Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Ευρωπαική Νομοθεσία περί Αεροβόλων.

Ξεκίνησε από Χάρης, Ιουνίου 17, 2011, 02:14:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mamawaits

:-X

Gunner

Αρκετοι Βουλγαροι φιλε mamawaits απο οσο ξερω κυκλοφορουν με 45αρια στην  κωλοτσεπη... :o Μηπως πρεπει να κανουμε και εμεις το ιδιο?
Fire your guns wisely..

mamawaits

:-X

Gunner

Fire your guns wisely..

Χάρης

Να ζητήσω ένα συγγνώμη από τους αναγνώστες του φόρουμ που αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν αυτήν την χθεσυνοβραδυνή παρωδία.
Εγώ λοιπόν το σταματάω εδώ,για ευνόητους λόγους.
Τα συμπεράσματα νομίζω βγήκαν....I rest my case.
Πρός τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός????

Christopher

Παράθεση από: bulletofmine στις Ιανουαρίου 13, 2015, 03:08:38 ΜΜ
Για αυτό : http://www.pyramydair.com/s/m/Dan_Wesson_8_CO2_Pellet_Revolver_Black/3461# χρειάζεσαι άδεια;

Δεν ξερω αν θελει αδεια,ξερω όμως αν σε πιασει η ΔΙΑΣ σε κανα μπλοκο και το εχεις πανω σου, σε εσκισε :'( :'( :'( :'(
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Piperman

Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

asrael

Οχι ... αεροβόλο είναι ...

Αλλά ισχύει αυτό που είπε ο Χριστόφορος .... πρέπει να μεταφέρεται όπως προβλέπει ο νόμος ... για να μην έχεις πρόβλημα.
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

sal4680461

χωρις να ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω νομιζω οτι τα συγκεκριμενου τυπου αεροβολα δηλαδη αυτα που ο αεροθαλαμος ειναι σε μορφη φυσιγγιου δεν ειναι νομιμα ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΟΠΛΟΠΩΛΕΙΟ!!!

Lionheart

Παράθεση από: sal4680461 στις Ιανουαρίου 15, 2015, 01:45:21 ΜΜ
χωρις να ειμαι σιγουρος για αυτο που θα πω νομιζω οτι τα συγκεκριμενου τυπου αεροβολα δηλαδη αυτα που ο αεροθαλαμος ειναι σε μορφη φυσιγγιου δεν ειναι νομιμα ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΟΠΛΟΠΩΛΕΙΟ!!!

Το συγκεκριμενο εχει αμπουλα CO2 που ειναι μεσα στην λαβη του οπλου. Το φυσσιγκι που παιρνει απλα συγκρατει το πελετακι και τιποτα αλλο. Δεν εχει κοκορα που να σκαει πανω στο φυσιγγι ουτε το φισσιγκι κραταει πεπιεσμενο αερα.  ;)
Αυτο που λες Μανθο Ισχυει και για αυτο τον λογο απογορευτηκαν τα Πιστολια τυπου Brockok εαν θυμαμαι καλα.
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Piperman

Μάνθο πολύ καλά κάνεις και το επισημαίνεις,
το όπλο βέβαια πουλιέται ήδη Ελλάδα από καιρό  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

sal4680461

Παράθεση από: Lionheart στις Ιανουαρίου 15, 2015, 02:04:28 ΜΜ

Το συγκεκριμενο εχει αμπουλα CO2 που ειναι μεσα στην λαβη του οπλου. Το φυσσιγκι που παιρνει απλα συγκρατει το πελετακι και τιποτα αλλο. Δεν εχει κοκορα που να σκαει πανω στο φυσιγγι ουτε το φισσιγκι κραταει πεπιεσμενο αερα.  ;)
Αυτο που λες Μανθο Ισχυει και για αυτο τον λογο απογορευτηκαν τα Πιστολια τυπου Brockok εαν θυμαμαι καλα.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΛΙΠΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ!!!