Επιλογή όπλου ελατηρίου - gas ram (δύσκολα τα πράγματα...)

Ξεκίνησε από Tuthmosis, Νοεμβρίου 22, 2012, 03:08:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kdaffy

Παίδες τελικά πήρα το hw30 άλλο το φίλο τον Αντώνη για τον μικρό.
Αν δεν είχες ποτέ καλό/ποιοτικό  αεροβόλο δεν ξέρεις. Μικρός το μπαμ το έβλεπα το καλύτερο αλλά το αεροβόλο που πήρα δεν έχει σχέση. Πολύ ωραία εξωτερική εμφάνιση και ποιότητα , ομαλή λειτουργία, αθόρυβο, πολύ καλή σκανδαλη και προπαντων εύστοχο. Ο μικρός ξετρελαθηκε αλλά και εγώ. Δεν ξέρω ποιος θα ρίχνει πιο πολύ.
Και για να μην ξαναποσταρω ευχαριστώ και δημόσια τον Αντώνη για την άψογη συνεργασία, την υποδοχή στο προσωπικό του σκοπευτήριο και το καταπληκτικό  όπλο.
Ευχαριστώ και όλους για τη βοήθεια. Especially Pip!!!

Lionheart

Εκανες πολυ καλη επιλογη. Ειμαι σιγουρος οτι ο Μικρος θα εχει χεστει απο την χαρα του :)
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

agior

Προστάτης της χλωρίδας και πανίδας με εργαλεία διαχείρισης άγριας ζωής

Piperman

Παράθεση από: agior στις Οκτωβρίου 27, 2014, 06:51:50 ΜΜ
Yes, especially Pip :D
Να το χαίρεστε :D

O Pip είναι διαχειριστής,όταν κάποιος ρωτάει για το ΒΑΜ του απαντάει για το βαμ.
Από κει και πέρα απαντάω στα πμ με πμ  ;) και λέω τη γνώμη μου ευθέως  8)
Καλορίζικο και καλότυχο το 30άρι,π Αντώνης έχει κι' άλλο  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Christopher

TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

zafka

Πολύ ωραία επιλογή. Καλοριχτο και από τους δυό σας

kdaffy

Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Καλό βράδυ!!

Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ARTEMIS

ψηνομαι και εγω για ΒΑΜ 19  για δευτερο αεροβολο και το hatsan 125 να το κανω 6.35 τοΒΑΜ να το παρω 5.5 η4.5 και να αφήσω το hatsan 5.5 καταλαβαίνεται λεφτα γιοκ

agior

Να πάρεις το 19 σε 4.50 για να φχαριστηθεις τηναίσθηση ''όλα ίσωμα'' από 10 ως τα 70+
Και ν' αφήσεις τις αγριάδες ;D ;D
Προστάτης της χλωρίδας και πανίδας με εργαλεία διαχείρισης άγριας ζωής

gatos

Παράθεση από: Christopher στις Νοεμβρίου 12, 2014, 03:01:12 ΜΜ
Παράθεση από: gatos στις Νοεμβρίου 12, 2014, 02:58:42 ΜΜ
Ξέρει κανένας ποιό Νο Τιτάν, είναι για το ΒΑΜ 19...; Επίσης μήπως ξέρει κανείς ποιά τσιμούχα V-Mach παίρνει...;

Όταν θα γίνει, πρέπει να γίνει κορυφή και όχι μεσοβέζικα πράγματα... ;)    ;D ;D ;D    8) 8) 8) 8) 8)

Για ελατηριο τιταν δεν ξερω,v-mach τσιμουχα την 25αρα που ειναι 25++++++ :D :D :D

Είναι δηλ. τόσο +++++ που πρέπει να σου γίνουν +++++ μέχρι να στρώσει... :(

Μετά όμως δεν παίζεται η μαμημένη... Για μια ζωή... ;)

Εκτός και στην φτιάξει ακριβώς και με το ανάλογο υλικό, αυτός που θα σου φτιάξει οδηγούς και μπάτονινγκ... ;D ;D ;D  Γιώργοοοοο... ;)

Σκανδάλη ξέρουμε ποιός την φτιάχνει και μετά μένει το κοντάκι... Κι αυτό ξέρω ποιός θα το φτιάξει, αλλά είναι έκπληξη...

Όποιος θα βλέπει μετά την νουνάρα που θα κρατάω θα... το Ε.Σ.Ρ. δεν μου επιτρέπει να πω τι θα κάνει... ;D ;D ;D
.
.
.
                           '' Όλα καλά θα πάνε... ''

Artemis M16 .22 (Ηρακλής)  +  UTG Accushot True Hunter Classic 3-12X44 SWAT... 

Gamo CFX .177 (Δανάη) - Tuned  +  Nikko Stirling 6X40...

