγωνα Προκρισης Εθνικης Ομαδας και τις 2 μερες, θα ειναι σκοπευτες απο ολη την Ελλαδα ανω του μεσου επιπεδου.

Piperman

Thorin

Σαββατο εχει γυναικες στις 10:30 και αντρες στις 12:15, και την Κυριακη αντρες στις 9:00 και γυναικες στις 11:15.

Piperman

Ο.Κ. για Κυριακή με βλέπω

Thorin

http://www.skopeftis.gr/index.php/2011-09-17-10-44-15/322-----24112012-.html

Η πρωτη μερα δεν ηταν καλη, πολυς κοσμος εριξε κατω απο τα νουμερα του,
εγω εριξα τοσο ασχημα που δεν με βαλανε καν στον πινακα :P
546  σημερα, πρεπει να παρω το αιμα μου πισω αυριο...