Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ξεκίνησε από Σαββας Σ, Φεβρουαρίου 25, 2013, 01:41:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Σαββας Σ

και....gamo!

alpha-63

...έχασα την παρέα μου στο κυνήγι και χάλασε το τρίο, , βέβαια έχω παρέα για το καλοκαιρινό ψαροντούφεκο, αλλά οι επειδή και αυτές οι διακοπές δείχνουν χλωμές γιατί , κήρυξα μονόπλευρη στάση πληρωμών την οποία επισυνάπτω για να μην με θεωρήσετε υπεβολικό και αφού δεν έπαιρναν μπροστά λόγω μπαταρίας και τα δικά μου εργαλεία, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες απ΄τις γειτόνισες, , μου την έδωσε και είπα να έρθω να παίξω μπάλλα στην Λάρσα.... Μιά φίλη πετάχτηκε μέχρι το S/M να μου ετοιμάσει κάτι για τον δρόμο και μιά άλλη έκανε έναν έλεγχο πριν προσφερθεί να έρθουμε με το  υγραεριοκίνητο αυτοκίνητο της , αλλά τσαντίστηκε που δεν ήθελα παρέα και τελικά θα έρθω με το αυτοκίνητο μιάς άλλης φίλης που με συγκίνησε κι αυτή με την σειρά της, όταν προσφέρθηκε να κρατήσει μακριά τα ανοιξιάτικα μυγάκια απ΄το παρμπριζ μου . Θα ήταν γαϊδουριά μου όμως να μην αναφέρω πως η πιό πρόσφατη γνωριμία μου ανέλαβε να μείνει μόνη της πίσω κρατώντας τα βάρη που έχω φορτωθεί τελευταία και να μπορέσω να χαρώ ότι αγαπώ, κοντά σας !!!  ;) Μόνο να μην το παρατραβήξουμε το πράγμα και να επιστρέψουμε πριν τα μεσάνυχτα γιατί θέλω να περάσω να ευχαριστήσω μιά φίλη μου κωφάλαλη που βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να μου δείξει πως μ' αγαπά... :o
...Φυσικά νηστεύω, οπότε δεν θα μπορέσω να σας κάνω παρέα στα "κρεατικά" που έχετε κατά νου  ::) και αναλογιζόμενοι τα προβλήματα ακατάστατης διατροφής που αντιμετωπίζω να μην με βάλετε σε περαιτέρω δια(σ)τροφικούς πειρασμούς ! ;D

Christopher

Εαν το υλικο δεν θεωρει ασεμνο θα παραμεινει.

Αλλιως το βραδυ θα παρει τον που@ο. ;)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Piperman

Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

thrass86

Παράθεση από: PIPERMAN στις Μάρτιος 22, 2013, 05:14:28 ΜΜ
Άσεμνο γιατί;;; :)

Γιατί κάποιοι νηστεύουν και αυτό είναι άσεμνο και κολάζει. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hammerli AR 20 FT 4,5 Nikko Targetmaster 10-50x 60 MD
Air Arms s510 sl 5,5 Konus M30 8.5-32x 52 MD
Bsa r-10 mkII SE 5,5 FSB MTC Taipan 6-24x 56 SCΒ
Βsa Scorpion SE 6,35 Nikko Targetmaster 6-24x 56 MD
http://www.youtube.com/watch?v=yXNfj5Zw8hU
http://www.youtube.com/watch?v=1yaj24Ttaak&feature=related

ssbk23

Εμένα ο πνευματικός μου , μου είπε ότι κατά την διάρκεια της νηστείας δεν το ακουμπάμε το κοκκινιστό..
Βέβαια από την άλλη μου είπε ότι την μπουκίτσα μας, μπορούμε να την βουτήξουμε στην σάλτσα, αρκεί να μην πάρουμε και κρέας... ::) ::) ::) ::) ::) Τι να πω εγώ ο αμαρτωλός, αυτός κάτι θα ξέρει παραπάνω...
Μάστορας είναι και της κατσίκας ο κώλος που τα κάνει στρογγυλά!

kf66

alpha-63  ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ::) ::) ::) ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D

καψοποστης
     Ν2

thrass86

Παράθεση από: kf66 στις Μάρτιος 23, 2013, 02:33:32 ΠΜ
alpha-63  ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ::) ::) ::) ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D

Άσε τον Αlpha-63 ήσυχο γιατί αυτός κανόνισε να είναι παρών και κανόνισε να είσαι εσύ .  ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Christos Ni

Εκανα χθες ενα πρωτο εφοδιασμο στην περιοχη της συγκεντρωσης με καλυκακια  ;) ;D ;D

Παρτε μαζι σας και κανα μαχαιρι ...τα χορτα εφτασαν στο γονατο μετα τις τελευταιες βροχες (αντε και ο Θρας θα ανοιξει φυλλο)  :P :P

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

alpha-63

....μην δίνετε σημασία οι αθηναίοι, θέλει να μας πει πως θα πάμε για βρούβες !!! :D :D :D

agior

στο σμαρτάκι σου οι τρύπες είναι fake, στο μερσεντίνι της δικιάς μου όμως είναι αληθινές ;D ;D ;D
Προστάτης της χλωρίδας και πανίδας με εργαλεία διαχείρισης άγριας ζωής

Piperman

Έτσι,έτσι  :D :D :D
Άμα όμως θέλει ο φίλος Χρήστος να του κάνεις και το σμαρτάκι
φούλ εξαεριζόμενο,καλοκαίρι έρχεται  ;D ;D ;D
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

Christos Ni

Παράθεση από: agior στις Μάρτιος 25, 2013, 01:35:19 ΜΜ
στο σμαρτάκι σου οι τρύπες είναι fake, στο μερσεντίνι της δικιάς μου όμως είναι αληθινές ;D ;D ;D

Η αληθεια ειναι οπως λεει και ο Θρας οτι οι τρυπες αυτες δεν αφορουν αυτου καθαυτου το σμαρτακι.....απλα σε προιδεαζουν για το πυροβολημενο ατομο
που βρισκεται πισω απο το τιμονι
;D ;D
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

thrass86

Παράθεση από: Christos Ni στις Μάρτιος 25, 2013, 02:43:59 ΜΜ

Η αληθεια ειναι οπως λεει και ο Θρας οτι οι τρυπες αυτες δεν αφορουν αυτου καθαυτου το σμαρτακι.....απλα σε προιδεαζουν για το πυροβολημενο ατομο
;D ;D

Γιατί δεν είσαι ;;;;  ??? ??? :o :o :o ::) ::) ::)
Εσύ έχεις τρικυμία στον εγκέφαλο . :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Christos Ni

Παράθεση από: thrass86 στις Μάρτιος 25, 2013, 02:51:16 ΜΜ
Παράθεση από: Christos Ni στις Μάρτιος 25, 2013, 02:43:59 ΜΜ

;D ;D

Γιατί δεν είσαι ;;;;  ??? ??? :o :o :o ::) ::) ::)
Εσύ έχεις τρικυμία στον εγκέφαλο . :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μονο τρικυμια ?

ΑΝΤΡΑΛΑ ΖΑΛΟΥΡΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ   :D :D :D

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!