Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Αγορα πρωτου αεροβολου

Ξεκίνησε από Shiiro, Σεπτεμβρίου 18, 2019, 10:39:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shiiro

Καλησπερα στην ομαδα, οπως λεει και ο τιτλος θελω να αγορασω το πρωτο μου αεροβολο. Η αληθεια ειναι πως εχω καταληξει σε 2 που θα πω στη συνεχεια αλλα θα ηθελα πριν προβω στην αγορα του, να ζητησω μια τελευταια γνωμη.
Αυτο που θελω ειναι ενα αεροβολο, οχι πολυ δυνατο, για στοχους στα 10 μετρα οσο βρισκομαι στην πολη και για ισως πιο μακρια οταν βρισκομαι στο χωριο που εχουμε απλετο χωρο, κατα προτιμηση ξυλινο κοντακι και λογικα 4.5.
Το budget ειναι μεχρι 80 ευρω, το πολυ 100 αν δω κατι και πραγματικα το αξιζει.
Εγω εχω καταληξει σε bam 15 και bam 12-6 (τεινω στο 2ο) και σχεδον το εχω αγορασει μην πω. Υπαρχει κατι πιο VFM σε αυτα τα χρηματα που θα ευχαριστηθω πιο πολυ;

Ευχαριστω για το χρονο σας.

ΚΩΣΤΑΣ CRICKET

Βάλε λίγα ευρώ παραπάνω και πάρε το bam 19.Εχει πολύ καλύτερη σκανδάλη από τα δύο που λες και μπορεί να βελτιωθεί ακόμη πιο πολύ.Για την σκανδάλη του 12 θα σου πω ως κάτοχος ότι είναι απλά απαράδεκτη.Αν μπορείς δοκίμασε κάποια αεροβόλα πριν αγοράσεις και διάβασε σχετικά στο φόρουμ.
Kalibrgun cricket 5.5
Hatsan at 44 5.5
Hatsan atp1
Air arms s200 4.5
Air arms ev2
Bam 19 4.5
Bam 30 5.5
Weirauch hw  97k 4.5
Weirauch hw 98 4.5

Shiiro

Δε με πειραζει να παω στο bam 19. Οπτικα μ αρεσει το Bam 19-S αλλα ειναι PVC, ελπιζω να μην εχει διαφορα με αυτο που λες. Αλλιως παιρνω το κανονικο. Το θεμα μου ειναι οτι τα παραπανω 100 m/s δε θα ειναι πολλα;
Ξεχασα να πω οτι θελω ελατηριου

Mousafiris

Καλημερα φιλε μου .

Ειχα Bam 12 και του ειχα κανει αρκετα μαζεματακια (οχι οτι ηθελε και πολλα  ;) οδηγο τοπ χατ ελατηριο και tx τσιμουχα)

Το αεροβολακι εριχνε απλα τελεια λειτουργικα.

Ο λογος που το εδωσα σε φιλο ηταν οτι ειχα μαζεψει πολλα και με χαλαγε η σκανδαλη του ,την οποια ειχα βελτιωσει αρκετα.

Απαραδεκτη,απαραδεκτη δεν ειναι (λογω του οτι ειναι 6 λιβρο)αλλα ναι ειναι σιγουρα πρωτογονη ,δεν εχει σχαστηριες και δεν παιρνει πολλα πολλα.

Θα συμφωνησω με το Κωστα στο να βαλεις 20 ευρω παραπανω και να παρεις ενα 19αρι .

Και μονο λογω καλυτερης σκανδαλης αξιζει τα λιγα παραπανω χρηματα του .

Για τις δυναμεις μην αγχωνεσε .Αυτο αλλαζει ευκολα αναλογα τα γουστα σου.Εχω δυο εγω 19αρια .

Ενα 4,5 τερμα βελτιωμενο και ενα 5,5 .Το 4,5 ειναι στα 14  ποδολιβρα και το 5,5 επιτηδες το εχω στα 11.Απλα μελι ......

