Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Alpha Chrony

Ξεκίνησε από mikesf, Δεκεμβρίου 03, 2012, 02:47:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mikesf

Έχω ένα θεματάκι με τον χρονογράφο μου, είναι ο Aplha χρώματος κόκκινου. Τον ανοίγω, μια χαρά αναμένει την βολή, με το που την διαβάζει(σωστά) παραμένει η τιμή στην οθόνη και δεν προχωράει στην αναμονή της επόμενης βολής. Γνωρίζει κανείς κάτι;
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

drakos

Παράθεση από: mikesf στις Δεκεμβρίου 03, 2012, 02:47:32 ΜΜ
Έχω ένα θεματάκι με τον χρονογράφο μου, είναι ο Aplha χρώματος κόκκινου. Τον ανοίγω, μια χαρά αναμένει την βολή, με το που την διαβάζει(σωστά) παραμένει η τιμή στην οθόνη και δεν προχωράει στην αναμονή της επόμενης βολής. Γνωρίζει κανείς κάτι;

Εκτος το προβλημα με την αναμονη , εαν ριξεις την επομενη βολη την διαβαζει;
Αλλη μπαταρια δοκιμασες ;
L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας

Christopher

Kαι ο δικος μου ο χρονης,τα ιδια κανει(ο κοκκινος).

Πρεπει να παρουμε skan. ;) :D
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Piperman

Παράθεση από: Christopher στις Δεκεμβρίου 04, 2012, 10:36:48 ΠΜ

Πρεπει να παρουμε skan  Combro. ;) :D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

drakos

Παράθεση από: PIPERMAN στις Δεκεμβρίου 04, 2012, 12:44:28 ΜΜ
Παράθεση από: Christopher στις Δεκεμβρίου 04, 2012, 10:36:48 ΠΜ

Πρεπει να παρουμε skan  Combro. ;) :

Και ο κοπρος καλος ειναι , αλλα τα πολλα αερια τον ενοχλουν  :D.
Με την 41cm κανη εναντι της 50cm στο 80αρι, εχει προβλημα.
Θελει λιγη αποσταση. Προφανως εχει να κανει και με τη δυναμη του καθε οπλου .
L a z e r
Φαλτσετα
Ματσετα
Μπαλτας

Piperman

Έτσι είχα ακούσει και εγώ.
Με τα Hatsan και μέχρι 60 πδλβρα κανένα πρόβλημα.
Και με το 80λιβρο ranger όμως πάλι κανένα πρόβλημα,
κανονικότατα  ;)

nekfjr

Ο χρόνης έτσι κάνει,οθόνη αναμονής(AL),βγάζει μόλις τον ενεργοποιήσεις.Μετά την πρώτη βολή,δείχνει πάντα την τελευταία μέτρηση,μέχρι τις 32 βολές.Μετά την 32η βολή,ανάλογα το μοντέλο,υπάρχουν διάφορες ενδείξεις...
Ο δικός μου ο πράσινος χρόνης,που είναι και αεροβολισμένος και πυροβολημένος και ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ PIPERMAN,μόλις φτάσει στην 32η βολή,δείχνει εναλλαξ την τελευταια μέτρηση και την ένδειξη Ln..
Μόλις πήρα την καινούργια μου BENELLI την μαύρη με το ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑΚΙ εεε IRAKLIS πήγα για μέτρηση.Εστησα το χρόνη και τοποθέτησα το στόμιο της κανης σε απόσταση τόση όση έβαζα και το HW50.. :P :P :P
ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ.... :D :D
Οι combro άκουσα ότι έχουν στενή σχέση με τα HATSAN για 30%περισσότερες ποδόλιβρες... ;D ;D

ΣΤΡΑΤΟΣ

Βλέπω μια εμμονή στην πεπατημένη, στα γνωστά αλλά και παλιά γιατροσόφια...
Για ρίξτε μια ματιά και σε κάτι διαφορετικό ...(!)

http://www.vertebrae.no/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=56&Itemid=126&lang=en

http://www.youtube.com/watch?v=P8MSnkyaVgQ&feature=g-user

blackxx

Πάνω που εντυπωσιάστηκα με το προ'ι'όν, διαβάζοντας πιο προσεκτικά......

###The SuperChrono is a shooting chronograph that detects the shockwave of a supersonic bullet. A subsonic bullet does not generate a shockwave and so would not be detected by this product.###

:( :( :(

asrael

Ναι το test έγινε με .22 hornet κι όχι κε subsonic.
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

ΣΤΡΑΤΟΣ

Όντως... :-\ :-\ :-\
Δυστυχώς, πάνω στον ενθπυσιασμό γίνονται και λάθη....ακόμα και ορμόμενος εκ των καλύτερων προθέσεων :( :(

asrael

Εσει όμως και την αστεία του πλευρά .... για φαντάσου τώρα να θέλεις να δείξεις ότι το όπλο σου έχει τα super ποδόλιβρα, δεν έχεις παρά να βάλεις τον crhonomaster υπό κλίση :D
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

Piperman

Παράθεση από: nekfjr στις Δεκεμβρίου 04, 2012, 08:21:21 ΜΜ
Ο χρόνης έτσι κάνει,οθόνη αναμονής(AL),βγάζει μόλις τον ενεργοποιήσεις.Μετά την πρώτη βολή,δείχνει πάντα την τελευταία μέτρηση,μέχρι τις 32 βολές.Μετά την 32η βολή,ανάλογα το μοντέλο,υπάρχουν διάφορες ενδείξεις...
Ο δικός μου ο πράσινος χρόνης,που είναι και αεροβολισμένος και πυροβολημένος και ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ PIPERMAN,μόλις φτάσει στην 32η βολή,δείχνει εναλλαξ την τελευταια μέτρηση και την ένδειξη Ln..
Μόλις πήρα την καινούργια μου BENELLI την μαύρη με το ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑΚΙ εεε IRAKLIS πήγα για μέτρηση.Εστησα το χρόνη και τοποθέτησα το στόμιο της κανης σε απόσταση τόση όση έβαζα και το HW50.. :P :P :P
ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ.... :D :D
Οι combro άκουσα ότι έχουν στενή σχέση με τα HATSAN για 30%περισσότερες ποδόλιβρες... ;D ;D

Νεκτάριε είμαι στάνταρ 15-30 πόδια κάτω από ότι με τον chrony του Χριστόφορου,
ότι και να έχουμε μετρήσει ο chrony λέει παραπάνω.
Πιθανόν γιατί το βλήμα ακόμα επιταχύνει.
Για πες τώρα για τον δικό σου,βρήκες κανα κομμάτι από τα σκιάδια;;; ;D ;D ;D

nekfjr

Εκτόξευση πυραύλου και ταξίδι στο διάστημα.. :D :D Μια ώρα τα έψαχνα τα γ@μ...
Ο χρόνης για πιο σταθερές ενδείξεις θα πρέπει το ύψος της κάνης απο τους αισθητήρες να είναι περίπου 8 με 10 εκ.
Αν είναι πιο ψηλά,δείχνει παραπάνω ταχύτητα....

Christopher

Στα 10 εκ,δουλευει σωστα. ;)

TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5