Κυνήγι με αεροβόλο στην Ελλάδα,τι θέλουμε τελικά;;;;

Ξεκίνησε από asrael, Μάρτιος 15, 2013, 12:05:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

viston

μην το λες  να βγαινεις με δυο αγελες σκυλια για να παρεις 2-3 τσιχλες ή ενα αγριοκουνελο, αυτο δεν ειναι κιτς?

ΜΠΕΦ

Αλλο να κυνηγας κουνελια με ψαροτουφεκο και αλλο με πολλα σκυλια.

viston

καποτε ηξερα εναν που εφερνε κατσικια ετσι στη σαμοθρακη τοτε φυσικα δεν ειχε τουρισμο το νησι και τα κατσικια ηταν πραγματικα χιλιαδες ;D παντως ωραια βολη εκανε

Lionheart

Τωρα που αναφερατε το Ψαροντουφεκο τι μου θυμησατε :P :'( :'( :'( εχω κανα δυο χρονια να βουτηξω και μου ηρθε νοσταλγια :( Τωρα ειναι καιρος για Λαβρακια :) με βλεπω συντομα για εξορμηση στον βυθο........
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

Christopher

Παράθεση από: Lionheart στις Φεβρουαρίου 17, 2014, 10:27:10 ΜΜ
Τωρα που αναφερατε το Ψαροντουφεκο τι μου θυμησατε :P :'( :'( :'( εχω κανα δυο χρονια να βουτηξω και μου ηρθε νοσταλγια :( Τωρα ειναι καιρος για Λαβρακια :) με βλεπω συντομα για εξορμηση στον βυθο........

Βαζω τα καρβουνα,κρασι και τσιπουρο. 8)
TX 200 HC 5.5  .kit v-mach
Hw 95 4.5  kit v-mach
Hw 97 4.5   kit v-mach
Hw 30s 4.5 kit vortek
Diana 75 4.5
Elgamo 300 4.5
Hw 100 fsb 5.5
Air Wolf Mvt 5.5
Steyr LG 110 FT 4.5

Lionheart

Παράθεση από: Christopher στις Φεβρουαρίου 17, 2014, 10:33:20 ΜΜ
Παράθεση από: Lionheart στις Φεβρουαρίου 17, 2014, 10:27:10 ΜΜ

Βαζω τα καρβουνα,κρασι και τσιπουρο. 8)
Μπαρμπα οτι θες  :) αλλα για ευνοειτους λογους θα σε κρατησουμε μακρια απο τα καρβουνα και τον Καπνο :P Εγω τον Πιπ θελω να δω με στολη καταδυσης ( που εχει στα μετρα του) και ας μην βγαλω τιποτα ;D ;D ;D ;D ;D αμα τυχει και ερθει ενοειται οτι θα βγαλω φωτο :-X ;D ;D ;D ;D
There are two kind of shooters, those who belong to WFKS and all the rest...................

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ.

kostas100

Παράθεση από: viston στις Φεβρουαρίου 17, 2014, 09:48:45 ΜΜ
μην το λες  να βγαινεις με δυο αγελες σκυλια για να παρεις 2-3 τσιχλες ή ενα αγριοκουνελο, αυτο δεν ειναι κιτς?
Στο Κυνηγι αυτο που εχει σημασια ειναι η διαδικασια ,δεν εχεις τιποτα δεδομενο ,ουτε
εισαι σιγουρος για το αποτελεσμα(δεν πας για κρεας !!!)
Πολλες φορες βγαζεις λαγο και δεν μπορεις να τον χτυπησεις για πολλους λογους !!!!
Σημασια εχει το ταξιδι ,οι ετοιμασιες η προσμονη,εαν εχεις και αποτελεσμα καλως !!!!
Εαν δεν εχεις !!!! Εχεις περπατησει στην φυση εχεις ευχαριστηθει τα σκυλια ,την παρεα σου, την
ταβερνα με τους φιλους σου...
Αποφορτιση απο την καθημερινοτητα ,οπως και το αεροβολο.........

Φραγκίσκος

Παράθεση από: kostas100 στις Φεβρουαρίου 17, 2014, 11:11:01 ΜΜ
Στο Κυνηγι αυτο που εχει σημασια ειναι η διαδικασια ,δεν εχεις τιποτα δεδομενο ,ουτε
Πολλες φορες βγαζεις λαγο και δεν μπορεις να τον χτυπησεις για πολλους λογους !!!!
Σημασια εχει το ταξιδι ,οι ετοιμασιες η προσμονη,εαν εχεις και αποτελεσμα καλως !!!!
Εαν δεν εχεις !!!! Εχεις περπατησει στην φυση εχεις ευχαριστηθει τα σκυλια ,την παρεα σου, την
Πάρα πολύ σωστά.....Αν θέλεις κρέας ο χασάπης είναι κοντά και οικονομικά και χωρίς κόπο .
Το κυνήγι είναι άθλημα ,η παρέα με τους φίλους σου στην φύση ,η αλλαγή παραστάσεων .κλπ

THR S500

Παράθεση από: kostas100 στις Φεβρουαρίου 17, 2014, 11:11:01 ΜΜ
+1 ;)

viston

μ αρεσει το κυνηγι χαλαρωστε :D εχω δει υπερβολες ομως κι αυτες ειναι που με ξενιζουν οπως οταν ενας γνωστος εβγαζε τα σκυλια για εκπαιδευση την εποχη κλωσουσαν οι περδικες ειχαμε αρκετες τοτε μπορει να μην κυνηγουσε εκεινη τη στιγμη αλλα τα πουλια τα ειδαν ολα

Φραγκίσκος

Παράθεση από: viston στις Φεβρουαρίου 17, 2014, 11:26:39 ΜΜ
μ αρεσει το κυνηγι χαλαρωστε :D εχω δει υπερβολες ομως κι αυτες ειναι που με ξενιζουν οπως οταν ενας γνωστος εβγαζε τα σκυλια για εκπαιδευση την εποχη κλωσουσαν οι περδικες ειχαμε αρκετες τοτε μπορει να μην κυνηγουσε εκεινη τη στιγμη αλλα τα πουλια τα ειδαν ολα
Παντού υπάρχουν απερίσκεπτοι

Piperman

Παράθεση από: viston στις Φεβρουαρίου 17, 2014, 11:26:39 ΜΜ

Αυτό είναι και παράνομο εκτός και ήταν σε ζώνη εκπαίδευσης  :)
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

asrael

Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

ikuzusfanis

Ναι αμέ θα δεις . >:( >:( >:( >:(
Ετοιμάζονται ήδη οι φιλοζωικοοικολογικοπλανητικογκρινπισικες να αποδείξουν ότι η καρακάξα πρέπει να προστατευθεί διότι είναι θύμα των κάφρων κυνηγών και μπλα μπλα....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ TΗΣ UNISEF ΜΟΛΙΒΙΑ ΑΛΛΑ ΡΙΧΝΟΥΝ 10ΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ.
Α ξεχασα οτι θα κανουν και Μ.Κ.Ο. για την αναπαραγωγή της καρακάξας στην ανταρκτική που είναι και μόδα  >:(
Υ.Γ. να μην βάζουμε όλους στο ίδιο τσουκαλι.... μιλάω για συγκεκριμένους που δεν έχουν σχέση με την πραγματική διατήρηση ισορροπίας στη φύση ;)
ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