Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Βολιδες Logun Penetrator .22

Ξεκίνησε από Gunner, Ιουνίου 23, 2011, 02:47:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Gunner

Σκληρο σφαιρακι μαλλον με καποιο ειδος επιστρωσης,ευθυβολο και πολυ διατρητικο.Βαρος 16 grains.Δουλευει πολυ καλα με δυνατα και οπλα μεσαιας δυναμης.Λιγο ακριβα,αλλα αξιζουν.Εχω μεινει ευχαριστημενος.
Fire your guns wisely..

asrael

Επισης χρονογραφόντας το Theboen σου την περασμένη Κυριακή παρατήρησα ότι σου έδινε και πολύ καλή ομοιομορφία o συγκεκριμένος τύποσ βολίδας :)
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

Gunner

Ναι οντως.Ακομα και στο 97αρι μου τζαμι πανε...
Fire your guns wisely..

stefplak

Καλη βολιδα αλλα για τα χρηματα του δεν αξιζει...

Gunner

Παράθεση από: stefplak στις Ιουνίου 24, 2011, 10:48:04 ΠΜ
[/q

Περα των χρηματων,παιζει ρολο και σε τι οπλο την χρησιμοποιεις.
Fire your guns wisely..

asrael

Και σε 97άρι ενός φίλου ( 5,5 ) τις πήγαινε πολύ καλά.

Είναι ενα κλασσικό παράδειγμα όπως και οι Dynamic αλουμινίου.

Εκπληκτηκές βολίδες, πάρα πολύ σφιχτό group αλλά 17+ euro to κουτί μου πέφτουν αρκετά.
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

stefplak

Παράθεση από: Gunner στις Ιουνίου 24, 2011, 06:19:05 ΜΜ
Παράθεση από: stefplak στις Ιουνίου 24, 2011, 10:48:04 ΠΜ
[/q

Περα των χρηματων,παιζει ρολο και σε τι οπλο την χρησιμοποιεις.

Φιλε μου δεν θελω να το παιξω γνωστης αλλα εχω δοκιμασει παμπολλες βολιδες σε παρα μα παρα πολλα αεροβολα.Σε αυτο που λες εχεις δικαιο καθε καννη και οχι αεροβολο θελει και την δικη του βολιδα οπως και την συγκεκριμενη ταχυτητα.Οι logun σε αρκετα οπλα πανε καλα αλλα οχι καλυτερα απο πολυ φθηνοτερες .Για αυτο και το σχολιο μου.....

Gunner

Δεν θα διαφωνησω φιλε μου,για παραδειγμα εγω εχω καταληξει στις crosman premier ultra magnum .177 και .22
Fire your guns wisely..

stefplak

Επισης εχω να προσθεσω κατι που σιγουρα δεν γνωριζετε.Τα 16αρια penetretor μπορουν να δουλεψουν και σε υπηρηχητικες ταχυτητες που ξεπερνουν τα 400 m/s .

Gunner

400 μ στο .22 διαμετρημα τα logun?Ενδιαφερον..Αυτο δεν το ειχα ξανακουσει.. ???
Fire your guns wisely..

AMEΡΙΚΑΝΟΣ

Gunner

Fire your guns wisely..