Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Γειά σας. Αν πάρω αυτό θα βρίσκω σφαιράκια ;

Ξεκίνησε από Gambler, Απριλίου 25, 2013, 08:08:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

asrael

Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

map31

Παράθεση από: banman στις Απριλίου 26, 2013, 09:39:55 ΠΜ
Φωτό από γκρουπάκια δεν βλέπω ... 

Μεχρι να γινει γκρουπ 5 βολων μ'αυτο τρεχεις για κατευθειαν νοσοκομειο για εξαρθρωση ωμου!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D   
Και Cricket...!!
Και Air Arms...!!

''Μέσα από το Ζάρκο...!!!"

map31

Παράθεση από: PIPERMAN στις Απριλίου 26, 2013, 09:49:09 ΠΜ
Mάγκες δε λέει μία,το είχα.
Δύναμη ναι αλλά από ακρίβεια άστα να πάνε...
Τελικά το χάρισα σε ένα ανηψάκι μου,
για εισαγωγή στη σκοποβολή με κάποιες υποχωρήσεις κάνει...

Ο γεμιστηρας ειναι μεγαλυτερος απο το κεφαλακι τις πιτσιρικας!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Κωστα αυτο ειναι ταμαμ για βολες ορθιος!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Και Cricket...!!
Και Air Arms...!!

Piperman

Δείτε εδώ custom σφαίρες απκλειστικά για εγγλέζικα.... :P :P :P

Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

mikesf

Παράθεση από: banman στις Απριλίου 26, 2013, 09:39:55 ΠΜ
Φωτό από γκρουπάκια δεν βλέπω ... 

Δεν υπάρχει τόσο ευρυγώνιος φακός για να τα φωτογραφήσει...
Ανώνυμοι Αεροβολικοί

banman

Ρε δε πα να κοροϊδεύετε;
Εγώ πιστεύω ότι με μια καλή απολίπανση και ένα ψιλοτουνάρισμα για να "μαλακώσει", το οπλάκι θα ζωγραφίζει στα 50φεύγα.
Μόνο το κοντάκι δεν είναι του γούστου μου.
Crosman 1377
Cometa Galaxy 220 .177
BAM 26

Gambler

Κατ'αρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για την διαφωτιστκή σας συνεισφορά στο τι να αγοράσω ως πρώτο όπλο.
Μετά από επίπονη αναζήτηση κατέληξα σε αυτό:

Έχει πολύ φτηνά αναλώσιμα, σφαιράκια βρίσκεις σε όλες τις λαικές της χώρας με φήμες να θέλουν αυτά της Αμαλιάδας και του Νευροκοπίου να παρουσιάζουν την καλύτερη βαλιστική συμπεριφορά.

Ύες βορβόρω ήδονται μάλλον ή καθαρώ ύδατι.

asrael

Παράθεση από: banman στις Απριλίου 26, 2013, 10:17:18 ΠΜ
Ρε δε πα να κοροϊδεύετε;
Εγώ πιστεύω ότι με μια καλή απολίπανση και ένα ψιλοτουνάρισμα για να "μαλακώσει", το οπλάκι θα ζωγραφίζει στα 50φεύγα.

Εχεί ρόζους η καρυδιά ε;
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

map31

Παράθεση από: Gambler στις Απριλίου 26, 2013, 11:11:52 ΠΜ
Έχει πολύ φτηνά αναλώσιμα, σφαιράκια βρίσκεις σε όλες τις λαικές της χώρας με φήμες να θέλουν αυτά της Αμαλιάδας και του Νευροκοπίου να παρουσιάζουν την καλύτερη βαλιστική συμπεριφορά.

Καλη φαση ειναι και αυτο αλλα αντε να βγαλεις ακρη με τον παραγωγο στην λαικη οταν θα του ζητας τις πατατες σε grains!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Και Cricket...!!
Και Air Arms...!!

banman

Παράθεση από: asrael στις Απριλίου 26, 2013, 11:15:18 ΠΜ
Ρε δε πα να κοροϊδεύετε;

Εχεί ρόζους η καρυδιά ε;
Άστα να πάνε. Και το κρασί παλιό και το χαβιάρι μαύρο .... με δουλεύεις, ε; Αφού συνθετικό ήταν το κοντάκι.  8)
Crosman 1377
Cometa Galaxy 220 .177
BAM 26

asrael

Παράθεση από: map31 στις Απριλίου 26, 2013, 11:26:52 ΠΜ
Παράθεση από: Gambler στις Απριλίου 26, 2013, 11:11:52 ΠΜ

Καλη φαση ειναι και αυτο αλλα αντε να βγαλεις ακρη με τον παραγωγο στην λαικη οταν θα του ζητας τις πατατες σε grains!!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ζυγισμένες πάντα και στο σωστό υποδιαμέτρημα :D :D :D :D :D :D

asrael

Παράθεση από: banman στις Απριλίου 26, 2013, 11:31:15 ΠΜ
Παράθεση από: asrael στις Απριλίου 26, 2013, 11:15:18 ΠΜ
Ρε δε πα να κοροϊδεύετε;

Εχεί ρόζους η καρυδιά ε;
Άστα να πάνε. Και το κρασί παλιό και το χαβιάρι μαύρο .... με δουλεύεις, ε; Αφού συνθετικό ήταν το κοντάκι.  8)

Α δεν το πρόσεξα, εγώ το πέρασα γα πεπαλαιομένη καρυδιά ....... πω πω πρόοδος τα πλαστικά ε;

Τα βγάζουν και με ρόσους ε; Φανταστικό .... απο τί δέντρο είναι το πλαστικό αυτό;

Piperman

Σωτήρη Αρτέμη, άμα το πάρεις θα σε πάω κόντρα με το δικό μου

Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

PV

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ WFKS
NATURAL BORN SHOOTER

asrael

Παράθεση από: PV στις Απριλίου 26, 2013, 06:44:53 ΜΜ

12αρι φλογοβολο (στο 1¨23 ξεκιναει)

Πφφφφφ που να δείτε η φασολάδα με μπούκοβο και κάνα δύο τουρκάκια τι κάνει  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D