Πες μας ομως και το ονομα σου  ;) 8)
Bam 19 .22
Baikal IΖΗ-61 .177
Crosman 22ΧΧ .22
Hatsan AT-44 Long .22
Gamo Coyote .177
Diana 48 .22
HW 97KT .22

Shiiro

Χαχα καλημερα, εννοειται, Γιαννης 24 ετων. Δεν ξερω αν αργησα να ασχοληθω αλλα εριξα με ενος φιλου στο χωριο και απλα κολλησα.

Με αυτα που μου ειπατε φαινεται θα παω στο Bam 19. Σε ποιο ομως; 19 ή 19-18 το οποιο βγαινει σε 4.5 και 5.5;

Σε αυτα τα λεφτα ειναι το καλυτερο που μπορω να παρω; (Απο ελλαδα βεβαια)

Mike pr

Συμφωνω με τους προγραφοντες
Ενα ΒΑΜ 19 ξυλινο,ειναι οτι καλυτερο και οταν αποφασισεις με 40 περιπου € γινεται "φονεας" οπλων ανω των 300 €
3 που περασαν απο τα χερια μου ειχαν υποδειγματικη ευστοχια

Shiiro

Μου φαινεται με πεισατε και παω για το 19 ;D

Shiiro

πριν παω απο το μαγαζι να δω , αξιζουν τα φωσφορουχα σκοπευτικα;
Μιας και θα το παρω λογικα τωρα, τι σφαιρακια να παρω; Και εχει κατι στοχους 7€ τα 100, παιρνω;

Shiiro

Mike pr

Προσπαθησε να μην σου δωσει οπλο "βιτρινας" αλλα καποιο σφραγισμενο
Σφαιρακια JSB 8.44 ή 10.34

Shiiro

Εγινε. Επειδη ειδα διαφορα στο σχημα τους, τι διαφορες θα εχει;

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Mike pr

Δοκιμασμενα σε ΒΑΜ, και το πιο βαρυ πιο σταθερο στον αερα

Shiiro

Εννοω το 8.44 και το 10.34 εχουν διαφορετικό σχήμα μεταξυ τους. Θα έχουν αυτα τα δυο καποια αισθητή διαφορά μεταξυ τους;

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Γιάννης Κιο.

Παράθεση από: Shiiro στις Σεπτεμβρίου 19, 2019, 10:58:08 ΠΜ
πριν παω απο το μαγαζι να δω , αξιζουν τα φωσφορουχα σκοπευτικα;
Μιας και θα το παρω λογικα τωρα, τι σφαιρακια να παρω; Και εχει κατι στοχους 7€ τα 100, παιρνω;

Τα σκοπευτικα αυτά τα θεωρώ εντελώς απαράδεκτα σε σχέση με τα σιδερένια αλλά δυστυχώς εκτός από 2 - 3 εταιρίες και όχι σε όλα τα μοντέλα τους όλοι βάζουν φωσφορουχα. Για τα χρήματα του καλά είναι απλά το όπλο με καλύτερα σκοπευτικα θα ξεδιπλωνε όλες τις δυνατότητες του. Στοχακια τώρα καλά είναι αλλά πιο πολύ χρειάζεσαι μία βληματοπαγιδα ή κάτι αντίστοιχο. Στόχους φτιάχνεις και μόνος σου με ένα μαρκαδόρο ή ένα διαβιτη και χαρτί
HW 97K
AT 44 4.5 
Stoeger X20 , TSS Β10 , Crossman 1377
Slavia 631 Lux

Shiiro

Τελίκα κατεληξα και μολις πηρα το 19. Τα σκοπευτικα ειναι πλαστικα εννοειται στην κανη.
Στοχους λεω να εκτυπωσω μονος μου και παγιδα φτιαχνω ηδη μια.
Καμια συμβουλη για εμενα τον αρχαριο; :p