Ειδήσεις:

Γιατί το αεροβόλο είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση !!!

Κύριο μενού

Πρόβλημα στη λειτουργία του Φόρουμ μας

Ξεκίνησε από agior, Αυγούστου 28, 2013, 02:48:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

agior

Το φόρουμ υπέστη επίθεση από τα συμμαχικά αεροσκάφη που μας βομβάρδισαν κατά λάθος, πηγαίνοντας για Συρία μεριά, μάλλον δεν άντεξαν την λάθος πληροφορία ότι ο Θραςς παράγγειλε Galatian και "μας την έπεσαν" ;D ;D ;D

Ο διαχειριστής υπηρεσίας, Asrael, οχυρωμένος σε COC της παραμεθορίου, καταβάλλει εργώδεις προσπάθειες να μας φέρει πίσω στο παρόν, αφού οι πρώτες προσπάθειες μας έχουν στείλει κάμποσους μήνες πίσω στο παρελθόν  ;D ;D ;D

Υπομονή και βλέπουμε...

Προστάτης της χλωρίδας και πανίδας με εργαλεία διαχείρισης άγριας ζωής

asrael

Να δώ αν γίνεται αυτό .... είναι αγγούρι γιατί και τα backup που έχω είναι σε άλλη γλώσσα :D :D :D :D :D
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

kostas100

εχει μεινει στον Μαιο σε καποια θεματα ???
Αυτο ειναι επιθεση η τυχαιο γεγονος??
Σταματη τα φωτα σου...

asrael

Δεν είναι επίθεση, απλά έσκασε ο host server που βρίσκεται ο server μας με αποτέλεσμα να μας δώσει τη βάση δεδομένων στα χέρια μας.

Τα backup που έχω το μόνο που είναι προσβάσημο και αναγνώσημο είναι αυτό το Μαΐου για αυτο και γυρίσαμε τόσο πίσω, είμαι σε συννενόηση με το data center μήπως και έχουν snapshot backup για να μας επαναφέρουν 1-2 μέρες πίσω.
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι αυτός που σου δείχνει που να κοιτάξεις αλλά ποτέ δεν σου λέει τι να δείς ....

michael1969

thrass86

Παράθεση από: agior στις Αυγούστου 28, 2013, 02:48:38 ΜΜ
Το φόρουμ υπέστη επίθεση από τα συμμαχικά αεροσκάφη που μας βομβάρδισαν κατά λάθος, πηγαίνοντας για Συρία μεριά, μάλλον δεν άντεξαν την λάθος πληροφορία ότι ο Θραςς παράγγειλε Galatian και "μας την έπεσαν" ;D ;D ;D

Ο διαχειριστής υπηρεσίας, Asrael, οχυρωμένος σε COC της παραμεθορίου, καταβάλλει εργώδεις προσπάθειες να μας φέρει πίσω στο παρόν, αφού οι πρώτες προσπάθειες μας έχουν στείλει κάμποσους μήνες πίσω στο παρελθόν  ;D ;D ;D

Υπομονή και βλέπουμε...

Μπα μάλλον επειδή  έγινα ο <<ΧΩΣΕ>> του Αυγούστου κατέρρευσαν από το κακό τους  .  :o :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hammerli AR 20 FT 4,5 Nikko Targetmaster 10-50x 60 MD
Air Arms s510 sl 5,5 Konus M30 8.5-32x 52 MD
Bsa r-10 mkII SE 5,5 FSB MTC Taipan 6-24x 56 SCΒ
Βsa Scorpion SE 6,35 Nikko Targetmaster 6-24x 56 MD
http://www.youtube.com/watch?v=yXNfj5Zw8hU
http://www.youtube.com/watch?v=1yaj24Ttaak&feature=related

xaris78

Λογικά και τα μέλη που έκαναν εγγραφή τους τελευταίους 2 μήνες δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση.
Ελπίζω στον σέρβερ να υπάρχουν αντίγραφα και να επανέλθουμε στο "σήμερα", είναι κρίμα να χαθούν τόσα θέματα, τόσες πληροφορίες.

kostas100

Παράθεση από: thrass86 στις Αυγούστου 28, 2013, 07:01:41 ΜΜ
Παράθεση από: agior στις Αυγούστου 28, 2013, 02:48:38 ΜΜ

Υπομονή και βλέπουμε...

Μπα μάλλον επειδή  έγινα ο <<ΧΩΣΕ>> του Αυγούστου κατέρρευσαν από το κακό τους  .  :o :o ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Τους τρελανες αλλο περιμεναν κι αλλο πηρες και οπως ηταν αναμενομενο τα εφτυσε το συστημα :D :D :D :D :D :D :D

Piperman

Υπομονή παίδες καμμιά βδομάδα και θα δούμε.
Όποιος δεν μπορεί να συνδεθεί ας στείλει μήνυμα στο wfks.gr@gmail.com
Μόνο sex και αεροβόλα πλέον

kf66

Μια εβδομάδα δεν μπήκα και έγινε επίθεση στο φόρουμ  >:( >:( >:( κοίτα που βγήκε το τούρκικο σήριαλ  αληθινό  :D ;D ;D :o :o

Χαθήκαν και κάτι βολές με το AA 510 ::) ::) ::) ::) ::)

Καλή υπομονή και κουράγιο παίδες ::) ::) ::)
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
καψοποστης
     Ν2

asrael

Απο το datacenter τα νέα δεν είναι ενθαρυντικά παιδιά ..... θα κοιτάξω λίγο αργότερα όταν θα είμαι στο σπίτι να δώ τι θα μπορέσω να κάνω ......

paran

Παίδες αφού έτσι κι αλλιώς πισωγυρίσαμε, μήπως γίνεται να μας πάτε λίγο πριν τα Καστελόριζα, όταν "λεφτά υπήρχανε" ?? Ακόμα καλύτερα λίγο πριν το Σεπτέβρη του 2009, τώρα που ξέρουμε (και νοιώσαμε στο πετσί μας) τι μας είχανε ετοιμάσει οι πολιτικάντηδες ?? Μήπως γίνεται κι ας χάσουμε και κάμποση WFKS ??
to the deepest limits...

Christos Ni

Παράθεση από: asrael στις Αυγούστου 29, 2013, 10:33:23 ΠΜ
Απο το datacenter τα νέα δεν είναι ενθαρυντικά παιδιά ..... θα κοιτάξω λίγο αργότερα όταν θα είμαι στο σπίτι να δώ τι θα μπορέσω να κάνω ......

Στειλε ρε χαμενε μια φωτογραφια σου στο datacenter να σκιαχτει λεμε  :P :P :P

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ !!!

agior

Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω σε πλατφόρμες, εξυπηρετητές κλπ έχω την άποψη ότι αν πετύχει ο Asrael να μας γυρίσει στο πρόσφατο παρελθόν (πχ χτες) τότε όλες οι δημοσιεύσεις που κάνουμε από σήμερα, θα χαθούν.

Αν είναι έτσι, τότε ελεύθερα ξεκινάτε το θάψιμο ;D ;D ;D του τύπου "μα καλά... πάνε και πετάνε τα λεφτά τους σε εγγλέζικα όπλα που φτιάχνονται στην οξαποδώ γείτονα;  "  ;D ;D ;D :P :P :P

Ας μας απαντήσει ο Σταμ (για αμφότερα) ;D ;D
Προστάτης της χλωρίδας και πανίδας με εργαλεία διαχείρισης άγριας ζωής

mikesf

Ανώνυμοι Αεροβολικοί