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

Νύχι...  https://i.imgur.com/EVQAkrD.jpg
.
.
.

gatos

Παράθεση από: Christopher στις Νοεμβρίου 12, 2014, 03:14:11 ΜΜ
Παμε την Δευτερα να παρουμε 2 :D :D :D :D :D :D

Και μετα στον Γιωργο  ;) ;) ;) ;)

Εγώ θα περιμένω λίγο, γιατί έμαθα ότι οι κάνες κοπής Δεκεμβρίου θα είναι οι πιο πετυχημένες της ΒΑΜ... ;D   Τότε θα έχω τα λεφτά...   ::) ::) ::)

Και φυσικά μετά κατευθείαν... Γιώργος... ;)

Και μόλις το χορτάσουμε, το πουλάμε κι αυτό... ;D ;D ;D   Πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει τα καλά όπλα. Αν το κρατάμε μόνο για πάρτη μας, δεν ''μοιράζεται'' η γνώση και η απόλαυση... ;)
.
.
.

Cat People (Putting Out Fire) - David Bowie     https://www.youtube.com/watch?v=A9I7U4nuR_I

.
.
.

Christopher

Παράθεση από: gatos στις Νοεμβρίου 12, 2014, 03:16:38 ΜΜ

Εγώ θα περιμένω λίγο, γιατί έμαθα ότι οι κάνες κοπής Δεκεμβρίου θα είναι οι πιο πετυχημένες της ΒΑΜ... ;D   Τότε θα έχω τα λεφτά...   ::) ::) ::)

Και μόλις το χορτάσουμε, το πουλάμε κι αυτό... ;D ;D ;D   Πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει τα καλά όπλα. Αν το κρατάμε μόνο για πάρτη μας, δεν ''μοιράζεται'' η γνώση και η απόλαυση... ;)

ΟΧ τωρα που το λες....εχω να παω και Ζυριχη τα Χριστουγεννα  ::) ::)
Με βλεπω κοπης Ιανουαριου.
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

gatos

Παράθεση από: Christopher στις Νοεμβρίου 12, 2014, 03:21:48 ΜΜ
Παράθεση από: gatos στις Νοεμβρίου 12, 2014, 03:16:38 ΜΜ

ΟΧ τωρα που το λες....εχω να παω και Ζυριχη τα Χριστουγεννα  ::) ::)
Με βλεπω κοπης Ιανουαριου.

Δώσε μου τα λεφτά που έχεις τώρα... να στα φυλάω εγώ μέχρι τότε, για να μην τα φας... τα τρώω εγώ... και στο παίρνω εγώ τότε που θα είναι καλές οι κάνες...  ;D ;D ;D
.
.
.

.
.
.

Lionheart

Να βοηθησω εγω λιγακι ::)
Εαν ειναι να παρουμε το οπλο + τιταν ελατηριο + τσιμουχα V-mach + Βαψιμω το κοντακι + Οδηγους στα μετρα του ελατηριου. Δεν θα απεχουμε και πολυ απο την τιμη ενος εργοστασικου 95αριου 8)
Οποτε εαν σας αρεσουν οι μοντες προχωρατε αλλιως 95αρι..
Υπαρχει και η πιο σωστη λυση που ειναι οτι το παιρνεις για αυτο που ειναι, δηλαδη δεν ριχνεις πανω του παρα ελαχιστα χρηματα ( μια τσιμουχα, φτιαχνεις το κοντακι μονος σου. και ακτινογραφια με φτιαξιμω σκανδαλης οπως εδειξε ο Πιπ.) Και για την τσιμουχα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος ??? αποκλειεται να ειναι σαν την πλαστικη απο τα Χατσαν.
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Christopher

Παράθεση από: Lionheart στις Νοεμβρίου 12, 2014, 04:27:11 ΜΜ
Να βοηθησω εγω λιγακι ::)
Εαν ειναι να παρουμε το οπλο + τιταν ελατηριο + τσιμουχα V-mach + Βαψιμω το κοντακι + Οδηγους στα μετρα του ελατηριου. Δεν θα απεχουμε και πολυ απο την τιμη ενος εργοστασικου 95αριου 8)
Οποτε εαν σας αρεσουν οι μοντες προχωρατε αλλιως 95αρι..
Υπαρχει και η πιο σωστη λυση που ειναι οτι το παιρνεις για αυτο που ειναι, δηλαδη δεν ριχνεις πανω του παρα ελαχιστα χρηματα ( μια τσιμουχα, φτιαχνεις το κοντακι μονος σου. και ακτινογραφια με φτιαξιμω σκανδαλης οπως εδειξε ο Πιπ.) Και για την τσιμουχα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος ??? αποκλειεται να ειναι σαν την πλαστικη απο τα Χατσαν.

200€ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ μαζι με την αγορα του οπλου.Η 8€ μια τσιμουχα από ΑΑ και τελος 8) 8)
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5